BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Fülker bu yıl şampiyonluk fırsatını kaçırdı.Bu yıl ortam çok müsaitti ve bana göre en iyi kadro bunlardaydı.Şimdi Maccabi-Pana bile güçlü kadro kuruyor.Madrid-Barca da mutlaka takviye yapacaktır ve tombaladan Daçka çıktı :)

Fülker bu yıl şampiyonluk fırsatını kaçırdı.Bu yıl ortam çok müsaitti ve bana göre en iyi kadro bunlardaydı.Şimdi Maccabi-Pana bile güçlü kadro kuruyor.Madrid-Barca da mutlaka takviye yapacaktır ve tombaladan Daçka çıktı :)

Bu sene final four evlerinde olacak muhtemelen.
Obra varsa yine ciddi favoridirler demektir.
Ama dediğiniz gibi bu sene çok daha zor olacak geçen seneye nispeten...

Malesef terör olaylarından mütevelli bu F4 konusunun ekseninin İstanbul'dan ciddi ciddi kaydığını yazmıştı sportando.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni düzende kadrolarını koruyabilen takımlar daha başarılı olacaklar diye düşünüyorum, CSKA 1 numaralı favori yine, CSKA'nın ardına madrid ve vesely udohun durumuna bağlı fülker yazılabilir. Bu seneki f4 adayım ise panathinaikos, yaptığı transferler sebebiyle ve bir süredir başarı gelmediği için açlar. Maccabinin ve daçkanın çok başarılı olacağını sanmıyorum.

İsmail Şenol’un kişisel twitter adresinden duyurduğu habere göre; geçtiğimiz sezonu Pau Orthez’de tamamlayan Michael Thompson, Beşiktaş Sompo Japan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

1.77 boyundaki Amerikalı oyun kurucu, geçtiğimiz sezon Pau Orthez formasıyla 36 maçta ortalama 35.1 dakika sahada kalarak 17,9 sayı – 2.1 ribaund – 5.1 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kariyerinin şu ana kadarki kısmını Fransa ve Almanya’da geçiren 27 yaşındaki Thompson; Frankfurt, Asvel, Rouen ve Orthez formalarını giydi.

Ronald Roberts gelecek yaz Tofaş'tan bir üst seviyeye sıçrar diye düşünüyorum. Gayet iyi hamle, DLeague'in en iyi 4-5 pivotundan biriydi. Biraz undersize ama çok patlayıcı özellikleri var. SF-PF yazanlar sık muhtemelen google'a bakıyorlar. PF-C yani 4-5 ama undersize 5'ten ekmek yiyecekse yiyecek buralarda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ronald Roberts gelecek yaz Tofaş'tan bir üst seviyeye sıçrar diye düşünüyorum. Gayet iyi hamle, DLeague'in en iyi 4-5 pivotundan biriydi. Biraz undersize ama çok patlayıcı özellikleri var. SF-PF yazanlar sık muhtemelen google'a bakıyorlar. PF-C yani 4-5 ama undersize 5'ten ekmek yiyecekse yiyecek buralarda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Müthiş bir atletizmi ve patlayıcılığı var.
Seneye ligte vereceği katkı ile başta biz olmak üzere bir çok takımın gündemine oturacaktır.

İsmail Şenol’un kişisel twitter adresinden duyurduğu habere göre; geçtiğimiz sezonu Pau Orthez’de tamamlayan Michael Thompson, Beşiktaş Sompo Japan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

1.77 boyundaki Amerikalı oyun kurucu, geçtiğimiz sezon Pau Orthez formasıyla 36 maçta ortalama 35.1 dakika sahada kalarak 17,9 sayı – 2.1 ribaund – 5.1 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kariyerinin şu ana kadarki kısmını Fransa ve Almanya’da geçiren 27 yaşındaki Thompson; Frankfurt, Asvel, Rouen ve Orthez formalarını giydi.

Daha önceki senelerdeki ortalamaları çok etkileyici değil. 10 civarında bir sayı ortalaması tutturmuş ama son yıl gerçekten çok iyi oynamış. Fransa ligi sayı kralı olmuş. Daha önce bildiğim kadarıyla Adrian Moerman da Fransa'da sayı kralı olarak gelmişti. Beşiktaş'a faydalı olacaktır. Bu arada Beşiktaş'taki Bobby Brown ne oldu acaba? Hiç savunması yoktu ama öldürücü bir skorer. O da sanırım Çin'e gitti.

Daha önceki senelerdeki ortalamaları çok etkileyici değil. 10 civarında bir sayı ortalaması tutturmuş ama son yıl gerçekten çok iyi oynamış. Fransa ligi sayı kralı olmuş. Daha önce bildiğim kadarıyla Adrian Moerman da Fransa'da sayı kralı olarak gelmişti. Beşiktaş'a faydalı olacaktır. Bu arada Beşiktaş'taki Bobby Brown ne oldu acaba? Hiç savunması yoktu ama öldürücü bir skorer. O da sanırım Çin'e gitti.
Bobby boşta diye biliyorum.

Tofaş D-League'den transfer yaptı.
Ronald Roberts.
24 maç, 18.1 sayı, 12.5 ribaund, 1.5 blok...

D-league de istatistiklere çok bakmamak lazım. Bildiğim kadarıyla damlar sadece istatistik yapıp göze girmek için oynuyorlar.
Tabi, genede böyle isimlerin getirilmesi güzel, eğer tutarsa bir miktar bonservisle riske girmeden almak mümkün olur bizler için.

Ronald Roberts iyi takviye. Carter ve Maric filan gelmeden buraya yazmıştım ama nasip onu Bursa da TOFAŞ ta izlemekmiş. Mullens, Ivanov, Elagar, Jefferson filan derken kimi yazdıysam bize gelmediyse de Türkiye ye geldi. Jaiteh, Watkins filan da gelse de pota altlarında güzel çarpışmalar izlesek.

Mindaugas Kuzminskas 2 yıl 6 milyon dolar karşılığında New York Knicks ile anlaştı.Darussafaka Doğuş 650 bin dolar buyout bedeli alacak