Yok bir haber ben göremedim. Hiç de mantıklı gelmiyor. Efes niye bıraksın, Fener niye oynatmayacağı oyuncuyu alsın?
Furkan için bu seneki Efes yapısı daha müsait değil mi? Fenerde bulacağı süre ne olur ki?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fulkerin alacagi yerli oyuncudan hayir gelmez, haber degeri bile yoktur. bu yil f4 yapamazlar. dagilacaklar, gorursunuz, taraftar azil yildirimin kellesini alir obradovic tuyer, basketleri dagilir.
Kenan Sipahi Beşiktaş ile anlaşmış
Onu almayıp Emire daha az para vermemiz her türlü daha mantıklı oldu.Bizde Russ ve Dentmon'un arkasında çok lüks kaçardı. Can bile artık 5 dakikadan fazla süre bulamaz.
Basketbolda da skor tahminini ilk defa görüyorum. <iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;"></iframe>
İspanya'daki turnuvanın tv yayını varsa, FBTV'nin yayınlaması normaldir. Bizim bugüne dek oynadığımız maçların tv yayını yoktu.Fenerbahçe'nin bugün Malaga ve yarın ki Real Madrid maçları FB Tv'deymiş.
Bizim GS tv ne iş yapar ?
Maçlar Gloria Sports Arena youtube kanalından canlı yayınlanacakmış.Antalya’daki GSA-SmartCasual 2016 Turnuvası bugün başlıyor.
3 Türk ekibi ve Unics Kazan’ın katıldığı turnuvanın programı ise şu şekilde:
15 Eylül Perşembe
16.00 Beşiktaş Sompo Japan – Unics Kazan
18.15 Tofaş – Anadolu Efes
17 Eylül Cumartesi
16.00 Unics Kazan – Tofaş
18.15 Anadolu Efes – Beşiktaş Sompo Japan
18 Eylül Pazar
15.00 Beşiktaş Sompo Japan – Tofaş
17.15 Anadolu Efes – Unics Kazan