BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Doğuş Moermann, Bertans, Wanamaker, ve James Anderson ve Birkan Batuk'u aldı sanırım şu ana kadar.

Bekleneni verir mi bu isimler sizce?

Doğuş Moermann, Bertans, Wanamaker, ve James Anderson ve Birkan Batuk'u aldı sanırım şu ana kadar.

Pivotları yok şuan için. Semihinde Boston ile görüştüğü Nba'e döneceği haberleri vardı. Pivot aldıktan sonra tekrar değerlendirmek lazım ama şuan için dengeli takım oldular. James Anderson özellikle Avrupa için All-around bir oyuncu. Onu kaçırmayarak güzel hamle yaptılar. Keza Moermanı tanıyoruz. Savaşçı olması, müthiş bir şutör olması falan artı onlar için. Bertansta baya iyi bir skorer. Birbirini tamamlayan güzel hamleler yaptılar şimdilik bence. Takım tamamlanınca, gidecek yabancılar falan belli olunca tekrar değerlendirmek lazım tabi.

Bence veremezler. Dacka'da banvitte oynadiklari gibi, bamberg'te oynadiklari gibi oynarlarsa Anadolu Efes'te zamaninda rezil bir coachluk deneyimi yasamis Blatt ile sezon sonu degisime ugrarlar. Bireysellikten once takim kimyasini yakalamasi lazim dacka'nin. Seyircisiz .. ben ihtimal vermiyorum. Efes-Dacka kimin seyircisi cok gelirse bir uste cikar :) James Anderson ne yapar, ben supheliyim biraz. Birkan'da TBL'de 6-8 sayi katki verir.

Efes bu dönem biraz sessiz kaldı gibi. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba. Omic falan hiç yakıştıramadım zaten.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efes'in bütçe düşürdüğü söyleniyor. Bu yüzden bir az daha isimsiz oyunculara yöneldiler herhalde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heurtel Dunston Brown ve Grangerin aldığı ücretler bizim bütçemize yakındır. Brown 1.7 Dunston 1.2 milyon euro alıyor bunlar benim bildiklerim.

David Pick’in haberine göre geçtiğimiz sezonu Strasbourg’da geçiren Kyle Weems, Beşiktaş Sompo Japan ile sözleşme imzaladı.

Kyle Weems’in menajerinin David Pick’e yaptığı açıklamaya göre Kyle Weems’in 1 yıllık kontratı 300 bin Dolar + bonusları içeriyor. Kontratın süresi ise henüz belli değil.

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi’nde 43 maçta forma giyen Kyle Weems, 10,2 sayı, 3,8 ribaund ve 1,2 asist ortalamaları yakaladı.

Ufuk Sarıca Fransa'dan transfer yapmaya devam ediyor :)

Beşiktaş'ta Michael Roll ve DJ Strawberryle her konuda anlaşıldı..

Trento'lu Julian Wright'ı Trabzonspor kapmış. Pota altında çok yönlü bir silah, atletik ve orta mesafe şutu da var.

Beşiktaş ufuk sarıca ile iyi kadro kuruyor. Lampe kalıp pota altına savunmacı birilerini alırlarsa çok iyi takım olurlar