#24 Jewell Loyd

Ben bu olayın tatlıya bağlanılacağını düşünüyorum. Evet loyd haksız,evet yönetimde haksız ama ben Ekrem hocanın oyuncu ile görüşüp ortadaki kaosu kaldıracağını düşünüyorum sonuçta kendisini buraya büyük hedefler için geldi o potansiyel de var ben bu kadar kolay vazgeçileceğine inanmıyorum. Ekrem hocanın bu kadar beklenti içinde olduğu bir oyuncudan vazgeçeceğine ihtimal vermiyorum doğrusu. Olay maddi yönden daha çok kırgınlık üzerinden oluşmuş gibi duruyor anlatılanlardan yola çıkarsak.
 
Her olayda oyuncuları suçlamaya devam ettikçe sırtımıza binen yönetici çok olur.

Galatasaray'ın sözde yöneticileri, Loyd'un alacağı olan 20 bin doları tuvalet kağıdı niyetine kullanırken kasıtlı olarak bu parayı ödemiyorlar ve oyuncunun kriz çıkartmasını bekliyorlar. Loyd'un yaptığı takım olgusu içerisinde yanlış olsa da yönetici tayfası tarafından sadece Loyd değil, ilgilenilmeyen bütün branşlardaki oyuncuların paraları kasıtlı olarak ödenmiyor ve bu yollara sokuluyor.

Carlos Arroyo olayında yaşanan şeylerle farkı yok orda da aynı yöneticiler vardı şaşırmıyorum artık. Loyd deplasmana kadar gidip maça çıkmadığı için hain oluyor, Arroyo da zamanında 3 kez toplantı yapıp cevap alamayınca giidnce yine hain oluyor ben bu işi gerçekten anlamıyorum.

Ekrem Hoca'nın yönetime tepki gösterecek hali yok, tepkisi istifa olur. Loyd'a yönelik de takım olgusu dışına çıktığı için yapması gerektiğini düşündüğü şeyi yapmış ama biz neden her şeyi oyunculara yüklüyoruz onu anlamıyorum.
 
Önder abi
Daha geçen yıl Bone bu takımı bırakıp gitti, böyle bir durumda sonra geldi oynadı, Loyd'a Ekrem hoca isterse oynar, bende oynamasına istiyorum...

Ben sanırım ilk defa böyle bir durumda oyuncuyu suçluyorum. Burda durum diğerlerinden çok farklı. Çünkü herşey konuşulup halledilmişken, sen kalkıp bütün maç toplantılarına girip maç idmanlarında yer alıp, tamam oynayacağım deyip maça yarım saat kala oynamıyorum dersen bu sabotaja ve takımı satmaya girer. Ekrem hocanın ve oyuncuların onu istediğini düşünmüyorum.
 
Loyd'dan profesyonel olmasını bekliyoruz da bizim yönetim bir kere profesyonel davranmadı ödesene kardeşim parayı sanki 1 milyon euro alıyor. Bu yönetim olduğu sürece gelen her krizde önce suçlu yönetimdir.

Ekrem Hoca gerçek bir efsane oldu ama keşke sesini biraz çıkartsaydın be koç hep sustun


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ekrem hoca kendisini istifaya zorlanmasına sebep olma pahasına tepkisini 10 kez göstermeliydi şu yapılanları gördükçe ve bunu yönetimin kasıtlı olarak yaptığını bildiği halde susması birazda olayları bu hale getirdi,ya nasıl olsa gidişat şubenin kapanması yolunda ilerliyor ve kendiside eninde sonunda konuşmak zorunda kalacak bu suskunlukta neyin nesi ? iş bittikten sonra konuşmak zorunda kalmaktansa azda olsa ümit varken taraftarın kendisini desteklediğinide düşünerek yönetime resti çekip çıkıp konuşmalıydı hala rest çekip konuşabilir böylelikle sözde yönetimin ipliği pazara çıkmış olur olayları bilmeyen kesimde yönetimin kötü niyetini anlayıp öğrenmiş olur olay bitecekse böyle bitsin,Loyd'u eleştirenlere gelince,aynı çarpık yönetim(ler) anlayışının daha önce giden oyuncuları tuzağa düşürmek için uyguladıkları entrikaları henüz unutmamışken 21 veya 22 yaşındaki çaylak oyuncuya yüklenmeyi bıraksınlarda skandallarıyla tanıdığımız yönetimin eline koz vermesinler el insaf.
 
Bu oyuncunun yaptığını diğer örneklerle kıyaslamayın yahu. Loyd'da tepkisini idmana çıkmnayarak ya da maçtan 1 gün önce verse herkes yine onun yanında olacaktı. ama Loyd'un yaptığı yönetime bir tepki değil. Takım arkadaşlarını ,koçunu ve taraftarını satmak.

Ekrem hoca da arkadaşlarını satanı takımda görmek istememiş. Bende oyuncu ya da teknik ekipte olsam yan yana oynamak istemezdim.

Yönetime gelince; onara söyleyecek söz bile yok. İnşallah def olup giderler.
 
Böylelikle bir kac yil icinde wnba'da ses getirecek Loyd gibi önemli bir potansiyeli ' profesyonel ' yönetimimiz sayesinde kaybetmis olduk .. . Whalen'de ' Galatasaray ruhunu bilmedigi gerekcesi' ille gönderilmisti ..
Sen oyuncunun maaşını zamanında ödeyeceksin arkadaş . Bu oyuncular para kazanmak icin kıta degistiriyor . Senin agız kokunu cekmek icin degil . Birde utanmadan pişkin pişkin ' banka kapaliydi ' hava soguktu gibi gerizekali aciklamalar yapiyorsun !
Groskreutz olayi ... Alex de souza hakkında resmi sitenin yayinladigi sacma aciklama , Kizer olayini ' Sen kimsin harun ' diyerek cözmeye calismalar ..Amatör branslara yapilan üvey evlat muamelesi ve şimdide loyd .. ... Bir kulubun 10 yıl icinde yaşayacagi kaos ve skandallari bir sezonda tattıran Dursun özbek 5 haftan kaldi..
 
Arkadaşlar Loyd maç günü sabahı rest çekip maça çıkmamakla tehdit ediyor ve çıkmıyor sonuç olarak. Yaptığı sizce doğru mu? Ekrem hoca bile takımda istemezken niye savunduğunuzu anlamıyorum? Yönetimin yaptığını ve yaptıklarını eleştirelim geçmiş vukuatlarını eleştirelim ama Loydun yaptığı iş ahlakından yoksun olduğunu gösteriyor bu benim gözümde çok net. Buna sebep olan yönetimdir ama Loyd da yaptığıyla bu formayı haketmediğini göstermiştir. Bence durum net.
 
Geleneksel oyuncu kaybetme festivaline hoşgeldiniz.Whalen,Loyd ile bitiyor mu kardeşim.Ribery'ler,Hajrovicler..Tamam oyuncular da art niyetli olabilir ama bu fırsatı tanıma sende.Geçen yıl ki rezillikleri görmediniz mi.Bu oyuncular her sene bunu çekmek zorunda mı.Oyuncu diyor ki ben profesyonelim sonuçta para karşılığında hizmet sunuyorum ama şubedeki yöneticiler amatörce davranıyor.Ya hepsini geçtim beyler mutlu oluyor musunuz her sene bu tabloyu görmekten.Hep mi oyunculara kabahat bulacağız.Niye başka takımlarda olmuyor bunlar?
 
Loyd, parası ödendiği sürüce Galatasaraylı olan profesyonel bir oyuncu, parasını aldığı süreçte de takıma katkı verdi.

Manejerinin ihtarname göndermesi ile maçın oynanacağı saat arasında neredeyse 12 saat var, bu sürede şayet bir Galatasaraylılık duruşu gösterilmesi gerekiyorsa, bunu göstermek para verilerek Galatasaraylı yapılmış olan oyuncuya değil, parasını ödemekle yükümlü olan ve Galatasaraylı olduğu için kulüp yönetimine seçilen kişilere düşer.

Oyuncu parası ödenmediği takdirde oynamayacağını sabah söylemiş, maça 5 dk kala değil.
 
Galatasaraylı duruşuna bir kez uymayan basketçinin biletini anında kesiyoruz ama Sabri, Emre Çolak, Semih Kaya gibi yiyici leşlere bir türlü uygulayamadık şu kuralı. Loyd'un yolu açık olsun. Yönetimde Allahından bulsun ne diyelim kriz yaşamadığımız branş kalmadı.
 

Üst