Bugün...

Tuvaletlerden yanmış oylar çıkıyor

Mezarlıklarda oy çuvallı itler kol geziyor

Yıl olmuş 2014, ben mi kestim 40 ilde elektriği ?!?!?

Seçimin kazananı Ankara olacak sanırım kurtuldular Melihten sanırım.Seçime gelecek olursak CHP'nin bence tanımaması gereken sonuçlardır yanan pusulalar , boş oylara AKP basan gözetmenler , Elektrik kesintileri vs. gayet geçerli sebeplerdir.Yarın muhalefetten gelecek açıklamalar Türkiye için belirleyici olacak umarım pasif bir politika izlenmez

Hırsız her yerde hırsızdır, adi her yerde adidir, şu şerefsiz partiye oy atan herkes vatan hainidir bu kadar basit.

Muhalefet seçimleri tanımamalı çok pislik döndü dün gece.Balkon konuşmasıyla vs. Algı manipülasyonu yapıldı ve CHP kalelerinin oyları çalındı Ankara ve İstanbul'da

Yahu bu Tayyip Kosova, Karadağ, Mısır vs gibi yerlerde de makarna kömür dağıttı galiba.
Adamlar sevinçle coşkuyla şehir turu atıyorlar da...

Hırsız her yerde hırsızdır, adi her yerde adidir, şu şerefsiz partiye oy atan herkes vatan hainidir bu kadar basit.

Şu yorumu sizden beklemezdim ağabey.

Yerel seçimler sona erdi, sonuçlar az çok belli.
Kazanan, kaybeden herkes için hayırlı olsun.

Bunun yanında, nasılsanız öyle yönetilirsiniz düsturu milletin seçimi için bir kıstas oldu belki de.
Lakin bu yaklaşımın tercihleri küçümseme ve çıkacak olan yenilgilere bahane yapılması doğru olmaz, saygısızlıktır.

Devletin seçimli tarihi boyunca sadece bir görüşü temsil eden parti yüksek oy almadı. Farklı zamanlarda farklı görüşleri temsil edenler iktidara veya yüksek oy oranına sahip oldular.
Kaybedenin kazanana hakaret ederek mağlubiyetine bahane bulması , kazananın kaybedeni aşağılayarak zaferini kutlaması güzel bir yaklaşım olmaz.
Seçimler sadece seni yönetecek olanı belirleme sürecidir. Ne takım tutuyorsun, ne de yarış yapıyorsun. Bunun farkına varmak, ona göre davranmak gerekir zannımca.

Netice olarak sonucu kabullenmek zorundayız, ha demokrasiye inanmıyorum diyorsanız ona eyvallah.

Sizin için bir gerekçedir bu, o zaman hiçbir şeye itiraz etmeyin, oturun istediğiniz düzen gelene kadar bekleyin.

Ve netice olarak, bize hizmet edecek olanlar ne için o makamlara geldiklerini unutmazlar inşAllah.
Ailesinden Ak Parti'ye oy veren biri olarak,seçim süreci boyunca Ak Parti lehine çalışmalar yapan biri olarak,Ak Parti'den sözünü tutup bizi bu gülen örgütünden ve paralel yapı belasından milletimizi kurtarmasını istiyorum.
Yoksa geçmiş seçimlerde Chp,Mhp ve Bdp'ye oy veripte bu seçimde sırf gülen örgütü için Ak Parti'ye oy verenlerin olduğu bir aşiretin bireyi olarak hakkımızı helal etmeyiz...

O vakit, hayırlı olsun.

Şu yorumu sizden beklemezdim ağabey.

Yerel seçimler sona erdi, sonuçlar az çok belli.
Kazanan, kaybeden herkes için hayırlı olsun.

Bunun yanında, nasılsanız öyle yönetilirsiniz düsturu milletin seçimi için bir kıstas oldu belki de.
Lakin bu yaklaşımın tercihleri küçümseme ve çıkacak olan yenilgilere bahane yapılması doğru olmaz, saygısızlıktır.

Devletin seçimli tarihi boyunca sadece bir görüşü temsil eden parti yüksek oy almadı. Farklı zamanlarda farklı görüşleri temsil edenler iktidara veya yüksek oy oranına sahip oldular.
Kaybedenin kazanana hakaret ederek mağlubiyetine bahane bulması , kazananın kaybedeni aşağılayarak zaferini kutlaması güzel bir yaklaşım olmaz.
Seçimler sadece seni yönetecek olanı belirleme sürecidir. Ne takım tutuyorsun, ne de yarış yapıyorsun. Bunun farkına varmak, ona göre davranmak gerekir zannımca.

Netice olarak sonucu kabullenmek zorundayız, ha demokrasiye inanmıyorum diyorsanız ona eyvallah.

Sizin için bir gerekçedir bu, o zaman hiçbir şeye itiraz etmeyin, oturun istediğiniz düzen gelene kadar bekleyin.

Ve netice olarak, bize hizmet edecek olanlar ne için o makamlara geldiklerini unutmazlar inşAllah.
Ailesinden Ak Parti'ye oy veren biri olarak,seçim süreci boyunca Ak Parti lehine çalışmalar yapan biri olarak,Ak Parti'den sözünü tutup bizi bu gülen örgütünden ve paralel yapı belasından milletimizi kurtarmasını istiyorum.
Yoksa geçmiş seçimlerde Chp,Mhp ve Bdp'ye oy veripte bu seçimde sırf gülen örgütü için Ak Parti'ye oy verenlerin olduğu bir aşiretin bireyi olarak hakkımızı helal etmeyiz...

O vakit, hayırlı olsun.

BDP'ye oy verip yazısını görünce gerisini okumaya gerek duymadım.

Şu Gülen örgütü nedir merak ettim vallahi? Nedir bu yalan? Yıllarca adamla beraber kumpas kurdular bugün paralel ilan ettiler. Her iki tarafında elinde bir birlerine karşı bilgi belge var.

Aymazca yapılan bir planı ortaya çıkarabiliyorlar. Ki emin olun o kaydı fetonun adamları değil Türkiye yüzünden ortalık karışmasın diye uğraşan ABD'nin işi. Dışişleri toplantısının dinlenmesine ve yayımlanmasına vatana ihanet diyenler ABD'li generallerle plan yapan Genelkurmay'a ne diyecekler?

Metehan cuma çıkışlarında Akit dağıtan tayfadanmısın ?

Kılıçdaroğlu konuşuyor seçim hilelerine , kesilen elektriklere değinmemesi üzücü.

Hayatımda para veripte Akit almadım Allah şahit.

Kılıçdaroğlu sağolsun bahane sığınmadı. Gülen Örgütü ile iş birliği yapmak işinize yaramadı. Bunun farkına varın artık yahu.

Görüşlerime cevap veremeyenler neler diyor :)

Öyle olsun bakalım, tamam bu söylediklerim annemin babamın görüşleri :)

BDP, mhp gibi sizle iş birliği yapmadığı için sanırım öyle dediniz. Onlara oy verenler de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Kabullenin artık.

Ya Allahım ya Allahım.. CHP'li olduk şimdi de. Bir mason bir gülenci bir de CHP'li olduk. Ya Allah'ım sen yanlış yola düşenlere yardım eyle.

Hadi canım. Türkiye vatandaşı mı? Ciddi misin ? Şaka yapıyor olmalısın? Ben Uganda Cumhuriyeti vatandaşı sanmıştım pardon abi.

Bak bu görüşün doğru. Biz kürt kardeşleirimizi Türkiye vatandaşı sayıyoruz. Ama Türkiye vatandaşı kimliği yerine eline Kürdistan vatandaşlığı kimliğini koymak için çalışanlar da var. Biz ona karşıyız işte.

Reyhanlı ve Hopa'yı gördükten sonra şu sayfada harcayacağım zaman israf gibi geliyor bana.Hükümet'e dair görüşüm net,''Diren Gezi Parkı'' başlığında ve burada kapsamlı şekilde yazdığımı düşünüyorum.İnsanlığa düşman,eli, kanlı,yağmacı diye uzar gider.Dün oy verdiğim CHP şu haliyle benim partim değil.İnsanların yaşama hakkını koruyabilmek için kendilerine oy vermek zorunda kalıyorsam bu ülke bitmiş,12 Eylül amacına ulaşmış demektir.Gençlik ne zaman kafayı kaldırsa bu gerçekle yüzleşiyor.Genel seçimde yüzde 10 barajı varken düzen partilerine hiçbir şey olmaz,aynı kısır döngü sürer gider.
İlk cümleden devam edersem umursamayan,kendine değer vermeyen,hissedemeyen insanları sevebilmek çok zor.Kendi hayatlarıyla çok ilgilenmiyorum da benim hayatımı da anlamsızlaştırıyorlar.Toplum olduğumuz sürece onlara hep bağımlıyım maalesef.
Yazılanları okumadım.Üslubu tahmin ediyorum.Forum yöneticilerinden biri gerekli temizliği yapar millet içindekileri kustuktan sonra.Tek bir ricam var,Galatasaray ve siyaset birbirinden bağımsız alanlardır cümlesini kimse kurmasın.Bilhassa futbol sezonlarının 2.5 yıllık dizaynından sonra bu topa girmeyin.Buradan yola çıkan da Galatasaray'ı her şeyden çok seviyorum demesin.Ben insanların yaşama hakkını,insanları Galatasaray'dan çok seviyorum mesela.Siz neyi seviyorsunuz da neye göre adım atıyorsunuz oradan girin lafa.

Siyasi tarihimizin değişmez bir tecrübesi var... Toplum ne zaman darbe görürse veya darbe kokusu alırsa o zaman gerekeni yapıyor.Dün, tarihin 30 Mart 2014 olarak kaydettiği gün de bunu yaptı. Türkiye, darbe varsa demokrasinin de olduğunu tarihe ve dünyaya gösterdi.

Evet, bu toprakların, bu toplumun; Türklerin, Kürtlerin, Alevilerin, Sünnilerin, azınlıkların, çoğunlukların, hepsinin birden taşıdığı yüksek bir demokrasi duygusu var. Bu, en gergin zamanlarda, en endişeli mevsimlerde bile kaybolmayan bir duygudur. Tepeden inmecilerin, laikçilerin, eski sermayenin, eski seçkinlerin, ötekini tanımayanların, bencillerin, şımarıkların, züppelerin anlayamayacağı bir duygudur. Güçlüdür, sarsıcıdır, yakıcıdır...

Sokakta coşmaz, sokakta coşanı bir yere kaydeder...

Yakıp yıkmaz, yakıp yıkanı hafızasına nakşeder...

Ağzını bozmaz, küfretmez; küfredeni affetmez...

Bağırıp çağırmaz, bağırıp çağıranı deftere yazar...

Din ticaretinden hazzetmez, yapanları okyanus ötesinden bile tanır...

Vesayet rüyası görmez vesayetçiyi hangi kıyafetle gelse iyi tanır...

Sandığı bekler; bir konuşur pir konuşur.

O duyguyu tanımayan, tanımazdan gelen tecrübeyle sabittir ki çok acı çeker.

30 Mart işte bu duygunun, bu sarsılmaz demokrasi iradesinin zaferidir.

Toplum, askere, yargıya, Ergenekon’a, Balyoz’a vermediği şeyi; vesayeti “cemaat”e de, cemaatin ortaklarına da vermedi. Asker postalının imtiyazını çoktan kaybeden CHP’nin cemaat atına binerek yaptığı saldırıyı da püskürttü.

Milyonlar, Gülen ve grubunun mistik darbe rüyasını sandığa gömdü.

Erdoğan siyasi becerisiyle, siyasal tarihimize benzersiz bir seçim zaferini daha kaydetti. 2009’da yüzde 38.5 alan ve oradan merkezi iktidarda yüzde 50 bandına ulaşan AK Parti, bugün itibariyle doğal tabanının yüzde 55 bandına dayandığını gösterdi.

Milyonlar, tapelere, montajlara, kara propagandalara değil ülkenin dününe bugününe ve yarınına bakarak karar verdi. Çünkü, toplumun umudu vesayet veya darbe değil demokrasidir.

Dün sadece vesayetçiler değil vesayet medyası da sandığa gömüldü. CHP Basın büroları, paralel organizasyonun halkla ilişkiler şirketleri gibi çalışan medyanın artık bu ülke insanlarına söyleyecek sözü kalmamıştır. Yalanın, çarpıtmanın, kampanyanın, montajın medyası artık tarih olmuştur, tape gazeteciliği bir utanç sayfasından ibaret kalacaktır.

30 Mart demokrasinin benzersiz bir zaferidir. Demokrasiye sahip çıkanlar da sadece demokrasi talep etmektedirler. Bu kadar açık, bu kadar gerçek...

Hayırlı olsun.

Mustafa Karaalioğlu

Bu da son mesajımdı.
Vesselam...

Ülkenin dünü neydi ki bugünü yarını ne olsun bana bi anlatta bileyim senin kadar bilgi sahibi değilim galiba.Senin görüpte benim göremediğim ne var ?
(Ha Chp ye sallayacaksan geçmiş için 1950 den beri iktidarda yoktular söyleyeyim dedim)

3-4 ay öncesine kadar oturup sohbetler yaptığınız cemaat şimdi oldu paralel ?

Umarım son mesajın olur dediğin gibi.