#61 Göksenin Köksal

Semih Kaya ve Göksenin Köksal'ın kaderleri ne kadar da birbirine benziyor yahu...

İkisi de 1991'li.

Semih Kaya: Galatasaray altyapı - Galatasaray A Takım - A Milli Takım

Göksenin Köksal: Galatasaray altyapı - Galatasaray A Takım - A Milli Takım

İkisini de çok seviyorum ve ayrı bir gözle izliyorum. Yürüyedurun futbolun ve basketbolun aslan parçaları ! :)

Bende 1991'liyim hem futbol hemde basketbol seyircisiyim :D

Göksenin, bana göre şu an Türkiye’nin en iyi savunmacısı. ERGİN ATAMAN..

Hoca'nın kendisine müthiş bir güveni var.Umarım bunu boşa çıkarmaz ve hem takımımıza hem de Milli takıma uzun yıllar 2 numara da katkı sağlar...

Maçtan önce Göksenin Farmarı tutarak Türkiye'nin eniyi savunmacısı olduğunu ispat etmeli demiştim.Öyle de oldu bunu ispat etti Göksenin.Yalnız oyun içinde daha dengeli pas verip, top sürerse mütiş bir oyuncu olur.Tebrikler...

Göksenin'in bağlarda yırtık şüphesi olduğu söyleniyor, durumu MR sonucunda belli olacakmış.

İnşallah çok ciddi bir sakatlığı çıkmaz Göksenin kardeşimin, aman diyeyim...

Durumu inşallah dediği gibidir:

Caglar Torun ‏@caglartorun
Goksenin Koksal'dan iyi haber geldi. Ayakta zorlama var, 10 gun dinlenecek. Domercant'a benzer bir sakatlik, 1 aya parkede.

Tam ne güzel kadro kurduk iyi diyoruz Henry sakatlanıyor. Henry iyileşiyor kısıtlı süre aldığı Efes maçında aldığı kısıtlı sürede 9 sayılık fena sayılmaz bir katkı veriyor. Tamam takım işlemeye başlıyor diyoruz hoop Göksenin çıkıyor. Tam kadro bir maça çıkarız inşallah :(

Gecmis olsun Goksenin. Allah acil sifalar versin insallah. Umarim en kisa surede daha saglikli bir sekilde katilirsin takima. Takimin sana cok ihtiyaci olacak... Belki sacma olacak ama artik her sezon başı,tüm branşlarimiz icin her oyuncu basina kurbanlik koc kesilsin. Yeter artik nedir bu sansizlik yahu !!!

Ligde pek sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum ama Avrupa için kötü oldu tabi. Sert savunmasına ihtiyacımız olacaktı muhakkak. Geçmiş olsun.