Bugün...

Haftanın altı günü(!) çalıştıktan sonra harika(!) geçen bi Pazar günü!.. Çok asosyal bi gündü. Hatırlamak istemeyeceğim ender günlerden biriydin, 18/07/2010.. Yarında tarihinden dolayı pek sevmediğim bir gün olacak ya, neyse..

bugün güzel olmalı :) hoşlandığım kıza artık sölicem birazdan dayanamıyorum. Şans getir bana gsbasket. dayan kızım 8)

Deniz Baskın' Alıntı:
bugün güzel olmalı :) hoşlandığım kıza artık sölicem birazdan dayanamıyorum. Şans getir bana gsbasket. dayan kızım 8)

Büyük gün hadi bakalim Deniz.Umarım hayırlı haberlerle dönersin.Maçı almadan dönme bu taraftar arkanda herzaman :)

Mustafa Balbay'ın sebep gösterilmeden içeri alınmasını ve halen içeride tutulmasını anlamak çok güç gerçekten. Bu konuda halkın görüşünün siyasi düşüncesine göre şekillenmesinin anlaşılmasıysa daha da güç. Bir zamanlar Onur Abi'ye de söylediğim gibi ne yazık ki düşünme işlemimizi taşeron şirketlere devrettik artık ve çevremizdekiler ne düşünüyorsa bizde onu düşünmek zorundayız. Umarım Türk Milleti bu durumdan kurtulur, yoksa sonumuz pek hayır gibi görünmüyor...

beyler yenildim ya :) ama mutluyum niyeyse :) önümüzdeki maçlara bakacağız 8) bir dahaki totemim forumdan ceza alıp söylemek olacak Onur Yavuz'a duyrulur 8)

Gençler bayağı dertli bugünlerde, malum yaz da geldi. İşin içinde karşı cins olunca...

Deniz, yeni adayı bulunca haber ver, gerekeni yaparız. : )

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":whls26ir]Gençler bayağı dertli bugünlerde, malum yaz da geldi. İşin içinde karşı cins olunca...

Deniz, yeni adayı bulunca haber ver, gerekeni yaparız. : )

Darısı Abilerinin başına :roll: :p[/quote:whls26ir]
ONur Yavuuuuz oleeey 8)

Bugün saat öğlen 1 civarı evden çıkıp arabamın yanına gittiğimde, sileceklerden bir tanesinin yerinde olmadığını gördüm. Bagajı açıp yedek sileceği takmak istedim fakat birkaç gün önce orada olan sileceğin yerinde olmadığını gördüm. Birşeylerden kıllanmaya başladım, hadi hayırlısı !

Kardeşim, arabayı çalıcaksan çal. Bu tür ayak oyunlarına hiç gerek yok :)

Okan söylemezsin söylemezsin sonra aylar geçer birşey hissetmemeye başladığın zaman günün birinde kız ''ben senden hoşlanıyordum bi ara'' der . içten bi ''h ile başlayıp r ile biten bir kelime'' çekersin içinden. Böyle olmasındansa söyle bence daha iyi. Olabilecek bir şey için dene şansını. Zamanın geldiğini düşündüğün andan itibaren geçen her dakika seni kankiliğe doğru götürür benden söylemesi :)

Geçen gün okuduğum bir kitapta bir psikolog insan korkularını sıralarken en tepeye "reddedilme korkusunu" koymuş. Pek de haksız sayılmaz.

Okan, teklif etmediğin sürece zaten reddedilmişin demektir.

Bu konuda yüksek lisans yaptım engin bilgilerimi paylaşim okan kardeşim :)
Az çok Onur abiyle paylaştım ama tık yok belki sen Onur Abinden atak çıkarsın :)

İlk önce kızı etkileyecek şeyler yapman lazım onun gözünde şirin gözükecek başarılı erkek profilini çizmen lazım önce korkutmadan ve niyeti pek belli etmeden konuşacaksın ama bunu sık sık değil aralikli yapacaksın ki b*ku çıkmasın :) Kızla ciddi düşünürken bi anda arkadaş olma diye(ne yazik ki örnekler mevcut :) )

Sonra az çok yakınlaşmalar başlaması lazım kız o gözle bakıyorsa sana ve doğru zamanda çok etkileyici duygusal bir konusmayla teklif edebilirsin.Yüz yüze edeceksen gözlerinin içine bakmayı sakın ama sakın unutma

Mesaj yoluyla falan açılacaksan kıza uzun bir mesaj yazmanı öneririm içerisinde ona olan duygularını ciddi ve ileriyi düşündügünü belirten cümlelerle ve hayır derse çok üzülecegini yazman lazım cünkü kızlar çok duygusal kişiliklerdir pek etkisi olmasa da +0,5 evet demesin de etkili olabilir buda neyin kötüsü :)

Kızın yanıtı hayır olursa ve sen kıza kör kütük aşıksan işte bendensin demektir :)
Arkadaş olmayı teklif edeceksin öncelikle irtibatı hiç kesmiceksin
Peşinden koşacaksın ortak arkadaş yoluyla bir şeyler yapmaya çalışacaksın yoksa ortak arkadaşın edineceksin.Sevdigi pastayı çiçegi vs.. şeyleri ögrenip süpriz yapacaksın.Sürekli onu merak ettigini caktırmadan göstereceksin ancak ince bir çizgi var bunu iyi ayarlaman lazım kızla arkadaş gibi konusurken sürekli seni seviyorum beni neden ret ettin mevuzlarına girersen kız bunalır kaçar
Öncelikle bir arkadaş gibi yaklaşıp bir şeyler paylaşacaksın şaşırtacaksın ve en sonunda bombayı patlatıp tekrar şansını deneyeceksin :)

Ben tam 3 ay peşinden koştum 3 ay boyunca bu taktigi uyguladım ve şuan 6 ay 4 gündür çıkıyoruz ;)

Allah kolaylık ve SABIR versin seviyorsan peşini bırakma