Berk Tuna' Alıntı:Zizic olayı zaten kafasında bitirmiş . Bonserviste yüksek uçmayıp aldığımız miktara verelim Zizic'i . En azından o paraya formanın hakkını verecek biri bulunur .
aynen öyle yerine çok daha iyi oyuncular getirilebilir...
Berk Tuna' Alıntı:Zizic olayı zaten kafasında bitirmiş . Bonserviste yüksek uçmayıp aldığımız miktara verelim Zizic'i . En azından o paraya formanın hakkını verecek biri bulunur .
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Gitsede artık bitse şu derdimiz zaten başımızda yeterince var.
Benim merak ettiğim bu adam gittiğinde yerine bizimkiler hemen yenisini çakacakmı yoksa yine forum başında günler mi geçireceğiz?
Umut Erdem' Alıntı:Mensah-Bonsu kampa geç katıldıgı için takımdan ayrılacakmış aklıma cok güzel bir takas geliyor ama hadi bakalım...Eger mensahı alırsak şampiyonluk şansımız %30 lardan %75 lere yükselir...
Adam EL sınıfı bir oyuncu bize EC oynamak içinmi gelece xDUmut Erdem' Alıntı:Mensah-Bonsu kampa geç katıldıgı için takımdan ayrılacakmış aklıma cok güzel bir takas geliyor ama hadi bakalım...Eger mensahı alırsak şampiyonluk şansımız %30 lardan %75 lere yükselir...
Umut Erdem' Alıntı:Mensah-Bonsu kampa geç katıldıgı için takımdan ayrılacakmış aklıma cok güzel bir takas geliyor ama hadi bakalım...Eger mensahı alırsak şampiyonluk şansımız %30 lardan %75 lere yükselir...
Umut Erdem' Alıntı:Kim şampiyon olurki de benim %30 demem garibinize gitti.Şahsen Beşiktaş hiç şansı yok...
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Umut Erdem":3ozuj590]Kim şampiyon olurki de benim %30 demem garibinize gitti.Şahsen Beşiktaş hiç şansı yok...
Umut Erdem' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":1ip89hki]
bjk'ye şans vermiyorken bize bunu veriyor olman garibime gitti.
Umut Erdem' Alıntı:Bence tbl göz önünde bulunduruldugunda şampiyonluk adayları arasında en oturmuş takımız...Tek yenilgimiz EFES....Daha az önce tt evinde aliagaya yenildi,İşte böyle macları verirsen asıl takımın oluşmamıştır heleki evinde..Başarısızlıgı tek bir oyuncuya yüklemek de hata ms bunun tam örnegi...Efesde keza aynı şekilde o gitti o geldi ortalık darman duman takım oturmamış.Yani bizim ligimiz göz önüne alındıgında bence oturmuş bir takımız.