BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Besiktas ile oynayacagimiz ligdeki maclari hazirlik maci olarak goruyorum. Hocamiz bjk maclarinda can,orhan haciyeva'ya sure verir umarim. Cunku iki mactada ezer geceriz. Sadece sahalarindaki maci 10 sayi civari aliriz o da gevsersek. Ic sahada bu sene bir cok mac 15 sayi ve ustu bitmeye uygun.

Biz Stimaci alsak tabi eleştiririz çünkü biz Euroleague oynuyoruz ve bütçemiz daha yüksek.Olay bütçe/katıldığın organizasyon ilişkisine göre yaptığın transferler.Mesela Beşiktaş Diebleri alsa bomba transfer olurdu onlar adına bizdeki etkisi daha düşük oluyor.

Daçka maçını izliyorum. Daçka çok fazla Wanamaker'e bağlı bir takım görüntüsünde şu an. Wanamaker varken hücumları çok organize yapıyorlar. Ama ne zaman o kenara gelip yerine Wilbekin giriyor. Organize hücumların sayısı çok azalıyor. Bu maçta Wilbekin düzen dışı skor bulabildiler bu yüzden sorun yaşamadılar ama bu skoru bulamadıklarında bence çok sorun yaşayacaklar.

Bu maçta oynayan kısa üçlüsü genelde Wanamaker-Anderson-Clyburn'dü. Bu üçlü bir arada oynarken dış şut sıkıntısı yaşıyorlar. Üçü de içeri penetre etmeye çalışıyor hücumda. Eğer penetrelerini bir şekilde savunursanız hücumları tıkanıyor.

Savunmada ise atlet kısalarıyla iyi savunma yapıyorlar. Ama bu maç özelinde üç sayı savunmaları çok iyi değildi. Bir de bence asıl problemleri perdeye takılmaları. Daçka'nın kısaları pozisyonlarına göre kalın ve sizelı kısalar. Bu da onların perdelerde takılmalarına sebep oluyor.

Tabi daha sezon başı olmasının da getirdiği uyum sorunları da var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stimac kısa süreli imzalamış diye biliyorum sonradan beklenen katkıyı verirse uzatırlar belki, Lasme'yi onlar da kovalıyodu bu arada 6 ay ceza alsaydı :)

O cümleyi fazladan yazmışım pardon. Espriniz süper bu arada. ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte bir tartışma nasıl başlamadan bitirilir... Bravo

Besiktas ile oynayacagimiz ligdeki maclari hazirlik maci olarak goruyorum. Hocamiz bjk maclarinda can,orhan haciyeva'ya sure verir umarim. Cunku iki mactada ezer geceriz. Sadece sahalarindaki maci 10 sayi civari aliriz o da gevsersek. Ic sahada bu sene bir cok mac 15 sayi ve ustu bitmeye uygun.

Hocam sana göre Galatasaray kaç ciddi maç yapacak bu sene deplasmandaki CSKA maçı dışında :D:D:D

Beşiktaş 77 - 83 Partizan | Michael Thompson 22, Strawberry 16 sayı
Karşıyaka 71 - 91 Uşak Sportif | Kairys 21 sayı 8 ribaund, McKissic 13 sayı 3 ribaund 4 asist | DaJuan Summers 23 sayı 9 ribaund, Josh Boone 17 sayı 7 ribaund

fulkerin alacagi yerli oyuncudan hayir gelmez, haber degeri bile yoktur. bu yil f4 yapamazlar. dagilacaklar, gorursunuz, taraftar azil yildirimin kellesini alir obradovic tuyer, basketleri dagilir.