#25 Milan Macvan

teşekkür edilip gönderilmeli. sözleşmelerden dolayı gönderilemeyecekse de kadroda yer alacağını düşünmüyorum. yerine şutu net bir 4 numara gelirse bu takım El de iddalı olur...

Takıma bir tane dengesiz (Gordon) yeter. :) Bekleneni veremesen de tarihe geçen kadronun bir parçası olduğun için teşekkürler. Yolun açık olsun. :)

Chuck Davis hazır İstanbul'dayken bitirelim işini. Macvan ile bu iş olmaz. Davis,Ergin Hoca ile birlikte muazzam bir oyuncu olur. Macvan'a tesekkur edilip yollanmali. Bosuna yabanci kontenjanini doldurmasin...

kesinlikle hiçbişeyi beklenmemeli. koca 1 sezon boyunca gördük ne olup olmadığını. koca 1 sezon boyunca şans buldu. şans bulamadıysada kendisinden dolayı bulamadı. seneye euroligdeyiz. mevkiisine çok daha kalitelisini almak zorundayız.

Benim en büyük hayal kırıklığım oldu, sene başı kadro planlaması ve takım hakkında bir yorum yazarken, pota altında en önemli parçamız olabileceğini, skor opsiyonu bol olan bir uzun bulduğumuzu söylemiştim. Ama olmadı, beni de çok yanılttı.

Euroleague seviyesinde garanti katkı verecek bir adama ihtiyaç var, bu sebeple de yollar ayrılmalı, yine de teşekkürler.

Bence Macvan'a 2 teklif sunmalıyız:
1-Kendine kulüp bul, seni kadroda düşünmüyoruz.
2-800bin euro olan ücretini 400bine indirmeyi kabul edersen 6. yabancı olarak takımda kalabilirsin.

Hangisini kabul ederse artık.

Bugün aldığı süreyi çok iyi değerlendirdi bana göre 2 çok iyi ekstra pası vardı muhteşem 1 2de savaşarak aldığı ribaund var.Açıkçası eskisi gibi ilk şutu düşünmemeside güzel.

2 çok iyi içerden dışarı pası vardı bugün. Sırp olduğunu hatırlamış sanırım bu yaz. Yedekten gelip 10 dakika süre almak için EL düzeyinde bile oldukça lüx bir oyuncu. Fakat artık gitmeli demek yıpratmak olur. Alabileceğimiz en yüksek verimi almaya çalışmalıyız.

Ligde bu adamin yerine Erceg'i kullanmamiz basketbola ve basketbolseverlere hakaizlik. Oysa ki bu sezon bambaska Macvan izleyebilirdik, ozellikle savunmasiyla. Erceg'in en buyuk savunma zaafinin aksine Macvan vucuduyla rakibin onunu cok iyi kesiyor. He birde Erceg'in "0" cektigi ribaundlarin hucumundan da aliyor.

Bana kendisine ligde de lisans çıkarılacak gibi geliyor.. Çünkü 4 numaralı pozisyonda ligde bir tek Erceg'e kaldık.. Bugünkü mücadelesi takdire şayandı.. Kaçan boş turnike de nazar boncuğu olsun :) O da kadro dışı olmanın moralsizliği..

Ersin'in uzun sureli sakatligindan sonra kiymete bindi Macvan. Benim umidim var acikcasi. Ihtiyacimiz var ona. Lig'de de bazi maclarda hoca onu kadroya alacak .Oyle gozukuyor.

Adam o yorumları hak ediyordu ama kenarda kalmak iyi gelmiş.
Tam tipik Sırp karakteri istenmeyen adam olunca kendini ispatlamak için sonuna kadar savaşıyor.
Ligde muhtemelen Domercant'in yerine rotasyona girecek umarım aynı şekilde devam eder.