Tuvaletlerden yanmış oylar çıkıyor
Mezarlıklarda oy çuvallı itler kol geziyor
Yıl olmuş 2014, ben mi kestim 40 ilde elektriği ?!?!?
Tuvaletlerden yanmış oylar çıkıyor
Hırsız her yerde hırsızdır, adi her yerde adidir, şu şerefsiz partiye oy atan herkes vatan hainidir bu kadar basit.
Şu yorumu sizden beklemezdim ağabey.
Yerel seçimler sona erdi, sonuçlar az çok belli.
Kazanan, kaybeden herkes için hayırlı olsun.
Bunun yanında, nasılsanız öyle yönetilirsiniz düsturu milletin seçimi için bir kıstas oldu belki de.
Lakin bu yaklaşımın tercihleri küçümseme ve çıkacak olan yenilgilere bahane yapılması doğru olmaz, saygısızlıktır.
Devletin seçimli tarihi boyunca sadece bir görüşü temsil eden parti yüksek oy almadı. Farklı zamanlarda farklı görüşleri temsil edenler iktidara veya yüksek oy oranına sahip oldular.
Kaybedenin kazanana hakaret ederek mağlubiyetine bahane bulması , kazananın kaybedeni aşağılayarak zaferini kutlaması güzel bir yaklaşım olmaz.
Seçimler sadece seni yönetecek olanı belirleme sürecidir. Ne takım tutuyorsun, ne de yarış yapıyorsun. Bunun farkına varmak, ona göre davranmak gerekir zannımca.
Netice olarak sonucu kabullenmek zorundayız, ha demokrasiye inanmıyorum diyorsanız ona eyvallah.
Sizin için bir gerekçedir bu, o zaman hiçbir şeye itiraz etmeyin, oturun istediğiniz düzen gelene kadar bekleyin.
Ve netice olarak, bize hizmet edecek olanlar ne için o makamlara geldiklerini unutmazlar inşAllah.
Ailesinden Ak Parti'ye oy veren biri olarak,seçim süreci boyunca Ak Parti lehine çalışmalar yapan biri olarak,Ak Parti'den sözünü tutup bizi bu gülen örgütünden ve paralel yapı belasından milletimizi kurtarmasını istiyorum.
Yoksa geçmiş seçimlerde Chp,Mhp ve Bdp'ye oy veripte bu seçimde sırf gülen örgütü için Ak Parti'ye oy verenlerin olduğu bir aşiretin bireyi olarak hakkımızı helal etmeyiz...
O vakit, hayırlı olsun.
Metehan cuma çıkışlarında Akit dağıtan tayfadanmısın ?
Kılıçdaroğlu konuşuyor seçim hilelerine , kesilen elektriklere değinmemesi üzücü.