• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#61 Göksenin Köksal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Anlamadığınız şey şu. YERLİ OYUNCU BULMAK ZOR! Yukarda Doğuş yazmış arkadaş yeni kontratı en az 4 milyon olur seneye onun. Can ile Ege'yi kaybettik herkes göbek attı şimdi keşke kalsalardı diyor herkes!!!

Darüşafaka'nın, Bursa'nın ve Karşıyaka'nın bütçesi bizden ne kadar fazla. Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Bizden fazla değildir hele son mecburiyetten harcadıklarımızla.

geçmişten gelen alacaklar da var tabi içinde. Yoksa normali 200 bin.

Öyleyse kabul edilebilir. 200-250 bin dolara kalırsa memnun olurum.

Ülke ve kurumlarının berbat yönetilmesinden ekmek yiyenlerden. Anlamsız yabancı kuralından yine ekmeğini buldu. 1+1 daha iyi olurdu hiç yoktan.

Hayırlı olsun. İlk defa bu sezon kaptan gibi davrandı ve Ekrem hoca ile takımın ligde kalmasında büyük çaba sarf etti.

Bu sözleşmeyi imzalayan iki tarafında ne kendisine ne de Galatasaray Basketbol Takımına saygısı var.

Son düzenleme:
Bu sözleşmeyi imzalayının iki tarafında ne kendisine ne de Galatasaray Basketbol Takımına saygısı var.
Senin kendine saygın yok her şeyden önce! Geçen sene takım ligde kaldıysa bunda kaptanın büyük çabaları var. Sanki çok iyi yerli havuzu var da beğenmiyorsun!

Ne cabasi oldugunu anlatirmisiniz?
Merak ettim Caba yokki biz küme düsme potasindaydik

Bahsetigimiz Basketbol Boş girdiği 4 turnikenin 2 sini kaciran vasat kabiliyeti olan biri kendinizi kandirmayin çabasi vardi suydu buydu diye

Son donemlerin en maliyetli turk oyuncusu kendisi. Parayi alana degil verene bakmak lazim. Bana da verseler alirim.
Kendisinden beklentim fabrika ayarlarina donmesidir.
Kumede kalma durumuna dusmemiz de bu oyuncu ve koc kadrosu ile oldu ona da dikkat etmek lazim. Bu guzel birseyse her sene bastan yenilip sonra kumede kaldik diye sevinelim.

Son donemlerin en maliyetli turk oyuncusu kendisi. Parayi alana degil verene bakmak lazim. Bana da verseler alirim.
Kendisinden beklentim fabrika ayarlarina donmesidir.
Kumede kalma durumuna dusmemiz de bu oyuncu ve koc kadrosu ile oldu ona da dikkat etmek lazim. Bu guzel birseyse her sene bastan yenilip sonra kumede kaldik diye sevinelim.
Geçmişten kalan alacakları sürekli bir sonraki kontratına eklendiği için sözleşmesi hep yüksek görünüyordu. Kabahati ne burda? Ege Arar da gitsin diyordu herkes, sonra geçen sezon neden gönderdik diye ağladı çoğu.

3/0 da faul atma be kardeşim maçın en kritik yerinde.

Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil.

2 aydır soruyorum ama şaka gibi de görünüyor olabilir. Bu adama 2 yıllık garanti kontratı veren Ekrem Hoca mı yoksa Zeynepgül Ene olayı gibi torpil mi var ? Bu adamın aldığı para artık harama giriyor. Yaptığı mesleğe dair 1 tane vasfı yok ama millet açlıktan kırılırken trilyonları cebine indiriyor. Kim ya bu adamı 11 senedir koruyan ?

Göksenin’in, bu kadar kötü bir seviyeye gelmesinde zamanında şut stilini değiştirmesini söylemeyen tüm antrenörlerinin de payı var. Resmen gülle atıyor potaya. Bu kadar kötü şut stili olamaz.
NBA’de belli yaşa gelipte şut stilini değiştirip, serbest atış yüzdesini yükselten oyuncular var.
Gerçekten inanılmaz bu şut stilini geliştirmemiş olması.

Garip bir şekilde bütün koçlar hep oynatıyor ve sürekli milli takım kadrosunda.

Geri