#61 Göksenin Köksal

"Bu takımın parçası olmak güzel" söylemi ilk planda kulağa hoş geliyor ama Göksenin sakatlık ve play off maçları sürecinde sınıfta kaldı gözümde.

Diğer yerli yabancı sakat oyuncular -kadroya dahi giremeyecekleri kesin olmasına rağmen- İstanbul´da takımın yanında yer alıp maçlarda tribünde iken Göksenin tatil fotoğrafları paylaşıyordu.

Camia kenetlenmişken sergilediği tutum nedeniyle hocasına, arkadaşlarına ve taraftara özür borçlu.

Ülkerspor ciddi ciddi ilgilendiyor diye haberler çıkıyor Göksenin ile şube uyumasın da sahip çıksınlar biraz oyunculara.

Valla Fener'e gideceğini pek sanmıyorum ama gitmek isterse de kendi bilir. İlkan denen herifin hali ortada, 3-5 dakika süre alıyor, o sürede de blok yiyip smaç kaçırmaktan sayı atmaya fırsat bulamıyor zavallı.

Keyfi bilir özetle.

"Bu takımın parçası olmak güzel" söylemi ilk planda kulağa hoş geliyor ama Göksenin sakatlık ve play off maçları sürecinde sınıfta kaldı gözümde.

Diğer yerli yabancı sakat oyuncular -kadroya dahi giremeyecekleri kesin olmasına rağmen- İstanbul´da takımın yanında yer alıp maçlarda tribünde iken Göksenin tatil fotoğrafları paylaşıyordu.

Camia kenetlenmişken sergilediği tutum nedeniyle hocasına, arkadaşlarına ve taraftara özür borçlu.

Göksenin tüm playoff maçlarında takımla birlikte salondaydı. Banvit maçlarının son üçünde de takımdaydı ve son maçta 1 dk 45 sn oynadı. Neden böyle birşey yazdınız anlayamadım.

Mehmet Ali Bey, play off serisi başladıktan sonra oynaması mümkün olmayan diğer sakat oyuncularımız Domercant ve Engin Atsür takımla birlikte olurken, Göksenin sosyal medyada tatil fotoğraflarını paylaştı.

Elbette Ergin Ataman ve şube yönetimi izin vermese gidemezdi tatile ama arkadaşlarının 23 sene sonra şampiyonluk kupasını kaldırma mücadelesi verirken ki tutumu hoş olmadı.

Mehmet Ali Bey, play off serisi başladıktan sonra oynaması mümkün olmayan diğer sakat oyuncularımız Domercant ve Engin Atsür takımla birlikte olurken, Göksenin sosyal medyada tatil fotoğraflarını paylaştı.

Elbette Ergin Ataman ve şube yönetimi izin vermese gidemezdi tatile ama arkadaşlarının 23 sene sonra şampiyonluk kupasını kaldırma mücadelesi verirken ki tutumu hoş olmadı.

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Playoff serisi başladığında Göksenin de her maç salondaydı. Domercant tek bir maça geldi o maçta da Engin, Henry ve Göksenin yanyana maçı izlediler. Çoğu maçta da röportajı var. Siz salonda görememişsiniz sanırım.

göksenin hermaçtan önce tek başına bir saat antreman yaptı.maçlara erken gelenler görmüştür kendisini.gereksiz polemiklerden kaçınmak lazım.

Uzun seneler sonra (Kerem Tunçeri) alt yapımızdan çıkan tek isim. Biz onun değerini bilmeliyiz, o da bizim.

Göksenin Ergin Hoca'nın da çok inandığı ve güvendiği bir isim. Umalım ki sakatlığı tamamen geçmiş olarak sezon başı hazırlıklarına katılabilsin. Yoğun programda onun yürekli savunmasına, fizik gücüne ve şutlarına bolca ihtiyacımız olacak.

Eren Logoglu ‏

Ataman açıkladığına göre yazabiliriz; Göksenin'in Almanya'daki sağlık kontrollerinde sorun çıkmadı. Yapılan spekülasyonlar pek hoş olmadı.

İlk çıktığında kendini belli etmişti zaten milli takımın yeni Ömer Onanı olacak bence. Şutunu biraz daha geliştirdiğinde çok daha iyi olacak.

Birde Bu Melih Mahmutoğlu bizim oyuncumuzdu nasıl Fenere geçti? Beni aydınlatabilir misiniz?

Bir alper yılmaz ya da ömer onan mı olacak yoksa daha komple bir 2 numara mı olacak buna karar verip çalısmalarını o dogrultuda yapmalı..