#25 Milan Macvan

Yine bir maçla göklere çıkarılıyor bir maçla yerlere vuruluyor. Macvan gerçekten harika oynadı. Tek eksiği sayı idi. Ama sayı atamamasını hoşgörüyle karşılayabileceğimiz bir katkı verdi. Ama bu adamın istikrar sorunu olduğunu herkes biliyor. Umudumuz odur ki hep böyle devam etsin. Erceg hücumda sadece 3'lük ile oynamaya çalışıyor. Hiçbir çeşitlendirme yapmıyor. Ve inanılmaz ağır. Geldiği günden bu yana. oyuncu profili oyle olabılır. Ama bu şekılde oynamaya devam etse bile performansını arttırmalı. Eğer sadece 3'lük deneyecekse %50'nin üzerinde atmalı. Yoksa çok sıradan bir oyuncu gibi devam edecektir. Ayrıca şunu da belirtmek lazım ki, ''takım'' gibi oynadığımızda nelere potansiyelimiz olduğunu gördük. Mücadele çok önemli. Gerçekten çok önemli.

Macvan durumu koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler durumudur. Yoksa onu şuan bu denli değerli kılacak bir oyun felan sergilemiyor kimse kendini kandırmasın sadece gayret ediyor. Ddley iyileşsin erceg form tutsun kimse macvanı bu performansını hatırlamaz bile.

Koskoca Avrupa pazarından seçip getirdiğimiz Erceg'in Macvan kadar oynayamaması ayrı ibretlik,sırf Erceg'den iyi oynadı diye burada Macvan'ı övenler görmek ayrı ibretlik olaylar.1 sezon izledik Macvan'ı işte.Erceg'den fazla katkı verse ne olacak.Vasat oğlu vasat bir adam. Chuck Davis tarzı kaliteli 4 numaralar her daim oyunculuk dersi verecektir bu ikiliye

Bence iyi oynadı bugün.daha çok süre aldıkça ligde daha iyi yerlere gelecek.Erceg'le kıyaslamam bile,en azından takım için mücadele ediyor.Kötü oyuncu zaten değildi hiçbir zaman ancak biz daha iyi bir 4 numaraya ihtiyaç duyuyoruz.Neyse,bu sene maksimum verim alıp,gelecek sene yolları ayırıcaz sanırım.Erceg lede keşke hemen ayrılabilsek.

Koskoca Avrupa pazarından seçip getirdiğimiz Erceg'in Macvan kadar oynayamaması ayrı ibretlik,sırf Erceg'den iyi oynadı diye burada Macvan'ı övenler görmek ayrı ibretlik olaylar.1 sezon izledik Macvan'ı işte.Erceg'den fazla katkı verse ne olacak.Vasat oğlu vasat bir adam. Chuck Davis tarzı kaliteli 4 numaralar her daim oyunculuk dersi verecektir bu ikiliye

kesinlikle aynı görüşteyim. yani macvan ı 1 2 maçlık performansıyla değil. koskoca 1 sezonluk performansıyla beğenmemiştim ben ve halada aynı görüşteyim. istediği kadar ribaunt alsın. oly-real-barca maçlarında alabilirmi o ribaundları işte sotrun burada. Münih cidi zayıf bi takım. benim mahmuti döneminde nerden aldık bu adamı dediğim dedoviiç takımın yıldızı gerisini siz düşünün. ve yine yine yine bomboş kaçırdığı turnikeler. bomboş, 2.08 boyundaki bi oyuncunun bomboş turnike kaçırması nedir allahaşkına. Galatasaray gibi büyük takıma macvanda erceg de yakışmıyor.

Yetersizliği ve seviyesi tartışılabilir ama mücadelesine saygı duyuyorum. Dün sahadan çıkarken forması yırtıktı. Eyüp Yıldız yazmış sinirden formasını yırtmış.

Bugünkü maçta gördük ki ritme ve havaya girmiş.. Rotasyonda Erceg'in önüne geçmiş.. Her maç böyle mücadele ve 8-10 sayı gelecek potansiyel görünüyor bundan sonra kendisinden..

En önemlisi geçen sezon Şubat-Haziran arası kaybettiği özgüvenini kazanmış olması. Savaşıyor, ribaund çekiyor, potaya gidiyor. Bravo Macvan!

En son bu kadar yürekli oynadığı maç geçen senin efes maçıydı yanlış hatırlamıyorsam. O zaman da her attığı sayıda inanılmaz sanki küçüklükten beri Galatasaraylıymış gibi seviyordu... Son haftalarda Ercegin kötü oyunu onu bir adım öne itti inşallah böyle devam eder ben bu adama hiç kızamıyorum nedense ...

Boş üçlükleri atmaktan sakınıyor. Fake atıp pas vermeyi tercih ediyor. Eskiden bu boş atışları atmaktan çekinmezdi.

Bi değişik adam Macvan. Adım alışı , koşuşu , fakeleri vs herşeyiyle bir garip adam. DÜn de bazen set içinde o kadar garip şeyler yaptı ki. Ancak mücadelesine laf edemem gerçekten çok istekliydi ki öyle de olmak zorunda. Umarım aynı şekilde devam eder ve boş kalınca da çekinmez atmaya.