#61 Göksenin Köksal

Murat Özyer gibi adamlar başımızda olduğu sürece bu tip olayları daha çok yaşarız biz.Adamlar basketbol şubemizi başıboş görüyorlar.İlkan'ı aldık seneyede Göksenin'i Furkan'ı alırız diyorlar, bizde seyrediyoruz.Kardeşim sende al Oğuz Savaş'ı adamların beli kırılsın öyle yaa...

Hakan bey aynen katılıyorum murat özyer olduğu sürece her sporcumuz bir şekilde elimizden kaçabilir. İlkan olayı unutuldu adam karekter anlamında yerden yere vurduk ama fenerin maçlarını seyrettim eurolig maçlarını adqm kendini inanılmaz geliştirmiş müthiş ribaund alıyor şut atıyor takımı adına skor üretiyor düşünsenze oda kadromuzda olsa . Gerçekten çok iyi basketbolcu kaçırdık elimizden kimin sayesinde belli. Gökseninde kaçabilir olursada şaşırmam açıkçası.

Bence hep itiraz ettiğim ve sisteminin çok saçma olduğuna inandığım eurolig olayınıda neden kimse itiraz etmez adamlar lisans aldılar ve her yıl burda oynuyorlar ligde iyi yerde bitirmeselerde bu bence rekabeti öldüren bir hamledir. Yarışma ruhuna aykırı bir organizasyon. İşte burdaki bu haksızlıktan dolayı euroligde oynayan kulüpler buranın büyüsünü kullanarak oyuncuların akıllarını çabuk çeliyorlar yani eurolig oynamayı kendilerine avantaja dönüştürüyorlar. Bizde daha fazla para ödeyip transfer yapmak zorunda kalıyoruz.

İlkanı böyle aldılar belki yarın başkalarınıda alacaklar bence buraya eoroligde oynamayan kulüpler itiraz etmeli diye düşünüyorum ve neden buna karşı çıkmazlar onuda anlamıyorum. Bu liglerin rekabet ortamınıda öldürüyor bence.

Büyük konusmak istemiyorum.Karekteri düzgün bir insansa gitmez.

Göksenin sahsen tanımadıgım icin böle demek zorundayım, ama söle bir sey var ailesel durumu.Maddi kazanc saglamak zorunda oldugu öncelikler olabilir, biz 100 verirken karsıyaka 300 400 verirse giderse kızamam,biz 100 verirken karsıyaka 120 130 veripde giderse ve Gökseninde özünde GALATASARAYLI ise benim icin biter.

Gökseninin iyi bir Galatasaraylı aileden gelmektedir.Maddi olarakta ailesinin durumu oldukca iyidir.Merak eden varsa.Babası Galatasaray kongresi üyesi bile olabilir ama emin değilim.Bu konuda bilen varsa ve benide aydınlatırlarsa sevinirim.Murat Özyer bari bu sefer akıllı davransın ve Hem Göksenin hemde Furkanın hemen sözleşmeleri iyileştirme yaparak uzatılmasını saglamalıdır.

‏@canisbakan: Göksenin'in dün çekilen MR'ından olumlu sonuç çıkmış, 'ameliyat olmayacak' gibi deniyor, bugünkü kontrolden sonra netleşecek..

Farklı 3-4 doktora gösterilmiş, bağında kopma görülmemiş ancak yırtık var. Bugün ödem çekilecekti, bir aksilik olmazsa 3 güne topla çalışmalara başlayacak. Ödem sonrası kopma görülürse işler daha kötüye gidecek elbette ama şu an olumlu gittiğini söyleyebiliriz.

gerçekten takımdaki eksikliği çok belli oldu kısa zaman diliminde..göksenin'in takıma dönmesiyle savunma direncimiz bir kademe daha artacak..bu hafta takıma dönmeside ayrıca çok sevindirici bir durum...

Yokluğu savunmada çok belli oluyor gerçekten, önemli level atlatıyormuş takıma savunma performansıyla. Son durumu nedir bilmiyorum ama en kısa sürede takıma dönmesi lazım. Hatta ihtimal varsa Fenerbahçe maçında parkedeki yerini alabilir umarım..

Bir olur iki olur ama bu kaçıncı sakatlık, şanssızlık, uğursuzluk diyoruz ama ya sağlık ekibi, onların hatası yok mu? Varsa eğer değiştirilmeliler

Yırtık olan bağ ameliyat ile düzeltilmez ise olacağı budur. Göksenin'i kim bu konuda yönlendirdiyse hemen gitsin atsın kendini köprüden. Yazık!