Yazılacak , söylenecek hiç bir şey kalmadı artık.Birilerinin dur demesi lazım bu katillere
Kemalistlerin ve milliyetçilerin ortak adayi Türkiye'yi fazla tanimayan ve Türkiye'de doğmamiş,Türkiye'nin ve siyasetin dişindan bir kişi olmasi kesinlikle yanliştir.
Ekmeleddin ihsanoğlu Misir'da halkin seçtiği Mursi'yi eleştiren ve darbeci sisi'yi öven bir adamdir, yani demokrat değildir.
Chp ve mhp kendi partilerinden ve tbmm den bir aday çikaramamasi onlarin siyasete ve tbmm ye güvenlerinin olmadiğinin kanitidir.
Ihsanoğlu'nun adayliği eski türkiyeyi özleyenlerin hala pasif bir cumhur başkani peşinde olduklarinin bir kanitidir.
Ihsanoğlu islam işbirliği teşkilati başkanliği yillarinda suudi arabistan kralinin gölgesinde yaşamiş demokrat deneyimi olmayan bir şahsiyettir, Tc. Devletine uygun bir cumhurbaşkani olacak bir demokrat birikimi yoktur.
Afganistan, suriye ve irak savaşlarinda islam işbirliği teşkilati başkani olarak hiç bir varlik gösterememiş pasif bir kişidir.
Ben memnun değilim açıkçası. Daha iyi bir aday olabilirdi. Üzüldüm...
İİT başkanının her hangi bir yetkisi yoktur konferansı toplamak dışında. Ben daha açık söyleyeyim BM'nin, İİT'nin AB'nin bu gibi kurumların başkanı, genel sekreteri vs. olmak önemli bir iş değildir. Öyleymiş gibi gözükür lakin öyle değildir. Ekmeleddin Hoca Mursi'yi kötülemedi Sisi'yi övmedi. Duruma bakın dedi. Abdullah Gül geçen hafta başı tebrik etti Sisi'yi.
Zaman çabuk geçiyor..
Onur´la tanıştığımızda yanlış hatırlamıyorsam 8. sınıftaydı, Ahmet Cömert´te Engelsiz Aslanlar´ın bir maçı, keza Yiğit´le de. Volkan´la Ayhan Şahenk´te, Anıl´la sınırları aşıp ortak tatil mekanımız Ayvalık´ta, Uğur´la sanırım Ayhan Şahenk´te tanıştık. Yunus ayrı bir hikaye, ilk kez Ali Sami Yen´de karşılaştığımız rivayetleri dolaşıyor ama... Alperen ve Okan´la İpekçi diye hatırlıyorum.
Bugünlerde çoğunun üniversiteden mezuniyet fotoğrafları dolaşıyor Facebook´ta. Sanırım, biz bir aileyiz sözünün içini dolduran en güzel tablo bu. Yalnız, benim açımdan en acı tablo ben evlenmeden bu gençlerden birinin evlenmesi olur herhalde. : )