Bugün...

Barış Şişman' Alıntı:
Haydi hayırlı olsun Yiğit, tebrik ederim..
Teşekkür ederim, Barış. İşsiz ordusuna bir üniversiteli daha katıldı, bunun farkındayım. Ama, şu an mutluyum. İşin o kısmıyla değil, mutluluk kısmıyla ilgileniyorum. Mutluluğumu da burada paylaşayım dedim. :)

Yiğit, gerçek hayata hoş geldin. : )

Medya Yiğit Pazar gibi düzgün, dürüst, işini seven bir insana ilk başta masası olmasa da bir koltuk verir mutlaka. Önemli olan o koltukta oturmaya başladıktan sonra ülke çıkarları için kalemini oynatmak, araştırmalara imza atmaktır. Bundan da şüphem yok...

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Kesinlikle teknik bir sorun var,saatlerdir yöneticilerden kimce cevrimici değil,ve Pazar gününün bütüm yorumları kayıp :shock:
Forum yöneticilerinin çoğu gizli kullanıcı olarak giriyor foruma. Yani sizin yönetimden kimsenin olmadığını düşündüğünüz anlarda bile birden fazla yönetici forumda olabilir.

Nilay Abla, Onur abi, Merve ve Burak çok teşekkür ederim hepinize. Öncelikle, Onur abi güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Tabii gazetecilik eğitimi aldım, iyi de aldığımı düşünüyorum. Ancak, öncelikli hedefim medya dünyasında yer almak değil, akademik kariyer yapmak. İnşallah akademik kariyer hayatımda da bir koltuğum olacak. Olmazsa medya alanın da :) Çok teşekkür ederim.
Merve, bence özenme hiç. Üniversite öğrencisi olmak inanılmaz bir şey. Hayatın en tatlı anları. Elinden geldiğince zevkini çıkar. Elbet gelir, kep zamanı. :) Burak kardeşim sağol. Biliyorum yedik, bakalım kısmet. :) Teşekkürler.

Bugün yaptığım ilk iş başvurusundan olumlu yanıt aldım.İş görüşmesine gittim ve başlama kararı aldık.Yarın özel bir anaokulunda öğretmenliğe başlıyorum:) Geçen sene stajyerdim bu sene benim stajyerim olsak süper ya:)Şans dileyinnnn:)

Rüyamda fenerbahçe'nin türkiye kupasını aldığını gördüm,daha olay şimdi aklıma geldi,rüyamda tüh diyordum şimdi bunlar maçı kaybetse ne güzel dalga geçecektik sonunda aldılar kupayı diye üzülüyordum, ama rüyaymış :ehue

Barış Şişman' Alıntı:
Ankara çok sıcaktı bugün yahu, şimdi bile durmadan terliyorum.. Sıcak bir yandan nem bir yandan bugün mahvetti Ankara'yı, of ulan.

Sanırım birgünlük öyledi orası :) Mersin'e gelip sıcak görün, sonra Ankara'ya dönün cennetteymişiz de haberimiz yokmuş dersiniz :)

Enes Kömürcü' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":237b65pe]Ankara çok sıcaktı bugün yahu, şimdi bile durmadan terliyorum.. Sıcak bir yandan nem bir yandan bugün mahvetti Ankara'yı, of ulan.

Sanırım birgünlük öyledi orası :) Mersin'e gelip sıcak görün, sonra Ankara'ya dönün cennetteymişiz de haberimiz yokmuş dersiniz :)[/quote:237b65pe]
Aynen...

E bizim bura Ankara, sizde iki gün Ankara ayazında kalın sonra da buradan soğuk yer yok dersiniz.. :)

Normalin üzerinde bir sıcaklar var bir kaç gündür, evde bile su kesiliyoruz..

Barış Şişman' Alıntı:
E bizim bura Ankara, sizde iki gün Ankara ayazında kalın sonra da buradan soğuk yer yok dersiniz.. :)

Normalin üzerinde bir sıcaklar var bir kaç gündür, evde bile su kesiliyoruz..
Ayaz yemek isteyenlere Yenikent Asaş stadı önerilir :p

Mustafa Balbay tam 500 gündür cezaevinde.

"Suçu ispatlanmamış" bir insan neden 500 gündür ceza evinde "işkence" görür anlamak güç. İçimiz acıyor, düşüncelerimiz, kalemlerimiz köreltilmeye çalışılıyor..

AİHM'nin tutukluluk durumunu bile çoktan aşan bir tutuklama kararı var ortada. Bu bir insanlık suçudur, o yüzden "bugün" bizde 500 gündür içerideyiz..