2.2 milyon euro alıyor zaten . Baya bir uçmuş yazan arkadaş.
Fülker bu yıl şampiyonluk fırsatını kaçırdı.Bu yıl ortam çok müsaitti ve bana göre en iyi kadro bunlardaydı.Şimdi Maccabi-Pana bile güçlü kadro kuruyor.Madrid-Barca da mutlaka takviye yapacaktır ve tombaladan Daçka çıktı
Tofaş D-League'den transfer yaptı.
Ronald Roberts.
24 maç, 18.1 sayı, 12.5 ribaund, 1.5 blok...
Ronald Roberts gelecek yaz Tofaş'tan bir üst seviyeye sıçrar diye düşünüyorum. Gayet iyi hamle, DLeague'in en iyi 4-5 pivotundan biriydi. Biraz undersize ama çok patlayıcı özellikleri var. SF-PF yazanlar sık muhtemelen google'a bakıyorlar. PF-C yani 4-5 ama undersize 5'ten ekmek yiyecekse yiyecek buralarda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İsmail Şenol’un kişisel twitter adresinden duyurduğu habere göre; geçtiğimiz sezonu Pau Orthez’de tamamlayan Michael Thompson, Beşiktaş Sompo Japan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
1.77 boyundaki Amerikalı oyun kurucu, geçtiğimiz sezon Pau Orthez formasıyla 36 maçta ortalama 35.1 dakika sahada kalarak 17,9 sayı – 2.1 ribaund – 5.1 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.
Kariyerinin şu ana kadarki kısmını Fransa ve Almanya’da geçiren 27 yaşındaki Thompson; Frankfurt, Asvel, Rouen ve Orthez formalarını giydi.
Bobby boşta diye biliyorum.Daha önceki senelerdeki ortalamaları çok etkileyici değil. 10 civarında bir sayı ortalaması tutturmuş ama son yıl gerçekten çok iyi oynamış. Fransa ligi sayı kralı olmuş. Daha önce bildiğim kadarıyla Adrian Moerman da Fransa'da sayı kralı olarak gelmişti. Beşiktaş'a faydalı olacaktır. Bu arada Beşiktaş'taki Bobby Brown ne oldu acaba? Hiç savunması yoktu ama öldürücü bir skorer. O da sanırım Çin'e gitti.
Demeye kalmadı Madrid güç kaybettiBu sene final four evlerinde olacak muhtemelen.
Obra varsa yine ciddi favoridirler demektir.
Ama dediğiniz gibi bu sene çok daha zor olacak geçen seneye nispeten...
Tofaş D-League'den transfer yaptı.
Ronald Roberts.
24 maç, 18.1 sayı, 12.5 ribaund, 1.5 blok...
Mindaugas Kuzminskas 2 yıl 6 milyon dolar karşılığında New York Knicks ile anlaştı.Darussafaka Doğuş 650 bin dolar buyout bedeli alacak