Bugünden itibaren okuduğum üniversite olan Anadolu Üniversitesi'nin "ultrAslan" yönetim kuruluna girmiş bulunmaktayım. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki sezon çok daha fazla İstanbul'da olacağım
Aslı Neferoğlu' Alıntı:Büyükada'ya gidip de bisiklet turu yapmadan sakın dönmeyin İstanbul'a=)
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Bir Bugün notu da benden..
Bugün, iş başvurusu yaptığım yerden cevap geldi. Sanırım kabul edilmişimki evrak listesi verdiler.
Tam bir ay oldu başvuruyu yapalı, olmayacak sanmıştım; en umutsuz olduğum anda harika bir haber oldu bu..
Başta bu iş ilanını gazetede görmemi sağlayan eniştem olmak üzere dualarını benden esirgemeyen tüm sevenlerime ve tabii ki forumdaşlarıma teşekkür ediyorum.
Allah utandırmasın.
Erdal Can İçelli' Alıntı:Hayırlı Olsun umarım kalıcı olursunuz
Eren Bekdemir' Alıntı:kenan ile rıdvan iddaya girdi.mourinho realde olursa puan olarak real barcelonadan üstün olacak dedi kenan ,rıdvan la yemeğine iddaya girdiler.imza bile attılar kağıda
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:[quote="Eren Bekdemir":373c3j34]kenan ile rıdvan iddaya girdi.mourinho realde olursa puan olarak real barcelonadan üstün olacak dedi kenan ,rıdvan la yemeğine iddaya girdiler.imza bile attılar kağıda
Gazanfer Tosun' Alıntı:Kenan da bizim tayfadanmış
Barış Şişman' Alıntı:Bugün iş başvurusu için bir firmaya gittim, şartları konuştumda adamlar eleman mı yoksa köle mi alacaklar anlamadım. Yahu zaten verdikleri üç kuruş para, sabah saat 8'de iş başı akşam ise belli değil, kaçta iş biterse paydos.
Tamam şirket taşeron anladık ama böyle sisteminde Allah belasını versin, haydi benim yine aciliyetim yok ancak bir sürü insan ev geçindiriyor, nasıl başa çıksın bütün bunlarla..? Yazıklar olsun!
-------
Ömer Faruk, sana da hayırlı olsun kardeşim.
Onur Yavuz' Alıntı:Bir süre yönetiminde görev aldığım derneğin feshine ilişkin duruşmaya çıktım ve Çocuklarla Umuda Yürüyüş Derneği´nin kapatılması isteğine karşı söyleyecek bir şeyim yok, derneğin kapatılması daha hayırlıdır dedim.
Garip bir duygu, hem de çok garip... Umarım bu ülkenin birgün sokak çocuklarına ilişkin bir politikası olur ve onların hayata tutunması için sağlam projelere imza atılır.