#5 Jamont Gordon

Valla ben ömrü hayatım boyunca bu kadar dengesiz bir basketbolcu izlemedim. Tuhaf yani, çok değişik bi adam. Gülme yüz ifadesi koyayım mı ona bile emin değilim, düşünün.

Dengemizi bozdun Gordon. :)
 
Hiç sevmem ama dün gece içine Jordan kaçmıştı sanki :) İnanılmaz oynadı ama hiç güvenilecek bir adam değil. Gün geldiğinde maç kaybettirebilecek bir oyuncu...
 
Geçen de yazdım yine yazıyorum J.R. Smith ile kesinlikle bir akrabalıkları var. 1 günü 1 gününü tutmuyor. Ama yine de seviyoruz seni Gordon. Sen hep penetre etmeye devam et.
 
Geçen de yazdım yine yazıyorum J.R. Smith ile kesinlikle bir akrabalıkları var. 1 günü 1 gününü tutmuyor. Ama yine de seviyoruz seni Gordon. Sen hep penetre etmeye devam et.

Twitter'a yazmıştım. Buraya yine benzer yorum yapmaya girdim. Yine JR Smith benzetmesini benden önce yapmışsın. :D

3.maç kötü oyna, 4.maç 20den dön 34 sayı at ve maçı eşitleyecek faulü kaçır. 1 cümle içinde olumlu ve olumsuz veriler. Gordon bu. Bildiğimiz JR işte. Artı özelliklerinden yararlanabilmekte bütün mesele.
 
Geçen sezona göre şut performansında ciddi bir artış var. Böyle devam etmesi çok ödemli. İçeri penetrelerinde de doğru pası/kararı vermeye başlarsa muazzam bir oyuncu olacak.
 
Böyle oynamaya devam ederse EL de çok katkı verir takıma. Özellikle Arroyo'nun yükünü hafifletir. Ergin Hoca iyi çalıştırmış onu özellikle şut yüzdesinin artması iyi çalıştığını gösteriyor çok net.
 
Şu takımda özel bir oyuncu varsa Jamont'tur kesinlikle.
''Gordon zaten çok zorluyo , yanlış oynuyo blablabla '' gibi konuşmaların arasında 4. periyodun sonunda kimse topa el sürmezken kaldırıp şut atmak kolay iş değil hiç. Şuttur bu girer girmez ayrı ; ama mesele atacak yürek.
 
Atalarımız "atsan atılmaz satsan satılmaz" derken "bir gün Jamont Gordon diye biri yaşarsa kullanırsınız artık" falan diye düşünmüş olmalı bizim için. Çok garip bi adam, hakkında ne desen ertesi gün düşüncelerini boşa çıkarabiliyor. Olumlu veya olumsuz.
 
Kesinlikle cok kuvvetli . Ozellikle gözüne kestirdigi bi oyuncu oldugunda bire birde ezip geçiyor . Bu sezon şut istikrarıda cok iyi görünüyor . Cibona daki o mütiş sezonunu hatirlatacaktır hücumuyla inşallah.
 
Takımda en çok beğendiğim isim.

Arroyo-Gordon-Markoisvhili/Cenk-Erceg/Ersin-Furkan/Jawai

5 varyasyonlarında Arroyo ile birlikte takımda yerine kim oynarsa takımın çapı düşer diyebileceğimiz 2 isminden biri bana göre.
 

Üst