#61 Göksenin Köksal

Oyuncularimiz devlet hastanelerinde falan tedavi olsa heralde iki oyuncu kaybetmezdik.Yaziktir ya tam da zirve yapacagi zaman cok kotu oldu.

Galatasaray Medical Park'ta çapraz bağları kopan Göksenin Köksal sezonu kapattı.

Çok geçmiş olsun Göksenin...

Bilmediğim konularda kimsenin günahını almak istemem ama iki çapraz bağ kopması as kadromuzda ve sakatlık süreçlerindeki aklıma tam yatmayan açıklamalar ve gelişmeler konu hakkında bilgi sahibi galatasaraylılarca irdelenmeli bence...Domercant 2 kere döndü sakatlıktan her ikisindede tekrar sakatlandı sonuncusu çapraz bağ kopması...Goksenin ilk teşhis çapraz bağ kopması sonra kopmadı tedavisi başarılı gidiyor topla çalışıyor derken çapraz bağ koptu sezonu kapadı açıklaması...Bu olaylar şanssızlıkla açıklanamaz...Bence bir hata var ya sağlık ekibi yetersiz ya oyuncular daha çabuk oynasın diye riske ediliyor vs vs..Dediğim gibi doktor değilim , şubeye yakın değilim ama mutlaka irdelenmeli

Son 2-3 yıldır büyük sakatlık geçirmeden ne futbol takımı ne basketbol takımlarımız sezonu kapatamıyor.Bencede şanssızlıktan daha öte bir durum var ortada.

Yanlış hatırmıyorsan geçen yıl Beşiktaş'ta sakatlıklarsan çok çekmişti. Acaba antrenman sisteminde bir hata mı var? Yoksa gerçekten şanssızlık mı bilinmez?

Takımımızı tanımayan yabancı birine takımı anlatırken isim olarak Galatasaray diyebiliriz. Peki Medical Park nedir deseler sponsorumuz deriz. Sponsor firmanızın içeriği nedir deseler sağlık deriz. Dönerler ve takıma bakarlar. Daha sezon başı verdiğimiz 2 sakat. Sezon boyu olmayacaklar. Güler geçerler bize heralde.

Sorumlular hesap versin demeyeceğim artık. Kimse bu kulüpte hesap falan vermiyor an itibariyle. Öyle olsaydı sayın Murat Özyer ben beceremiyorum bu işi deyip görevi bırakırdı çoktan. Kısaca yine üzülen, kahrolan bizler yani taraftarlar oluyor. Maalesef..

En iyi baskı yapan adamımızı kaybettik.

En iyi hücum opsiyonumuzu kaybettik.

Bu sene ile ilgili umudum kırılmadı değil.

En iyi baskı yapan adamımızı kaybettik.

En iyi hücum opsiyonumuzu kaybettik.

Bu sene ile ilgili umudum kırılmadı değil.

Sezon başlamadan önce Ergin Hoca'nın kafasında ki ilk 5de olacak 2 oyuncumuzu daha sezon yarılanmadan kaybettik. Umutların tükenmemesi mümkün değil. Bütün şevkim,hırsım ve inancım kırıldı artık :( Geçmiş olsun Göksenin..

Çok geçmiş olsun. Antrenman sisteminde bir tuhaflık değil de, sağlık kurulumuzda ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum. 2 önemli oyuncumuzu kaybettik ve yerlerini bir an önce doldurmalıyız. Yoksa şampiyonluk hayallerimiz suya düşer. Yönetim ne yapıp edip şubeye gereken desteği vermeli...

Şimdi aslında çok şey yazarım ama burada büyük tartışma çıkar sıcağı sıcağına konuşursak bu işi. Ama şu kadarını söyleyeyim. Bu işin içinde gerçekten birinci dereceden yakınım var ve bu gibi sakatlıklarda tedavi ve topla çalışmaya başlamayla ilgili durumları alternatifleriyle birlikte doktorlar seçer. Daha sonra koçla toplantı yapılır ve koç bu alternatifler üzerinden yol haritasını çizer. Ben susuyorum ama sinirden kendi kendimi yiyorum. Domercant'ı göz göre göre adam çabuk dönmek istiyor diye bitirdin de daha gencecik aslan parçasından ne istedin be adam!......

Arkadaşlar bu sözler için çok erken değilmi? Çok önemli bi adamımızı kaybetmiş olabiliriz ama enseyi hemen karartmayın.Biz bu halimizle bile 3 kupanın da en büyük adayıyız.Ki transferde düşünülüyor zaten..

2 Kilit oyuncumuz. 1 i hücumun diğeri savunmanın kalbi. Haliyle umutlar boşluğa düşüyor. Yerlerinin dolacağını sanmıyorum.

Bonsu-Erzeg-Can Akın-Domercant-Göksenin Köksal. Bu 5 oyuncunun hayatında çok ağır sakatlıktan başka ortak bir nokta daha var şu 2 sene içerisinde. Doktorlar değil. Doktorların farklı olduğunu bizzat biliyorum. Domercant ve Göksenin konusunda da doktorların sayın Ataman'a birkaç alternatif tedavi seçeneği sunduğunu da biliyorum. Sizce sorun nerede arkadaşlar?

Göksenin'in oynamak istemesi hata, doktorların izin vermesi hata, Ergin Ataman'ın ben oynatmayacağım kardeşim seni adam gibi iyileş bana ileride gel dememesi ayrı hata. Yazık günah, boş yere sezonu kapadı çocuk.

Göksenin'in karşısında 2 seçenek vardı ya ameliyat olacak ya da bağları çok kuvvetli olduğu için uzun bir tedavi + antreman süreciyle o sakatlık geçecekti. Göksenin 2.yolu seçti kuvvetine güvenerek,sezonu kapamamak için ama normal süresinden 2 ay erken dönmeye çalıştı. Yani Göksenin normalde Şubat gibi dönecekti yavaş yavaş gitseydi o planda. Antreman temposunu arttırıp Fenerbahçe maçında oynamak için abartınca gitti bağlar. Yok yere gidince insan tabi ki sinirlenir Göksenin gençtir kanı kaynar yapmıştır bir hata ama burada büyük ihmal var başta sağlık ekibi olmak üzere koçun da vermesi lazımdı emri otur oturduğun yere diye.