BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Isim olarak begenilmese de,kadro planlamasi olarak bence Efes de cok dogru hamleler yapiyor. Isimler sezon icinde tam kapasitelerine ulasirsa onlar da iyi takim olacak.

Deshaun Thomas-Honeycutt-Brown-Dunston ile iyi bir atletizm olusturdular. Simdi 1 tane cok iyi skorer kisa alirlarsa planlama hedefe ulasmis olacak.

Isim olarak begenilmese de,kadro planlamasi olarak bence Efes de cok dogru hamleler yapiyor. Isimler sezon icinde tam kapasitelerine ulasirsa onlar da iyi takim olacak.

Deshaun Thomas-Honeycutt-Brown-Dunston ile iyi bir atletizm olusturdular. Simdi 1 tane cok iyi skorer kisa alirlarsa planlama hedefe ulasmis olacak.

OMIC var bir de Omicde çok iyi bir transfer bence Dunston'ın arkasında ve Efesin çok iyi 2 tane guardı var. Euroleaguedeki çoğu takımın 1 guardı var ya da yok.

Efesin kadrosu şuan için pek olmadı bence. İnanılmaz dış şut özürlü bir takım oldular. Huertel ve Granger düzgün yapıda birbirlerini tamamlayan iyi guardlar ama geçen seneki alışkanlıklarını üzerlerinden atmaları gerek. 2 numarada şuan için oyuncuları yok gibi. Furkan var ama Furkanın ne kadar hazır olduğu tartışılır. 3 numara için Cedi, Honeycutt ve Thomas var. Üçüde neredeyse aynı özelliklerde oyuncular gibi ve üçüde şutuna net olarak güvenebileceğiniz oyuncular değiller. 4 numarada şuan Derrick Brown kalmış gibi görünüyor. Honeycutt ve Thomastan birini 4 olarak düşünmüyorlarsa oraya bir oyuncu daha almaları gerek. Şuan en sağlam görünen bölgeleri ise pivot. Dunston ve Omic bizdeki Tyus ve Kristic yapısının aynısı. Bize göre artıları düşüşe geçmiş oyuncular değil ikiside. Bir yabancı hakları daha var. 2 numara oynayabilecek net bir skorer alırlarsa bu atletik yapının içine, değişik güzel bir takım olabilirler. Diğer türlü şuanki hallerini pek beğenmedim.

Efesin kadrosu şuan için pek olmadı bence. İnanılmaz dış şut özürlü bir takım oldular. Huertel ve Granger düzgün yapıda birbirlerini tamamlayan iyi guardlar ama geçen seneki alışkanlıklarını üzerlerinden atmaları gerek. 2 numarada şuan için oyuncuları yok gibi. Furkan var ama Furkanın ne kadar hazır olduğu tartışılır. 3 numara için Cedi, Honeycutt ve Thomas var. Üçüde neredeyse aynı özelliklerde oyuncular gibi ve üçüde şutuna net olarak güvenebileceğiniz oyuncular değiller. 4 numarada şuan Derrick Brown kalmış gibi görünüyor. Honeycutt ve Thomastan birini 4 olarak düşünmüyorlarsa oraya bir oyuncu daha almaları gerek. Şuan en sağlam görünen bölgeleri ise pivot. Dunston ve Omic bizdeki Tyus ve Kristic yapısının aynısı. Bize göre artıları düşüşe geçmiş oyuncular değil ikiside. Bir yabancı hakları daha var. 2 numara oynayabilecek net bir skorer alırlarsa bu atletik yapının içine, değişik güzel bir takım olabilirler. Diğer türlü şuanki hallerini pek beğenmedim.

Bence Thomas'ı 4 için aldılar. Yaz Liginde de NBDL'de de 4 oynadı.

Hem Cedi hem Thomas hem de Honutcutt 4 oynayabilir. Bu üçünden ikisini yan yana sıkça görebiliriz. Efes daha sert ve mücadeleci bir takım oluşturma niyetinde , İki numaraya hücum ve savunmada dengeli üst profil bir oyuncu alırlarsa geçen yıldan daha iyi kimyası olan bir takım yaratabilirler.İlk 8 için epey iddalı olacaklar bence

Yalnız siz ne düşünürsünüz bilmem ama Daçkanın Wanamaker ve Anderson haricinde üst düzey oyuncusu yok. F4 hayal gibi duruyor şu an. Bütçeleri bizim sandığımızdan düşük galiba.

Yalnız siz ne düşünürsünüz bilmem ama Daçkanın Wanamaker ve Anderson haricinde üst düzey oyuncusu yok. F4 hayal gibi duruyor şu an. Bütçeleri bizim sandığımızdan düşük galiba.

Wanamaker iyi oyuncu ama üst düzey değil. Büyük takımlar Wanamaker'ı 18-20 dakikalık rotasyon oyuncusu olarak oynatır 25-30 dakikalarda oynatıp büyük sorumluluklar vermez. Daçka dediğiniz gibi pek F4 kalibresinde bir takım ortaya çıkartmadı ama henüz kadroyu tamamlamadılar.Çok iyi olmasa da iyi oyuncu diyebileğimiz oyuncuları var top8 yapacaklarını düşünüyorum ben.

Wanamaker iyi oyuncu ama üst düzey değil. Büyük takımlar Wanamaker'ı 18-20 dakikalık rotasyon oyuncusu olarak oynatır 25-30 dakikalarda oynatıp büyük sorumluluklar vermez. Daçka dediğiniz gibi pek F4 kalibresinde bir takım ortaya çıkartmadı ama henüz kadroyu tamamlamadılar.Çok iyi olmasa da iyi oyuncu diyebileğimiz oyuncuları var top8 yapacaklarını düşünüyorum ben.
Bertans Wanamaker Moerman Anderson Harangody kesin olacak isimler. Şu an kadroda olan diğer isimler Wilbekin Redding Slaughter. Wilbekini de tutacakları söyleniyordu 6 oluyor. Bir de Clyburn de var %100 değil ama onu da aldılar diyelim 7 oluyor. Pek seçenekleri de kalmadı bence. Top 8 başarıdır bu kadroya bence.

Blatt nasıl başlayacak daçka kariyerine o önemli. Blatt gibi başlarsa farklı şeyler, İvkocic gibi başlarsa başka şeyler görebiliriz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anadolu Efes Amerikalı oyuncu Tyler Honeycutt ile 1+1 yıllık anlaşma imzaladı. 1990 doğumlu oyuncu 2.03 metre boyunda ve forvet pozisyonunda görev yapıyor.

Resmi açıklama.
Kıskandım...

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Beşiktaş Sompo Japan kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Olympiakos’ta geçiren DJ Strawberry ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Resmi açıklama..

*Millet atletik 3 numara alırken biz savunması kötü olan, atletik olmakyan, savunması nerdeyse 0 olan Schilb ile devam ediyoruz.

Cidden ilginç ya !!!

Küme düştükleri yıl getirdikleri Lamar Patterson gibi bir hamle olmuş bu sefer tam tersi olarak NBA'den almışlar ki bana göre muazzam bir transfer. Takip etmekte fayda var.

Wanamaker üst düzey bir oyuncu .Ölüm grubunda takımını neredeyse üst tura taşıyacaktı .İsim olarak F4 takımı olmasada en azından hedef olarak oraları amaçlayan bir takımın ,başında David Blatt'in gibi bir koçun direksiyonu emanet edeceği bir isim kendisi .Uşak'da yine güzel hamleler yapmaya devam ediyor Darly Monroe'yu kadrolarına kattılar.

Blatt'ın Rice ve Hickman'ı getirdiği nokta ortada. İkisini de sadece yetenek olarak değil, psikolojik olarak da seviye atlattı ikisine de. İkisi de Avrupa'nın en kider ve wincef oyuncuları arasına girdiler. Büyük ihtimalle bu sezon aynı çıkışı Wanamaker de yapacak. Eğer Daçka elit bir uzun daha bulursa ben onlardan EL play-off'unda son maçta bir elenme bekliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk