#25 Milan Macvan

Dolu tribünler önünde farklı oynayacağını düşünüyorum.Alacak ribaundu,atacak sayısını,vuracak yumruğu göğsüne.
En azından böyle olacağını ümit ediyorum.

Takımın en istekli oyuncularından olduğu biliniyor ama demekki olmayınca olmuyor.

Bu arada bize 4 numara dayanmıyor kimin ahını aldık bu kadar merak ediyorum Rancik mi? Wilkinsson mu?(Oyum Rancik'e)

Cidden bu sezonun hayal kirikliği oldu benim için. Seneye daha iyisini bulmaliyiz. Davis hazir İstanbul'dayken anlaşalim. 4 numara için ondan daha iyisini bulamayiz bence...

Macvanla olmaz. Daha öncede söyledim.
Benim nazarımda seneye takımdan gönderilmesi gereken ilk isimdir. Ruhsuz oyuncuların yeri yok bu camiada.

Aslında o kadar da ruhsuz değil. Hırslı bir yapısı var. Sayı atınca, ribaund alınca seviniyor daha da hırslanıyor fakat eksik birşeyler var. Tam konsantre değil sanki. Kendine güven Macvan. Şampiyonluk yolunda sana da ihtiyacımız var.

Ruhsuz değil. Hırs falanda yapıyor. Ama en kötüsüde bu işte. Buna rağmen çok kötü. Hırs yapan oyuncu iyi oynar. Bunda maalesef yok. Çok ürkek. Bi uzun böyle ürkek olmamalı. Gordon ondan çok daha kısa olmasına rağmen potaya giderken cengaver gibi gidiyor. Bu eyvah eyvah diyerek gidiyor, bunu hissediyorum. Dünkü maçta bi pozisyonda teketek potaya giderken potayada yakın sayılabilecek (özellikle bi uzuna göre) bi pozisyondayken, taa 3 sayının oradaki Arroyoya mı Endere mi hatırlamıyorum bi oyuncuya çıkardı topu. Pota altında ribaundları doğru düzgün alamıyor, pota altındayken çıkarılan pasları elinden kaçırıyor, hep bu ürkekliği yüzünden.Seneye Euroligde Macvan' la olmaz. Bu çok net.

Tabiri caizse ; ne kadar ağır olursa olsun bu adam biran önce takımdan defolup gitmeli.
Varlığı zarar varlığı. Katlanamıyorum artık !!
Mümkünse rotasyonda hiç süre verilmesin.

Bu sene ki emekleri için teşekkür edilip takîmdan gönderilmeli. Kazandirdiği 1 maç bile yok. Seneye Erceg hamlesi müthiş olur. Tabi sakatliğini ve sozleşme durumunu bilmiyorum. O olmazsa Chuck Davis hamlesi de gayet iyi bir hamle olur...

Şu başlığa yazmayın artık mümkünse. Rica ediyorum.
Sinir katsayımı tavan yaptırıyor Macvan.

Bir oyuncumuza daha önce hiç bu kadar gıcık olduğumu hatırlamıyorum. Belkide bu forma altında izlediğim en vasıfsız eleman !

ödemeleri geç kalınca ihtar yağdırıyorlar kulübe.. kendisi aldığı paranın %kaçını karşılayacak oyun oynamış, takımda herkes bir şeyler yapıyor, gözler Macvan arıyor..

playoff sezonu hariç eleştirelere katılmıyorum.Macvan 1 sene İsrailde Maccabi tarafından benche mahkum edildi.Ordan Partizana geldi ondan başka düzgün uzun yoktu.Eurocupta az maç oynadık ligdede 3+2 kuralı olduğu için genellikle hep benchte oturtulmak zorunda kaldı.Bu yüzdende şut ritmide bozuldu.

Geçen yıl partizanda ligde ve avrupada ortalama 30 dkya oynarken bu yıl 20 dk civarı oynadı.Geçen yıl sayı ort 13 felanken bu yılda 9 sayı civarında.Ribaundlarda düsüs var onun nedenide çok belli Partizanda ribaundları kolay alabiliyorken Bizim takımda Ndong ve Furkan gibi ana ribauntcular yüzünden ribaund ortalaması 8den 4.5 e düsmüs.

Maccabiye 250 bin euro bonservis odedik bay out için ve 800 bin euroluk 1 yıl kontratı varken yollanması zor gibi bence önümüzdeki yıl Elde(en az 24 maç) rotasyon içinde daha fazla katkı verebileceğini düsünüyorum

Ergin Hoca takımda tutarmı bilmiyorum rotasyonda süreleri iyice düştü.

Macvan uzun vadede iyi bir projeydi ama tutmadı sezon başı Maccabi 22 yaşında böyle değerli bir ismi neden bırakıyor diye düşünmüştük bildikleri birşey varmış sanırım.

Belki gelecek yıl kadroda olabilir ama 5 yabancıdan birisi olacağını sanmam.Ve asla serbest bırakılacak bir isim değil.