Bugün...

Oyumu vicdanıma göre verdim. Hayırlısı neyse o olsun. Seçime yoğun ilgi var. Bu beni sevindirdi. Yalnız heryerden hile haberleri geliyor. Twitter tutanaklarla kaynıyor. Genelde hepsi akp'yle ilgili. Yine boş durmamışlar.

Başbakan geçen gün '642 Milyar Dolarlarına el koyduk, bundan dolayı kuduruyorlar ! ' tarzında bir açıklama yaptı. Belki siz ne demek istediğini anlamamışsınız, açıklayayım;

Türkiye 1961 yılından tahvil satar. Bunu hemen hemen her ay yaptı. Taa 2002'ye kadar ! Rothschild sizce bu süre içinde Türkiyeden ne kadar faiz aldı ? Ben söyleyeyim, 2 Trilyon Dolar ! Yani şuanki Türkiye Milli Gelirinin yaklaşık 2,5 katı ! Bu parayı bizim halkımız ödedi! Erdoğan bu tahvil satımını durdurunca 642 Milyar Dolar Kâr ettik! Gezi parkı olaylarından önce Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa faiz oranı 4,67 ye inmişti! Dünyanın süper gücü Amerikada ise faiz oranı 2,91 di. Yakaladığımız başarıyı siz düşünün ! Fakat, Gezi olaylarından sonra faiz oranı %7'yi geçti. Türkiye halkının cebinden milyarlarca dolar uçup buhar oldu. İşte Faiz lobisi böyle çalışır ! Bizim yerli halkımız devrim yapmaya çalıştığını sanarken, ülkeden milyarlarca dolar uçtu. Ve ülkedeki son gelişmelerden sonra faiz oranı maalesef çift haneleri geçti. Bunu ödeyecek olan Türkiye halkıdır! Birileri Türkiyeye ısrarla bedel ödetmek istiyor. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, ideolojiniz ne olursa olsun, fakat Vatanınıza sahip çıkın. Bu gemi hepimizin. Batarsak hepimiz batarız, kimse gelipte sizi kayıkla kurtarmaz. Son olarak şunu belirteyim; Ekonomisi bağımlı olan ülkeler, siyasi olarak bağımsız olamaz! Birileri Halk bank üzerinden Türkiyenin yükselen ekonomisini kontrol altına alıp bize diz çöktürtmek istiyor. Vatan demek NAMUS'tur! Vatanınıza sahip çıkmak için tarafınızı iyi belirleyin.

Keşke bugün oy kullanabilseydim

Metehan pardon cahilliğime ver ben anlayamadım seni kardeş. Namusa sahip çıkmak için tarafımız ne olmalı?

Estağfurullah ağabey.Muhakkak anlamışsınızdır beni ama ben tekrar açıklama yapayım.
Bugün Kosova’da, Makedonya’da, Bosna’da Türkiye ile birlikte Tayyip Erdoğan’a dualar ediliyor...
YETİM COĞRAFYALAR TÜRKİYE’YE DÖNDÜLER YÜZLERİNİ!
Vatan sevgisi yürekle olur, el işaretleriyle değil!
Paralel yapı namuzsuzluk yapıyor.
Ona göre değerlendirin siz.
Selametle değerli ağabeyim...

Estağfurullah ağabey.Muhakkak anlamışsınızdır beni ama ben tekrar açıklama yapayım.
Bugün Kosova’da, Makedonya’da, Bosna’da Türkiye ile birlikte Tayyip Erdoğan’a dualar ediliyor...
YETİM COĞRAFYALAR TÜRKİYE’YE DÖNDÜLER YÜZLERİNİ!
Vatan sevgisi yürekle olur, el işaretleriyle değil!
Paralel yapı namuzsuzluk yapıyor.
Ona göre değerlendirin siz.
Selametle değerli ağabeyim...

Güzel şeyler anlattıkların, güzel icraatlar.

Ben çok fazla TV izlemem, gazete, kitap okumam, kim ne yapmış bilmem. Hele siyaset ile hiç işim olmaz hepsi birbirinin aynısıdır ezelden beri bana göre. Kendi işime ve günlük hayatıma bakarım. Ve bu günlük hayatımda özgürlüğümün kısıtlandığını hissediyorum, her ne kadar çok umrumda olmasa bile benim başbakanım diyemiyorum. O yüzden ben Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Gelip benim kapıma da ayakkabı kutusu bıraksa bile benden değil oy günahımı alamaz. Vatansa vatan, namussa namus, bu vatan için ölürüm ama Tayyip Erdoğan için asla!

Güzel şeyler anlattıkların, güzel icraatlar.

Ben çok fazla TV izlemem, gazete, kitap okumam, kim ne yapmış bilmem. Hele siyaset ile hiç işim olmaz hepsi birbirinin aynısıdır ezelden beri bana göre. Kendi işime ve günlük hayatıma bakarım. Ve bu günlük hayatımda özgürlüğümün kısıtlandığını hissediyorum, her ne kadar çok umrumda olmasa bile benim başbakanım diyemiyorum. O yüzden ben Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Gelip benim kapıma da ayakkabı kutusu bıraksa bile benden değil oy günahımı alamaz. Vatansa vatan, namussa namus, bu vatan için ölürüm ama Tayyip Erdoğan için asla!

Ağabey benimde uğruna öleceğim tek beşer Allah Raulü Hz.Muhammed(s.av)'dir.
Kesinlikle sevmeyebilirsiniz,hatta nefrette edebilirsiniz.
Ama bende seviyorum. Bende özgürlüklerin önünü açtığını düşünüyorum.
Siyasi görüşümüz ne olursa olsun tek paydamızın Vatan olması gerekir.
Eğer birbirimizin görüşüne saygı duymazsak,bu makarnacı bu koyun bu köylü bu çoban bu cahil dersek,işte o zaman hata etmiş oluruz.
Her neyse ağabey bu hamur çok su götürür.
Dilerim Allah'tan vatanımız,milletimiz ve İslam Alemi için hayırlı olacak bir sonuç çıkar....

Diyorum ki Recep Tayyip Erdoğan çok mu hayırlı bir zat? Bu kadar icraat yaptı öyle yaptı böyle yaptı deniliyor. Sonra aklıma Şırnak ve Hakkari'de Türk bayrağını açamamak, Diyarbakırdaki son 2 yılın Nevruzu aklıma gelince tüm güzel düşünceler aklımdan uçup gidiyor.

Diyorum ki Recep Tayyip Erdoğan çok mu hayırlı bir zat? Bu kadar icraat yaptı öyle yaptı böyle yaptı deniliyor. Sonra aklıma Şırnak ve Hakkari'de Türk bayrağını açamamak, Diyarbakırdaki son 2 yılın Nevruzu aklıma gelince tüm güzel düşünceler aklımdan uçup gidiyor.

Netanyahu İsrail Radyosu'nda "Türkiye'deki seçim sonuçlarından çok endişeliyiz" demiş! Yürü Türkiyem Yürü ki Şerefsizler(Yahudiler,Baronlar,Gülenciler) Üzülsün Arkandan!..

Başbakan geçen gün '642 Milyar Dolarlarına el koyduk, bundan dolayı kuduruyorlar ! ' tarzında bir açıklama yaptı. Belki siz ne demek istediğini anlamamışsınız, açıklayayım;

Türkiye 1961 yılından tahvil satar. Bunu hemen hemen her ay yaptı. Taa 2002'ye kadar ! Rothschild sizce bu süre içinde Türkiyeden ne kadar faiz aldı ? Ben söyleyeyim, 2 Trilyon Dolar ! Yani şuanki Türkiye Milli Gelirinin yaklaşık 2,5 katı ! Bu parayı bizim halkımız ödedi! Erdoğan bu tahvil satımını durdurunca 642 Milyar Dolar Kâr ettik! Gezi parkı olaylarından önce Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa faiz oranı 4,67 ye inmişti! Dünyanın süper gücü Amerikada ise faiz oranı 2,91 di. Yakaladığımız başarıyı siz düşünün ! Fakat, Gezi olaylarından sonra faiz oranı %7'yi geçti. Türkiye halkının cebinden milyarlarca dolar uçup buhar oldu. İşte Faiz lobisi böyle çalışır ! Bizim yerli halkımız devrim yapmaya çalıştığını sanarken, ülkeden milyarlarca dolar uçtu. Ve ülkedeki son gelişmelerden sonra faiz oranı maalesef çift haneleri geçti. Bunu ödeyecek olan Türkiye halkıdır! Birileri Türkiyeye ısrarla bedel ödetmek istiyor. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, ideolojiniz ne olursa olsun, fakat Vatanınıza sahip çıkın. Bu gemi hepimizin. Batarsak hepimiz batarız, kimse gelipte sizi kayıkla kurtarmaz. Son olarak şunu belirteyim; Ekonomisi bağımlı olan ülkeler, siyasi olarak bağımsız olamaz! Birileri Halk bank üzerinden Türkiyenin yükselen ekonomisini kontrol altına alıp bize diz çöktürtmek istiyor. Vatan demek NAMUS'tur! Vatanınıza sahip çıkmak için tarafınızı iyi belirleyin.

Geziden bir hafta önce yapılan tahvil satımında faiz oranı %6,5'du. Ekonomisi zaten bağımlı bir ülkeyiz. Cari açığın 60 milyar dolar. Bunu kapatmak için de 1 yıl önce de 5 yıl önce de bugün de en yüksek reel faizi veriyorsun. Erdoğan tahvil satımını ne zaman durdurmuş merak ettim o da ayrı.

Ve Hatay, Gaziantep ve Kilis bu hükümet döneminde yaşadıkları bu kadar teröre rağmen Suriye'den gelen bombalara ve terör örgütlerinin yarattığı huzursuzluğa rağmen AKP adaylarına oy veriyorsa geri kalana zerre laf etmem.

Geziden bir hafta önce yapılan tahvil satımında faiz oranı %6,5'du. Ekonomisi zaten bağımlı bir ülkeyiz. Cari açığın 60 milyar dolar. Bunu kapatmak için de 1 yıl önce de 5 yıl önce de bugün de en yüksek reel faizi veriyorsun. Erdoğan tahvil satımını ne zaman durdurmuş merak ettim o da ayrı.

Ve Hatay, Gaziantep ve Kilis bu hükümet döneminde yaşadıkları bu kadar teröre rağmen Suriye'den gelen bombalara ve terör örgütlerinin yarattığı huzursuzluğa rağmen AKP adaylarına oy veriyorsa geri kalana zerre laf etmem.

Adnan Menderes ABD'ye gidipte istediği krediyi alabilse ve Rusya hamlesini yapmasa belki de darbe olmazdı.
Adnan Menderes Uçak Fabrikası kapatmasaydı belki de darbe olmazdı.

Şu bazı kişilere asla olmadıkları ünvanlar verilmesine kıl oluyorum. Özel darbe döneminin ekonomiden sorumlu bürokratlarındandı birden parlatıldı.
RTE'ye gelince yahu Yahudi cesaret madalyasını kim aldı?

Yenileneceğini anlayanlar şimdiden manipülatif haberlere başladılar. Mansur Yavaş, az önce Ankara'yı aldık demiş. Aldıkları büyük yenilgiye kılıf aramaya başladılar. Ak Parti'ye kızgın olan kitleyi yine sokağa dökmek peşindeler. Bizim haftalardır anlatmak istediğimiz buydu. Bu yaptıkları hazımsızlığın da ötesinde bir şey. Bu resmen ülkeyi kaosa sürükleme girişimidir. Hile yapmak hemen hemen imkansızdır ve YSK en son noktayı koyacaktır. Paralel medya kendi uydurdukları rakamları okuyorlar. Bizlerse hakiki devletin resmi tutanaklarına dayanan oranları okuyoruz. Bu oyunda tutmaz. Bunların hepsi nafile çabalardır.

Hayırdır? Şerefsizler derken kimi kastediyorsun. Eğer o ben ise önce akıllı konuşacaksın!

Daha sonra ise senin sevmediklerin kişiler; Yahudi, Baron, Gülenci değil ise bunun hesabını nasıl vereksin ahirette aslanım. Lafın ağızdan çıkması basit ama lafın hesabının amelden çıkması zor. Ve daha daha, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V)'den başka bir kul için asla ölmem demişsin. Hadi ölüm vs. gibi konuları geçtim. Çoğu AKP'li gibi ben dinciyim, kapalıyım, hatim indiriyorum, hafızlığımı tamamladım, yok şu hadisleri ezberledim bu kadar zikir çekiyorum ayakları yapıp sonra ben Allah'tan başkasına tapmam vs. sözler edilir. Sen Tayyip Erdoğan Partizan'ı olmuşsun. O Erdoğan zatı yüzünden başka insanlara iftar atacak duruma geldiysen vay haline be kardeşim. Ya internette Tayyip Erdoğan Allah(c.c) gölgesi diyen gördüm ya olamaz böyle birşey. Unutma Tayyip eninde sonunda göçüp gidecek. Giderken sana mal, arazi, tapu bırakmayacak. Sağlam vatan da bırakmayacak muhtemelen. Sen de dikkat et laflarına. İftira atmak kolay geliyor sana sanırım. Tabi bu da imanının zayıflığını gösterir. Aklıma şu geldi. Geçen islami bir forumda geziniyorum Cuma namazı sonrası, adam Cuma namazından bahsediyor, fotoğraf paylaşıyor ama adam cumaya gitmemiş :) Senin ki de onun bir değişik biçimi. Tayyip Erdoğan'a tapmıyorum ayağına yatıp neredeyse onu put haline getirmek. Dur ben de sana senin iftiralarından atayım. Bence sen siyonitsin hatta Beyoğlu'ndaki mason derneği üyesi olup burayı karıştırmak için geldin ya da belki de Afganistan'a mücahidlere karşı savaşmak için gittin ve mücahidler en sevdiğin arkadaşını vurunca sen de müslüman alemine kin besledin ve bu kinini akıtıyorsun. Olamaz mı ?

Bu arada sürekli Fatih Sultan Mehmet Han'a gizliden medhiyyeler sıralayıp Atatürk'e alttan alttan vurmaya çalışıyorsun. Ama Osman Gazi'de, Fatih Sultan Mehmet'te, Abdülhamid Han'da, Mustafa Kemal'de bizim atalarımız. Senin biraz daha üst yaşıtların ve senin düşüncelerine sahip olan insanlar bu insanları birbirinden ayırıp toplumu kargaşaya itmeye çalışıyor. İngilizlerin Arapları müslümanlıkla kırkırtmalarına benzetiyorum bu tavırları. Bre haysiyetsiz! Atatürk müslüman olmayabilir belki bilemiyorum. Ama o senin din adı altında kendi çıkarlarını düşünen hocaların neredeydi. (Allah ve insanlık yolunda mesai harcayan hocalarımız haklarını helal etsin.) Şuan bak Arabistan'a, Kuveyt'e, Mısır'a, Tunus'a halen İngiliz hakimiyeti var. Oyunlarda dahi var. Girsen bi' Arabistan oyun sunucusuna. Adminler Araplar mı İngilizler mi? Sen şuan adam akıllı dinini yaşıyorsan kötülediğin insan sayesindedir. He ben senin Tayyip'e taptığın gibi tapmıyorum Mustafa Kemal'e. Yanlışları da var. Ama sonuçta yiğidi öldür hakkını yeme diye atasözümüzde var.

Haa... Bir de şöyle bir değişiklik yapmış AKP partizanları bir fotoğrafta. Normalde siyasi bir pankart açan TGB'nin yazısı üzerinde oynama yapıp pankarta: Siz Allah'ın askerleriyseniz, biz de Atatürk'ün askerleriyiz diye montaj yapmışlar. Tövbeestağfurullah... Ulan bir insan bu kadar mı azar. Ulan Allah'ı işin içine karıştıracak, Rabb'imizi makamını sağlamlaştırmak için kullanacak kadar azdınız mı siz? Yazık...

Bak Allah nasıl cemaatle aranızı bozdu. İkinizin de gerçek yüzü ortaya çıktı. Allah korusun ülkemizi inşallah. Son olarak. Tekrar sözlerine dikkat et. Kimseye iftira atma. Dinciysen de gidip foruma millete gösteriş yapmak için ben dinciyim ayaklarına yatma.

Firavun'da bu kadar azmıştı...

Estağfurullah ağabey niye sana diyeyim bunu yahu. Parantez içinde belirttim. Bana demişsiniz ama demedigim şeyler söylemeniz enteresan.

Geri kalan söyledikleriniz için size cevap vermeyeceğim.

Hakkım da helal olsun ağabey.

Allahaısmarladık hayırlı geceler...

Yenileneceğini anlayanlar şimdiden manipülatif haberlere başladılar. Mansur Yavaş, az önce Ankara'yı aldık demiş. Aldıkları büyük yenilgiye kılıf aramaya başladılar. Ak Parti'ye kızgın olan kitleyi yine sokağa dökmek peşindeler. Bizim haftalardır anlatmak istediğimiz buydu. Bu yaptıkları hazımsızlığın da ötesinde bir şey. Bu resmen ülkeyi kaosa sürükleme girişimidir. Hile yapmak hemen hemen imkansızdır ve YSK en son noktayı koyacaktır. Paralel medya kendi uydurdukları rakamları okuyorlar. Bizlerse hakiki devletin resmi tutanaklarına dayanan oranları okuyoruz. Bu oyunda tutmaz. Bunların hepsi nafile çabalardır.

Paralel Ne? Yahu bu feto hocaefendiniz değil miydi? 9 ay önce çağırmadı mı? Bunlar üniversite sınavında soruları birilerine verdiler dediğimizde devlet tatmin olmadı mı? Geçin bunları FEto ile AKP kim iktidar kavgası yapıyor. Arada birisi savaş için meşruiyet arıyorsanız vururuz Süleyman Şah türbesini diyebiliyor.