Bugün...

Seçim zaman'ı oyumu verirken partinin sağ,sol olup olmadığına bakmayacağım,bakmam'da zaten sağa sola aklım ermez benim,Terör sorununu kökten çözemeyen hiçbir partiye oyumu vermem,1 kişi var Dağdakilerin kökünü kazayacağız diyen işte oyum onadır,dediğini yaparsa bu topraklarda tarihe geçen biri olur,Açlıkmış,emekli maaşımış falan filan bunların hepsine çözüm bulunur,ama terör sorunu çok büyük bir sorun hergün bu ülke şehit veriyor açlığa bir yere kadar dayanırsın,sosyal hayat içindeki sorunlara bir yere kadar dayanırsın ama kendi ülkenin gencecik evlatlarının hergün kalleşler tarafından öldürülmesine dayanamazsın.İnşallah idam geri gelir ve terör örgütüne katılanlar,onlara destek olanlar,onlara sempati duyanlar bu topraklardan temizlenir

Son düzenleme:
Merak ediyorum ne oldu bu bizim Amerika'nın istihbaratları(!).Bir keçinin bile 1 cm kıpırdamasını tespit edebilenler 300 kişilik şerefsizlerin topraklarımıza girdiğini göremiyorlar mı ?

Hala gerçekleri göremiyor mu bazıları anlamıyorum.Şuan başımızda olanlar açılım falan diye diye terörle değil, terörle mücadele edenlerle uğraşıyorlar.Yazık değil mi o ailelere.Şehit cenazelerinde yaygara koparılıyor demeyi biliyor bazıları, yaşamışlar mı acaba ?

Şehidin bir tanesi Mersin'in ilçesi Tarsus'tan.Bugün ben cenazeye gidemedim, dayanamayacağımı biliyordum, o ailelerin içi nasıl yanıyor acaba.

Neyse fazla uzatmayayım, çok doluyum kötü sözler söylemek istemiyorum.

Asıl hata ne şimdiki iktidarda, ne de bundan önceki iktidarda. Biz bağımsızlığımızı 1950´de aldığımız Marshall yardımı ile kaybettik. Şu anda İran´a karşı alınan karardaki tutumumuzun diyetini ödüyoruz, daha ne kadar ödeyeceğiz o da belirsiz. Bağımsız bir devlet olsak kan kusturabiliriz ama bağımlı bir devlet olduğumuz için sineye çekiyoruz.

Ha şu andaki iktidarın hiç mi suçu yok, var tabii. Askerin güçlü olması gerektiği dönemde, sırf politik çıkarlar nedeniyle askeri küçük düşürmeye, ezmeye, yıpratmaya çalışırsan olacağı bu.

Hazmedemiyorum bir türlü, şu acizliğimizi. Ateş de düştüğü yeri yakmaya devam ediyor.

Bu olaylar karşısında ne söylesek boş,çünkü düzelen bir durum olmuyor.Ama benimde sinir olduğum ayrı bir konu var onu yazmak istedim.Ynai hep sinirden kafayı yiyorum bi yandanda artık gülüyorum harbiden komedi olmaya başladı.Olay şudur:

Neyse bir baskın yiyoruz ve şehitlerimiz oluyor,gencecik kardeşlerimiz.Televizyon kanallarında dikkat edin ya hep aynı palavralar hep aynı.

Evet baskından sonra sıcak takip başladı eeeeee sonra hakim tepelere komandolar indiriliyor eeeee çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor eeeeee sınıra sevkiyat başladı eeeee top ve obüs atışları devam ediyor eeee geçiş yolları tutuldu sonuç 1 terörist ölü ele gecirildi.Bu mudur yani bu mudur :(

:(

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Bu olaylar karşısında ne söylesek boş,çünkü düzelen bir durum olmuyor.Ama benimde sinir olduğum ayrı bir konu var onu yazmak istedim.Ynai hep sinirden kafayı yiyorum bi yandanda artık gülüyorum harbiden komedi olmaya başladı.Olay şudur:

Neyse bir baskın yiyoruz ve şehitlerimiz oluyor,gencecik kardeşlerimiz.Televizyon kanallarında dikkat edin ya hep aynı palavralar hep aynı.

Evet baskından sonra sıcak takip başladı eeeeee sonra hakim tepelere komandolar indiriliyor eeeee çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor eeeeee sınıra sevkiyat başladı eeeee top ve obüs atışları devam ediyor eeee geçiş yolları tutuldu sonuç 1 terörist ölü ele gecirildi.Bu mudur yani bu mudur :(

:(
Ben bunların halkın sinirini azaltmak için söylendiğini düşünüyorum,Her zaman bunları söylediklerine göre halkın tepkisini azaltmak amaçları başka hiçbirşey değil olay.

Türk insanındaki bazı zihniyetlerin değişmesi lazım.Biz burada ne söylesek boş.Geçen seçimlerde de aynı şeyler döndü, tek başına iktidar geldiler yine adamlar.Ama kime sorsan ben vermedim diyor. Başımızdakiler gitmediği sürece biz daha çok taviz veririz teröre.Boşa nutuk atıyoruz.

İçim yanıyor...

Dün Volkan Konak´ın son dönemlerde yaşadığımız üzücü olaylar nedeniyle hüzünlü geçen konserine katılmıştım. Volkan Konak´ın konserde söylediği söz çıkmıyor usumdan;

B a z ı l a r ı ö l m e y i b a y ı l m a k s a n ı y o r.

Artık bu nokta'dan sonra klişe laflar söylemek yerine belli kararlar alınması lazım,herkes her zaman söylenen klişe laflardan bir tane söylüyor tamam laflar doğru ama ortadaki sorun çözülmüyor,bu sorunun çözülmesi için bizi yöneten kişilerin birşeyler yapması lazım,artık ciddi kararlar alsınlar bu soruna müdahele edemiyorlarsa zaten o koltukta oturmasınlar,Halkına bu kadar işkence çektiren bir iktidar yoktur herhalde.

''Şair Ceketli Çocuk'' o lanet hastalığa yenik düşeli beş sene oluyor.

Zaman çabuk geçiyor ve çok şey unutuluyor.

Mekanın cennet olsun.

Sair_Ceketli_Cocuk_by_kazimkoyuncu.jpg