BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Kuzminskas moermann bikaç gün önce açıklandı. James Anderson ve birini daha aldılar galiba, unuttum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kenan fenerden 500 bin kazanıyormus Valla yerlilerin aldığı paralar komple zarar ziyan.Yabanci sınırınin genişletilmesi lazım.Takimlar hiçbir yerliye para gömmeden kadro kurabildiklerinde bu kendinibdev aynasında goren yerlilerin ayakları yere basacak ve para kazanabilmek için gelişmeleri gerektiğini anlayacaklar.Bugun Sinan yabancı olsa 500 bine takımda tutmam 900 bine ses çıkaramıyoruz.Kenan ve 500 bin nedir yaa

Kenan 500 bin mi kazanıyormuş?Bu adamın yaşı kaçki 500 bin doları veya lirayı hak etmiş?Bence TFF genç oyuncular için NBA tarzı kural getirmeli.Mesela 18-20 yaş arası en fazla 100 bin lira ödenir-20-22 yaş arası en fazla 250 bin lira gibi..18 yaşındaki adama 500 bin lira verirsen niye gelişmedi diye ağlamayacaksın.
Bu arada 500 bin lira mı dolar mı?

Kenan 500 bin mi kazanıyormuş?Bu adamın yaşı kaçki 500 bin doları veya lirayı hak etmiş?Bence TFF genç oyuncular için NBA tarzı kural getirmeli.Mesela 18-20 yaş arası en fazla 100 bin lira ödenir-20-22 yaş arası en fazla 250 bin lira gibi..18 yaşındaki adama 500 bin lira verirsen niye gelişmedi diye ağlamayacaksın.
Bu arada 500 bin lira mı dolar mı?

Bu kadar yüksek maaşı olduğu için serbest bırakmışlar zaten. Parayı duyunca yuh dedim. Fener geçen sene yerlilerden bir halt olmayacağını çözüp onlara çok para harcamamaya karar verdi ve en doğrusunu yapyorlar. 15 m euro civarında maaş bütçeleri var ve yerliye para vermiyorlar . İlgilendikleri adamlar 33 yaşındaki Erkan ile Ürdünlü sırık Ahmet çünkü maaşları 200 bin falan olacakmış. Onlar bile para harcamıyorken bizim bunun yarısı kadar olacakken Semih Oğuz peşinde koşmamız mantıklı bulmuyorum. Hiçbirisi beş para etmez bunların. Yazık yerlilere verilen paralara. Oğuzu almaya kalksak Daye kadar hatta fazlasını ister. Üstelik Geçen seneyi trübünde maç izleyerek geçirmesine rağmen

Beşiktaşlılar Bookerları karıştırıyor yalnız :)

Birkaç ay önce oyuncu önerilerine yazmıştım Devin Booker' ı. Karıştırmalarına gerek yok, bu Booker'da çok iyi oyuncu. Hatta Krstic' in yanına aradığımız hızlı, ayakları çabuk, uçanı kaçanı tokatlayan,savaşçı bir pivot.Çok maçını canlı izledim. Ama bizde Schilb ve sakat oyuncu transfer etme aşkı varken bu tip oyuncuları göremiyoruz. Seneye ligde izlerken çok iç geçireceğiz.

Nba de bu şu anda verilen maaşlara fülker de ne vesely kalır nede udoh. Piyasa çok daralmış durumda, derrick brown'a bile teklif varmış 400 bin usd çıkış ücreti karşılığı. Fiba ve uleb kavgası zaten darbe alan avrupa basketbolunu iyice bitirir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vesely "çarşamba dan itibaren ben serbest bi oyuncuyum. Ne olacağını bilmiyorum" tarzı konuşarak bi nevi gidiş yolunu yapmış.
Derrick Brown mevzusu beni de şaşırttı görünce.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajansspor haberine göre, Jan Vesely Fenerbahçe'nin kendisine yaptığı 1.1 milyon euroluk teklife sıcak bakmıyor.
Darüşşafaka Doğuş ise Vesely'ye yıllık 2 milyon eurodan 2+1 sözleşme teklif etti.