Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

BJK-KSK maçı var. BJK kazansın, Karşıyaka'nın üstüne çıkalım.

edit: İlk yarı 32-28 bitti, Beşiktaş'ın üstünlüğüyle. Baya iyi bir mücadele oluyor, yalnız 2'si Vidmar'ın olmak üzere 3 tane boş turnike kaçırdı BJK. Maç sonunda arayabilirler bunu. Günün bir diğer sürprizi de Jerrels'ın kendinden beklenmeyecek kadar doğru paslarla arkadaşlarını beslemesi :)
 
bjk-ksk maçı var. Bjk kazansın, karşıyaka'nın üstüne çıkalım.

Edit: Ilk yarı 32-28 bitti, beşiktaş'ın üstünlüğüyle. Baya iyi bir mücadele oluyor, yalnız 2'si vidmar'ın olmak üzere 3 tane boş turnike kaçırdı bjk. Maç sonunda arayabilirler bunu. Günün bir diğer sürprizi de jerrels'ın kendinden beklenmeyecek kadar doğru paslarla arkadaşlarını beslemesi :)

bjk 59-70 ksk...
 
Beşiktaş berbat bir 4. periyot oyunuyla kaybetti ve üst kısımdan koptu. KSK'nın kaybetmesi daha iyi olurdu tabi ama tablo netleşti artık: İlk beş sıra biz, FB Ülker, Efes, Banvit ve KSK arasında paylaşılacak.
 
Daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Sıralamayı takımların birbirleri arasındaki maçlar dışında TED ve Antep deplasmanları da etkileyecek. Aliağa ve Tofaş da bu takımlar arasına katılabilir. Tabi bu dört takım sadece kendi sahalarında tehlike yaratabilirler. Şimdi yeni bir parametre oluştu ama. Beşiktaş deplasmanından mağlup ayrılacak takım dezavantajlı olacak. Geçen sene Beşiktaş'ın yaptığı tarzda bir sürpriz her sene olmaz. Saha avantajı şart. Özellikle Karşıyaka ve Banvit deplasmanları bir hayli tehlikeli. Hakemler de devreye girebilir bu maçlarda. Tabi Fener deplasmanında da. Bizim saha dezavantajı yaşamayacağımız tek takım Efes olur.
 
Hacettepe düşmesin bir heyecanımız var arada deplasman da yapıyoruz beleşe düşmesin :) Bu transfer biraz heyecanlandırır takımı en azından bakalım.. Özlüyoruz Amaning reyisss..
 
Sko 60-55e geldiğinde düdüklerle çizgiye geldi F.Ülker ve 1 saniye kala Bo orta sahadan atınca skor 60-61 oldu. Bal her branşta. Takip etmeye gerek kalmadı.
 
Bizim de lig sıramız için önem taşıyan maçta Fenerbahçe Ülker ilk yarıda 13 farkla önde Beşiktaş deplasmında. Beşiktaş deplasmanından biz de galibiyetle ayrılmalıyız. Efes, Karşıyaka ve henüz yarısı bitse de Fenerbahçe galibiyetle döndüler oradan.
 
Ha gayret Erman Kunter BJK'yi play off dışında bırakabilirsin. Sende bu cevher fazlasıyla var.

Çok şükür Türk basketbolunun en overrated ismi takımın başına gelmedi. Düşündükçe derin bir oh çekiyorum.
 
Ewing 4-6 hafta forma giyemeyecek.. Bu da Galatasaray maçında oynamayacağı anlamına geliyor. Kısa rotasyonları zaten darken, bizim adımıza olumlu bir durum olacak. Liderlik konusunda en avantajlı takım durumundayız.
 
Ewing 4-6 hafta forma giyemeyecek.. Bu da Galatasaray maçında oynamayacağı anlamına geliyor. Kısa rotasyonları zaten darken, bizim adımıza olumlu bir durum olacak. Liderlik konusunda en avantajlı takım durumundayız.

Furkan Ağabey. Bizde bu şansızlık varken o avantajîmızin hicbir işe yarayacağını düşünmüyorum. Artik hazırlıklıyim her türlü şansızlığa :( Ah biraz yanımızda olsa ne olur ki şu şans :(
 
Aliağa'nın guardı son dönemin en anlamsız maç sonuna imza attı,14 saniye kala topu aldı ve top elinde patladı.Aliağa'nın uzun zaman sonra takım gibi oynadığı,Francis'in performansını geçtim Ahmet Erdoğan'ın karakter koyduğu ortamda küfür gibi oldu.
 

Üst