#5 Jamont Gordon

Bazen dengesizleşip seçimlerini yanlış yapıyor ama bunuda yapmasa zaten NBA şampiyonluğuna oynayan bir takımın kadrosunda olur.
 
Şimdi Gordon'un çok iyi savunmacı, rebounta katkı veriyor, top hakimiyeti yüksek, özverili ve mücadeleci. Bunlara ilaveten şutu bazen istikrarsız ve bazen tempoya kaptırıp tercih hataları yapıyor. Bunları da yapmasa ne iyi olur değil mı? Böyle oyuncular var birkaç tane Lebron James, dwayne wade, kobe Bryant filan. Arkadaslar Jamont kim ne derse desin Avrupa'daki en iyi oyunculardan biri. Arkasından ağıtlar yaktığımız diğer Gordon'u her mac denize döktü resmen. Söyle bir hatırlayın savunduğu hangi oyuncu jamonta üstünlük kurabildi bugüne kadar?
 
Çok dengesiz olmasına rağmen, her geçen gün çok daha büyük oyuncu oluyor. Bazen kızsak da yersek de sanırım mevcut kadromuzdaki en önemli oyuncumuz olsa gerek
 
Dengesizlikleri olmasa Avrupa'nın sayılı oyuncularındandır bana göre. Çok güçlü, çok sağlam.
 
Takımın olmazsa olmazı. Acayip seviyorum keratayı.
Ergin hocanın savunma stratejisindeki en kilit oyuncu Gordon.
Sene sonu sakatlık falan olmazsa düşünmeden uzatırdım ben sözleşmesini.
 
Siena maçı kendsinin kariyer özeti oldu, ilk çeyrekte yokları oynayıp kalan kısımda maçı aldırdı resmen. Ortası yok ama ortası olsa bu kadar keyif vermezdi zaten :)
 
Potaya penetreleriyle faul çizgisine geldik, rakip oyuncuları yıpratıyor. Elini kolunu sallayarak içeri girebiliyor, çok atletik. Çok özel bir silah, Ergin Ataman'a teşekkürler getirttiği için takıma :)
 
Bu sene daha olgun oynuyor, arada sırada zorlama yapmıyor mu, yapıyor. Ama bu Gordon'ı Gordon yapan özellik, sürekli işin içinde olmak istemesi, sürekli bir şeyler yapmak istemesi. Zaten bir kısaya göre muazzam güçlü, bunun yanına bir de bu sene şutuna biraz daha istikrar eklemesi büyük etki yarattı.

Takımın hücum + defans totalinde en değerli oyuncusu, nazar değmesin.
 
Açıkçası gelmesine sevinsemde lucas Gordon'un takımdan ayrılması beni çok üzmüştü,ama gecen seneden beri gösterdiği performans şu anda düşünce olarak jamont Gordon'a haksızlık yaptığımı gösteriyor..ribaund konusunda inanılmaz yetenekli,penetreleri ile zaten diğer oyunculara nazaran hep bir adım önde,çok ama çok güçlü Gordon...ALLAH utandırmasın inşallah,ayrıca katılırmısınız bilmem ama hangi oyuncu Ergin ataman ile çalışma fırsatı bulabiliyorsa hep gelişme gösteriyor, buda hocanın oyunculara verdiği özgüvenden kaynaklı sanırım...
 
Gordon kadroda tutulup da 3-5 dakika oynatılacak adam değil. Ya bırakacaksın oynayacak ya da göndereceksin başka takıma. Geçen sezon sonunda kumarı doğru oynadık ve şu an gidişat olumlu görünüyor. Şutu istikrar kazandı, yeri geldi mi ince asistleri de olmuyor değil. İşin yürek kısmını konuşmaya bile gerek duymuyorum, bambaşka zaten.

Umarım devam ettirir bu formunu, unutulmazlar arasına girmesi hiç zor değil.
 
Daha istikrarlı bir oyuncuyu tercih ederdim ben. Malik Hairston gibi ( 2 numara oynatıldığını var sayaraktan ) . Kötü oyuncu mu tabi ki değil ama benim basketbol anlayışımda pek beğenmediğim türden bir oyuncu. Marko tarzı adamları daha çok seviyorum. Ne vereceği bellidir. Gerçi takımlar bazen böyle napacağı belirsiz ayarsız enerji adamlara da ihtiyaç duyuyor ama kötüsü hiç çekilmeyecek bir adam Gordon.
 

Üst