Bugün...

Karanlık Zihniyet durmak yok diyor yoluna devam ediyor Efes'i kapatmak isteyen o zihniyet,şimdi'de google'ı yasaklamış,sapına kadar uyuz oluyorum bu yasakçı zihniyet ve onun taraftarlarına,Herşey günah,herşey yasak,aferin göğe yükseleceksiniz durmak yok yola devam

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Karanlık Zihniyet durmak yok diyor yoluna devam ediyor Efes'i kapatmak isteyen o zihniyet,şimdi'de google'ı yasaklamış,sapına kadar uyuz oluyorum bu yasakçı zihniyet ve onun taraftarlarına,Herşey günah,herşey yasak,aferin göğe yükseleceksiniz durmak yok yola devam
Deve kuşu Kabarenin Yasaklarını izlemeni tavsiye ederim o zaman:)

Can Akan' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2jijp332]Karanlık Zihniyet durmak yok diyor yoluna devam ediyor Efes'i kapatmak isteyen o zihniyet,şimdi'de google'ı yasaklamış,sapına kadar uyuz oluyorum bu yasakçı zihniyet ve onun taraftarlarına,Herşey günah,herşey yasak,aferin göğe yükseleceksiniz durmak yok yola devam
Deve kuşu Kabarenin Yasaklarını izlemeni tavsiye ederim o zaman:)[/quote:2jijp332]

Mükemmel bir eserdir Yasaklar.

Daha önce zamanın Gözcü şimdiki Sözcü gazetesinden almıştım Kabare'nin tüm CD'lerini...

Dün yazmak istiyordum ama fırsat bulamadım, sonra da unuttum.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul´da sağanak yağış (beklentisi) nedeniyle okullar tatil edildiğini duyunca bir ah çektim, şu vali 15-20 sene önce Ankara´da olacaktı ki!

Evet, belki okullar resmiyette olmasa da fiilen kapandı, sınavlar bittiği için ama...

Onur Yavuz' Alıntı:
Dün yazmak istiyordum ama fırsat bulamadım, sonra da unuttum.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul´da sağanak yağış (beklentisi) nedeniyle okullar tatil edildiğini duyunca bir ah çektim, şu vali 15-20 sene önce Ankara´da olacaktı ki!

Evet, belki okullar resmiyette olmasa da fiilen kapandı, sınavlar bittiği için ama...

Abi ya inan bugün dünkünün 3-4 katı yağmur yağdı ve bugün tatil olmadı.Dün gece açıklama yapıldı sabahki duruma göre tatil işine bakıcaz diye sabah herkes telefonun radyosundan , internetten vs 2-3 saat bekledik hiç bi açıklama yapılmadı.Ben de umutlanmıştım sonunda düzgün bi vali geldi diye ama cık bu da tutmadı :D Kulaklarını çok çınlattık bugün :D

Doruk Ünlü' Alıntı:
Abi ya inan bugün dünkünün 3-4 katı yağmur yağdı ve bugün tatil olmadı.Dün gece açıklama yapıldı sabahki duruma göre tatil işine bakıcaz diye sabah herkes telefonun radyosundan , internetten vs 2-3 saat bekledik hiç bi açıklama yapılmadı.Ben de umutlanmıştım sonunda düzgün bi vali geldi diye ama cık bu da tutmadı :D Kulaklarını çok çınlattık bugün :D
Doruk, okulun tatil edilmesine ilişkin kararın sabah verilecek olması ayrı bir rezaletti zaten. 12 saat sonrasının hava tahminini doğru düzgün yapamadıktan sonra, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ne işe yarar derler o mevkiileri işgal edenlere.

Anlayış, Osmanlı dönemindeki (Milli Eğitim) Bakanlarından birinin; "Şu mektepler olmasa maarifi ne güzel yönetirdim" demesine benziyor.

google'ın yeni görünümü çok hoş olmuş! Girince çıkasım gelmedi! Hayran kaldım!

Deve kuşu zihniyetinde olduğumuz sürece, bizden dünya ülkesi falan olmaz. Atı alan geçer Üsküdar'ı, biz sayıp dururuz yerimizde sürekli.

Ekleme: Bu iletiyi yazdığımda sayfaya erişemiyordum ve bir süre devam etti bu. Şu an renkli arka plan görüntüleri eklemişler.

Bir süredir sansür söylentileri vardı google için ve birçok site bundan dolayı yavaşlamıştı.

Tepkiyi sadece google konusunda değil, sansür zihniyetine verdim.

Bugün çok sıcak yahu,dışarıya çıktım keşke çıkmaz olaydım,tek tesellim garnett gibi terleyebilmek oldu,kendimi nba finalinde hayal ederek avuttum :)

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":16nh0o5z]Can sıkıntısı :roll:

Dışarıda çıkılmıyor
Hollanda maçını izlemiyomusun can sıkıntını giderir dicem ama pek zevkli bir maç olmuyor galiba :)[/quote:16nh0o5z]
EVet çok zevksiz :) Allahtan Hollanda atmış.
En iyiSİ How I Met Your Mother ı izlemek :D

Güneşli bir Cumartesi sabahı mutlu bir şekilde uyandım,taa ki Tv'yi acana kadar ve açar açmaz bütün keyfim kacta.Her kanalda aynı haber Şemdinli'den 8 Şehit,14 Yaralı haberi.Ne söylesek boş :( :(

11 tane evin ocağı söndü bugün, 11 tane ailenin canı gitti bugün, 11 tane vatan evladını kaybettik bugün.

Birilerinin kaba etleri deri koltuklarda rahat rahat dururken bir günde 11 tane vatan evladını şehit verdik. Yukarıdakiler de hâlâ şöyle böyle desin.. Bugün benim, senin, komşunun, ülkenin ocağı söndü.

Umarım herkes mutludur, umarım herkes güzel güzel uyuyordur.. Nasılsa ölenlerin yerine muhakkak birileri gidiyor..

Başımız sağolsun!