#61 Göksenin Köksal

Ameliyat olursa 4 ay, olmazsa 1 ay gibi bir şey anladım ben ama oyuncu ve hoca kendisi karar verecektir mutlaka. Ameliyat olup uzun süre sahalardan uzak kalırsa ligdeki yerli rotasyonumuz etkilenir. Engin, Ender ve Cenk üçlüsüne daha çok iş düşer. Önemli olan oyuncunun sağlığı ama. Doğru kararı vereceklerdir.

Şu an ödem varmış, MR görüntüleme o yüzden net değilmiş. Ödem bir miktar çözülünce tekrar MR çekilecek ve ona göre karar verilecekmiş galiba.

Geçmiş olsun Göksenin.

Fenerbahçe Göksenin' i almak istiyorsa Murat Özyer ile bağlantıya geçebilir gayet yardımcı olur. Ne de olsa bizim kulüp her zaman olduğu gibi sesini çıkarmaz Murat Özyer'e!

Yayınladıkları geçmiş olsun mesajının meali şu Gökseninde gözümüz var..Nedense aklıma Milli Takımda Göksenin ve Furkanla ilgili çıkan dedikodular geldi!

Şeytanın avukatlığını yapıyorum evet çünkü samimi bulmuyorum.

Milli takım sporcularının sağlığını önemseyen FB resmi sitesi, yıllarını milli takıma vermiş "eski sembol oyuncuları" Nevriye için neden geçmiş olsun mesajı yayınlamadı?

Her açıklamaları, her hamleleri pislik kokuyor. Sporun yüz karası bu adamlar.

Daha 1-2 gün önce TV'lerinde "Yer 6" diye program başlatıp, programın introsu'nda 1 dakika içinde Galatasaray ile ilgili sayısız ithamlarda bulunmuş bu insanların böyle bir mesaj vermesi mümkün değil. Yapacakları bir açıklamada Galatasaray adını geçirmemek için 40 takla atanların, ebedi dostumuz demeleri mümkün değil. Kimse kusura bakmasın. Bu mesaj buram buram samimiyetsizlik kokuyor !

Neden şöyle yapmadılar, neden böyle yapmadılar diye tartışılacak bir konu bile değil bence. Başkanıyla ve yöneticileriyle, takımıyla, taraftar ve taraftar grubuyla, yandaş medyasıyla bu adamların yaptığı ne ilk rezilliktir bu, ne de son olacaktır.

Gerçekten de haklılar, Fenerbahçe duruşu başka hiçbir şeye benzemez. Kimsenin olamayacağı kadar pişkin olabilmek demektir Fenerbahçe duruşu.

Bu hareket bence ikinci bir ilkan karaman olayı beklentisidir. Domercanda neden açıklama yapmadılar . Çünkü yerlileri kötü ve demekki gökseninde gözleri varki şimdiden çocuğun gönlünü almaya çalışıyorlar . Geçen yıl shipin ayağı kırıldı onada geçmiş olsun dedilermi veya nevriye bel ameliyatı oldu torensin ışılın çapraz bağı koptu açıklama yaptılarmı.

Bu açıklama fenerin bu çocukta gözü olduğunun tapu gibi belgesidir. Samiyetsizlik tavan yapmış.

adamlar besbelli gökşeninle ilgilendiklerini belli etmiş bu hareketleri ile bir de basından örnek davranış övgüsü almışlar !!

Amaçlarının ne olduğu çok belli, Milli takım kampından sakat dönen milli futbolcularımız için neden geçmiş olsun mesajı yayınlamamış bu karaktersiz kulüp; akıllarınca sinsilik yapıyorlar, inşallah taraftar gibi bu kulübün yöneticileri ve çalışanları da bunun farkındadır, yoksa bir sabah, Göksenin ve Furkan fenerbahçe'de haberiyle uyanabiliriz.. Bu karaktersiz kulüpten ben artık herşeyi bekliyorum...

İnsanları aptal yerine koymadıklarını düşünüyorum ama yüzsüzler bunu çok iyi biliyorum.Ar duygusu olmayınca bu tür olayların olması çok normal.

İlkanı aldık bari bir geçmiş olsun mesajı yayınlayalımda belki bu işin peşini bırakırlar diye düşünmüşlerdir.Zaten yönetim bu işi çoktan bırakmıştır.Geçmiş olsun Göksenine...

Murat Özyer gibi adamlar başımızda olduğu sürece bu tip olayları daha çok yaşarız biz.Adamlar basketbol şubemizi başıboş görüyorlar.İlkan'ı aldık seneyede Göksenin'i Furkan'ı alırız diyorlar, bizde seyrediyoruz.Kardeşim sende al Oğuz Savaş'ı adamların beli kırılsın öyle yaa...