İnci'nin büyük çoğunluğu Galatasaray'lı diye biliyorum, yapmazlar böyle bir şey.. ( Yani inşallah )
Teşekkür ederim, Barış. İşsiz ordusuna bir üniversiteli daha katıldı, bunun farkındayım. Ama, şu an mutluyum. İşin o kısmıyla değil, mutluluk kısmıyla ilgileniyorum. Mutluluğumu da burada paylaşayım dedim.Barış Şişman' Alıntı:Haydi hayırlı olsun Yiğit, tebrik ederim..
Forum yöneticilerinin çoğu gizli kullanıcı olarak giriyor foruma. Yani sizin yönetimden kimsenin olmadığını düşündüğünüz anlarda bile birden fazla yönetici forumda olabilir.Sercan Karabıçak' Alıntı:Kesinlikle teknik bir sorun var,saatlerdir yöneticilerden kimce cevrimici değil,ve Pazar gününün bütüm yorumları kayıp :shock:
Yiğit Pazar' Alıntı:Bugün itibariyle üniversite mezunuyum.
Yiğit Pazar' Alıntı:Bugün itibariyle üniversite mezunuyum.
Barış Şişman' Alıntı:Ankara çok sıcaktı bugün yahu, şimdi bile durmadan terliyorum.. Sıcak bir yandan nem bir yandan bugün mahvetti Ankara'yı, of ulan.
Enes Kömürcü' Alıntı:[quote="Barış Şişman":237b65pe]Ankara çok sıcaktı bugün yahu, şimdi bile durmadan terliyorum.. Sıcak bir yandan nem bir yandan bugün mahvetti Ankara'yı, of ulan.
Ayaz yemek isteyenlere Yenikent Asaş stadı önerilirBarış Şişman' Alıntı:E bizim bura Ankara, sizde iki gün Ankara ayazında kalın sonra da buradan soğuk yer yok dersiniz..
Normalin üzerinde bir sıcaklar var bir kaç gündür, evde bile su kesiliyoruz..