Bugün...

Insan gerçekten hayret ediyor onlarca seçim tutanağı dolanıyor ortalıkta CHP nin oylarının diğer partilere dağıtıldığı ama Mansur Yavaşhariç bu oyların peşine düşmüş kimse yok.Sadece Ankaradeğil İstanbul'da da bir çok dolap döndü özellikle benim yaşadığım ilçede ama Sarıgül'den çıt çıkmıyor.Bir çok kişinin adaylığına karşı çıktığı Mansur Yavaş ise elinden geldiğince savaşıyor helal olsun.

Mansur Yavaş'ın Ankara'da verdiği onur mücadelesi ciddi manada gözlerimi yaşartıyor. Sandıkta kazandığı seçimi masada kaybetmek üzere. Yılmadan 2 gündür çalınan, yerleri değiştirilen oyların peşindedir. Mesele artık ne ülkücü Mansur ne de Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Mesele hakkı savunmak haramilere fırsat vermemektir. Ömrü boyunca 1 kez bile Ankara'ya gitmemiş ben bile 2 gündür rabbime dua ediyorum. Çünkü Mansur Başkanın gözünün içine baktığımda ülkenin %45 lik harici olan kesimi, yurttaşlarımın namusunu görüyorum.

Ey Ankaralı, bu sitede çoktur abim,kardeşim dediğim adamlar. Ses verin kentinize sahip çıkın. Bizleri burada habersiz bırakmayın..

CHP'ye şöyle bir adam geldi ve adamın arkasında durmuyorlar.

Sarıgül firari sesi soluğu çıkmıyor. Mansur Yavaş tek başına Ankara'da hakkının peşine düşüyor. Ülkücü harekete karşıyım lakin adamın kanında dava adamlığı olunca böyle mücadeleci oluyor.

Mustafa Sarıgül'ün ortalıkta gözükmediğini söyleyen arkadaşlar kendi nedenlerine göre haklı olabilirler. Lakin şöyle bir durum var; seçim son gününe kadar Mustafa Sarıgül, AKP adayını en iyi ihtimal 1-2 puan geriden takip ettiğini biliyordu. Hatta kazanamayacağını tahmin ediyordu. Çünkü İstanbul'da yarıştığı kişi bizzat başbakanın kendisiydi. Mansur Yavaş ise seçimi kazanacağına inanmıştı ki Ankara Halkının kendisini tercih edeceğini biliyordu. İşin içinde türlü hile hurdaya karışmış, geçmişi pisliklerle dolu İ.Melih Gökçek olunca Ankara'da seçime şaibe karıştı. Bunda kimsenin şüphesi yok zaten.

Kısaca İstanbul'da da şeffaf bir seçim olmadı bu kesin ama Ankara'daki kadar dolaplar dönmediği en azından galibi belirleyecek kadar hileler yapılmadığı bir gerçektir.

Mevcut durumda, iktidarın üzerimize çöktüğü zamanda İstanbul için çok iyi sayılabilecek bir oy almıştır Mustafa Sarıgül. Gözardı etmemek gerek ki ha deyince olmuyor maalesef..

Biri çıkar rakibini tebrik eder daha çok çalışırız der. CHP'nin içinde İstanbul'u kazanmayalım diye uğraşan da çok oldu. Lakin Mansur Yavaş Ankara'da tek başına mücadele ediyor.

Beyler işin içine kediler de girdi dikkatli olalım!

Mahallelerde görülen başıboş kedileri ihbar edelim!

Milli irade bu kedilere gereken cevabı verecektir!

------Kısaca bilgi vermem gerekirse ; CHP'li olmayan biri olarak , CHP'nin genç kadrosunu çok takdir ettim. O kısa saçlı sarışın konkenci kadınların arasından bu gençler nasıl çıkmış anlamak zor ama güzel :) Mhp seçime hiç hazırlanmadı seçim günü bazında. En basitinden müşahitlik yaptığım yerde kaymakamlık yemek dağıtmasa aç olan sandık görevlileri olacaktı. O açıdan CHP'nin gençleri çok organizeydi. Fakat üst kat için aynısını söylemek zor. Hazırlanmışlar ancak itle it olamamışlar yine. Efkan Ala gibi adamların karşısında adma çıkartmak gerekir. Bakın Muharrem İnce resmen volkanın içine dalıp çıkarttı kendi adayını.
-----Ancak Esenyurt'ta ve Üsküdar'da yediler CHP adaylarını. Aynı zamanda Antalya'da da . Ve bunun nedeni ; şehirlerin tepe kadrolarının hıyarlığından başka birşey değil. Twitterda dün gece Esenyurt CHP yırtındı durdu ama yeminle 5 kişiydik sahip çıkan. İsteyen veya inanmayan varsa hesap isimlerini yazarım , geçmişi incelersiniz.
------Üsküdar'da hocayı yalnız bıraktılar. Resmen alınan seçim masada kaybedildi. Daha yeni geldi Üsküdar'a 3 milletvekili. Burhan felek'te dönenler acaip şeyler 2 gündür.
------Son olarak şunu söyleyeyim . Mhp genç kadrosu zor yükselir. Çünkü değer görmüyorlar. Chp genç kadrosu da aynı şekilde ancak orada umut var. Ve CHP'nin bu nesli adam gibi yükseltilirse yapamayacakları hiçbirşey yok.
------Oy hırsızlığı yapmadık diyen AKP'liyi artık ciddiye almam. Ve bu ülkeyle ilgili en ufak hakkımı bile bunlara helal etmiyorum.

Bakanlar seçim kurullarında hırsızlık peşinde. Biri zaten kanun biziz yasa yapar hallederiz demiş bir karakter_ (fill in the blanks)

Başkent için durum vahim. Adaletten eser kalmamıştı biliyorduk ama kul hakkına uzatılan ellerin bu kadar fazlalaşması kabul edilebilir gibi değil..

İ.Melih Gökçek'in hükümeti arkasına alıp hareket etmesi ne kadar korkakça ise Mansur Yavaş'ın genç nesil ile mücadele vermesi bir o kadar cesurca.

3.5 yaşındaki Pamir bebek dünden beri aranıyor.Zekeriyaköy'de gönüllülere ihtiyaç varmış.Bulunsun artık :( İnsanların Twitter'dan organize olarak araasını bile sindiremeyip komplo teorileri üreten sığlara diyecek söz bulamıyorum.

Malesef Pamir'in cansız bedenini komşunun havuzunda bulmuşlar.

Şöyle bir durum var ki,3.5 yaşında çocuk için gezi provokasyonu diyebilecek kadar kansız bir zihniyet ile karşı karşıyayız

Pamir bebek dün sabah saatlerinde Zekeriyaköy'de kayboldu.
Yaklaşık 30 saat arandı.Twitter'dan organize olup bir çok insan aramalara katıldı ve 1 saat önce yan bahçenin havuzunda ölü olarak bulundu.
Siyasetle alakası olmayan bir bebek siyasetle alakası olmayan bir nedenden dolayı ölüyor ve insanlar bu ölümden dahi ideolojik kavga nedenleri bulabiliyor.
Bebek arandığı sırada Sümeyye Erdoğan güdümlü AK Parti hesapları ortaya aşşağılıkça dedikolar çıkardı.
Neymiş efendim "Bebeğin ailesi aleviymiş.İnsanları sokağa dökmek istiyorlarmış.Benzer operasyon 2013te İngiltere'de yapılmış, şu anda da kitlelerin harekete geçme gücü ölçülüyormuş."
Karşıt görüşler de rahmet okumak yerine hala kavga ediyorlar, hakaret ediyorlar.
Bu ülkeye ne din ne ahlak ne de vicdan uğramış.Hem ilkel hem de ayrışmış/bölünmüş Arap toplumlarından beter olduk.Yazık.