Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

Gaziantep 76-66 Beşiktaş.. Allah korusun onca şansızlığa rağmen birde Erman Kunter koçumuz olsaydı. Düşünemiyorum düşünmek istemiyorum... Verilmiş sadakamız varmış...
 
TV'den gözükmedi ama FBÜ'nün farkı 3 sayıya çıkardığı pozisyonun öncesinde Bogdanovic net steps yapmış.Ondan sonra fark sürekli 1-3 şeklinde gidip geldi.
 
Bizim için en iyi playoff öncesi sıralama: 1-GS 2-Efes 3-Fbü 4/5-ksk/banvit olacaktır. o açıdan, Fbnin çok fazla maç kaybetmesi işimize gelmez.(yarı finalde eşleşmemek için diyorum bunu) Efese ve bize yenilsin, diğer maçlarını kazansın benim dileğim o. Efes ve biz geri kalan maçlarımızı kazanırsak dilediğim sıralama oluşacaktır. Bu şekilde finale kadar gelişimiz garanti gibi.
Finaldeki rakibimiz de yorgun, hırpalanmış ve belki de yeni sakatları olan bir takım olacaktır; Efes ya da Fb hangisi olursa artık. seyirci avantajı da bizde olacağı için finalin favorisi biz oluruz.

Ben yazdım, Allah bozmasın :)
 
Telekom 5,5 dakikada yalnıza 4 sayı bulabilmişti, Barış ve Dee Brown'un becerileriyle şimdi 9 sayıya çıkardılar. Böyle berbat bir maç startı hatırlamıyorum uzun süredir. Topu eline alan potaya fırlatıyor, berbat atışlar.
 
Karşıyakada da Diebler ve Mutaf eksikliklerini göz ardı etmeyelim abiler. Diebler'in yerini Melvin Sanders ile doldurdu bu arada Karşıyaka. Ama bu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin bu muazzam galibiyetini gôlgelemez. Helal Sana Cem Hoca. Önce Besiktas sonra Karşıyaka...
 
Diebler'a noldu Metehan? Uzun süreli bi sakatlık mı?

Evet Metehan Abi uzun süreli hatta sanırım sezonu kapatti. Melvin Sanders transferiyle kapattilar bu yüzden onun açığını. Ama onun yerini tutacağını pek sanmıyorum. Diebler çok iyi bir şutördü çünkü... Muhammed Abi o adam hep oyle çok şut kullanır. Bize karşı ve geçen hafta Ülker'e karşı yüksek yüzdeyle oynayıp saydığim 2 maçtada 25 üstü sayı yapmısti. Ama bu maçta dibe vurunca sonuç böyle oldu. Pek güvenilecek bir adam değil savunması hele berbat...
 
İpler elimizde artık. Banvit'e karşı averajı almamız kaldı sadece. Yarın Beşiktaş belki Banvit'i yener. O zaman ona bile gerek kalmaz. Tüm maçları kazanırsak liderlik gelecektir. Benim için liderlik çok mühim değil. Liderlik yerine yarı finalde Banvit yolunu ve F.Ülker-Efes eşleşmesini görmeyi tercih ederim. Bakalım neler olacak.
 
Ağlama, Fener ağlama :) Arkadaş efendi gibi gözüken koçları bile işler yolunda gitmeyince başlıyor hakeme itiraza. Ömer Onan pisliğini saymıyorum bile, herif devamlı zırlıyor. Neyse Mirsad denen heriften kurtulduk, bu da silinip gidecek yakında.

Zirveye ortağız artık.
 
ekstra bir yenilgi değil bence.
zaten FBÜ çeyrek finalde Beşiktaş veya Karşıyaka ile eşleşirse muhtemelen yine yarı final göremez.
hani tarafsız olarak bakarak söylüyorum ilk 4 içindeki en kötü takım.
 

Üst