Bugün...

Bugün foruma son girişim,8 günlük bir tatile cıkıyorum çarşamba günü ..

Yarın akşam kızlarımızın maçını izleyip, gece yola çıkıyoruz allahın izniyle ..

Bugün aklıma geçmişte duyduğum bir olay geldi...

Politikaya atılan Ahmet Bey, seçim arefesinde seçmenlerden kiminle konuşsa ona oy vereceğini söylüyormuş. Seçim sonuçları açıklandığında diğer adayın seçimi kazandığı açıklanınca Ahmet Bey şok olmuş.

Halkın neden böyle bir değişim gösterdiğini merak ederek seçmenlerle konuşmuş. Seçimden önce bana oy vereceğinizi söylüyordunuz, neden fikrinizi değiştirdiğinizi merak ettim demiş. Seçimden önce sizin hakkınızda; Ahmet Bey çok dürüst, işini çok iyi yapan bir insan ama onun bir karısı var ki her gece bir başka erkekle beraber dediler. Kusura bakmayın bizim için namus önemlidir demişler.

Ahmet Bey: İyi de ben bekarım demiş.

Bir düşünün iş yerinizde internette haberlere göz gezdiriyorsunuz.Kızınızın okuduğu okulda bir ölüm haberi geliyor son dakika olarak.Bunun benim yeğenim olmadığına seviniyorsunuz ilk başta o ölen minicik çocuğu düşünmeden ...
Çocuğunuzu okula gönderiyorsunuz ve ardından ölüm haberini alıyorsunuz.
Nur içinde yatsın..

Bugün 2.Lig'te sezonun maçı var herhalde.

Sakaryaspor - Yalovaspor

*Berabere biterse Yalovaspor küme düşüyor
*Yalova yenerse %99,9 Sakarya düşüyor
*Sakarya yenerse Yalovaspor düşüyor.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Bugün 2.Lig'te sezonun maçı var herhalde.

Sakaryaspor - Yalovaspor

*Berabere biterse Yalovaspor küme düşüyor
*Yalova yenerse %99,9 Sakarya düşüyor
*Sakarya yenerse Yalovaspor düşüyor.

66 da at 1-0 öne geç,90+ da gol ye küme düş.

Ah Yalova.

Bugün 17 Mayıs 2000. UEFA Kupamızın 10.yıldönümü. 10 yıl önce tarih yazmıştı Aslanlarımız ama şimdi o takımdan eser yok. Umarım önümüzdeki sezon çok daha farklı olacak geride kalan 2 sezondan. Umarım tam 10 yıl önce kazandığımız bu kupayı tekrar kazanacağız. Ama sizin de dediğiniz gibi bir gerçek var ki; biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu...