Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016

Bunu 5 hafta önce yazmışım ama ilk transfer daha yeni gelebildi. Şimdi Nuria Martinez sakatlığından dolayı bir süre oynayamayacak ama milli takım arası imdadımıza yetişti.

2. transferin olacağı hala kesin değil ama olumlu gelişmeler var. Geç kalınmadan yapılacak bir transfer mevcut sporcuların da kendilerini toparlamalarıyla beraber final serisinde dengeleri değiştirebilir.

İkinci transfer yönünde çalışmalar mı var, olumlu gelişmeler sözü bu yönde mi.

Bizim maç dışında bugün YDÜ - Hatay maçı var. Şu Hatay artık takılsın bir yerde istiyorum ama yine kayıpsız çıkarlar Ankara'dan.

Bugün ligde 5 maç var.

Ordu - AGÜ
Aski - İÜ
BGD - Mersin
Canik - Botaş
Beşiktaş - Fenerbahçe

5 karşılaşma da her sonuca gebe. Favoriler de kazanabilir, 5 maçtan da sürpriz çıkabilir. Ömer Buharalı yenilmezlik serisini devam ettirsin.

Ordu 66-88 AGÜ
Aski 81-71 İÜ
BGD 77-88 Mersin
Canik 81-73 Botaş

18.30'da da Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşması oynanacak. 4 karşılaşmada da bana göre sürpriz olmadı. Bakalım Ömer Buharalı neler yapacak...

78-71 kazandı Fenerbahçe, ligi lider bitirecekler. Normal sezonda kaybederlerse sadece Hatay deplasmanında kaybederler.

Ordu dağılmış. Fena bir kadroları yoktu, bizle benzer sorunları yaşıyorlar.
Tijana Krivacevic kaçmadan kulübe bağlasak iyi olur aslında. Verameyenka'nın eski hali gibi oynuyor...

Zellous'un 36 sayı attığı maçta Aski,Agü'yü 84-74 yendi.Yarın Bjk-Mersin maçı var.Kalan 6 maçımızı kazanabilirsek ligi 3.bitirme şansımız mevcut.En zor maçımız mersin deplasmanı kağıt üstünde.

Angel şuan Taurasi ve Maya'dan sonra en iyi skorer bana göre, ve Mersin de oynuyor, biz bir skorer alamazken, Shavonte'yi Angel'ı Pondexter'i bu takımlarda izlerken daha çok kızıyorum yönetime...