Bugün...

Arda olayın sevindirici yanı arkadaşların da söylediği gibi sana zarar gelmemesi üzücü yanı ise bazı yerleri daha yeni tanıyabilmiş olman :)

Cep telefonu çalınan arkadaşların yapması gereken tek şey bir bardak soğuk su içmek. Yankesici telefonu hemen elinden çıkaracağı için satın alan yakalansa da ceza almıyor. Sulh Ceza Mahkemeleri de sonuç elde edilemeyeceğini bile bile sırtına kambur olan bu dosyalardan yılmış durumda. Bu nedenle pek titiz davranmıyorlar.

Ama IMEI numarasını ilgili yerlere bildirerek telefonu çalana da yar etmem diye düşünen arkadaş varsa onun da hilesini bulmuşlar. En eski modellerin IMEI numaraları bu telefonlara yönlendiriliyor.

Onur abi nereden biliyorsun bütün bunları :) yoksa sende mi bu işin içindesin :)

Burası Türkiye şaşırmamak lazım aslında. Geçmiş olsun Arda abi, umarım bir sonuca ulaşırsın.

Bugün maçtan sonra yemek ve araba muhabbetinde çok eğlendik, ben, Önder abi, Arda abi ve Kerem. Ah bir de Türkiye kazansaydı da mutlu dönseydik eve.

levozlemdk2.jpg

;)

tekrar herkese teşekkürler çoğunuzun dediği gibi bende zaten 1 bardak soğuk suyumu içtim :)
işin garip tarafı telefon hala açık :)

Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
tekrar herkese teşekkürler çoğunuzun dediği gibi bende zaten 1 bardak soğuk suyumu içtim :)
işin garip tarafı telefon hala açık :)
Arda o zaman sen telefonu çaldırmadın düşürdün. Düşürdüğün yer de muhtemelen ıssız bir bölge.

abi yok mesgule alıyor ya herkes aynı şeyi söylüyor ama telefonun kendi kendini mesgule alma özelliği yoktu ya :)

Bugün,oy kullandığım için mutluyum.Bir de elimize o mürekkebi sürmeselerdi keşke;ama ben büyük bir hırsla elimdeki mürekkibi çıkardım.Sanırım bu sefer sürdükleri mürekkep biraz adi.:)Herşey iyi güzel giderken,Hakkari'de meydana gelen saldırı haberini almamla moralim çok bozuldu.:(

Bugün canım hiç ders çalışmak istemiyor.Dün geceden beri izlediğim Sehit haberlerinin etkisinde çok kaldığıma inanıyorum :( Aşırı etkilenmiş moddayım hatta önüme Bölücü biri geçse onu ellerimle parçalar durumdayım :?
O askerler hemen hemen benimle aynı yaşlarda e yaştaşlarımızın böyle hain pusularla rahmete ermesi insana çok koyuyor.
Ayrıca Bugun akşam 20'de Şu Çılgın Türkler isimli tiyatroya gidecem ve eminim ki orada da bu duygu fırtınam devam edecek :(

KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK

SÖNMEDEN YURDUMUN ÜSTÜNDE TÜTEN EN SON OCAK !

İngilizce'den umutsuzdum,Matematik iyi geçer diyordum.İngilizcede sınıfta 4. olup Matematikte bugün batırdım.Kafam çok bozuk,akşam ASY'de düzelmeye çalışacağım...

Bugün...
İstanbul üniversitesinde -ad olarak sadece- okuyan ben yıllardır özel ünilere girmeme (+boğaziçi) kararımı bugün bozdum.Bilkente gitmiştim bir kere ama orayı gezmemiştim bir kerede koça maç için gitmiştim ama orayıda gezmemiştim.
Bugün yeditepeye geldim kuzen için.şu andada oranın kütüphane denen süper yerinden yazıyorum.
Yahu biz boşuna okumuşuz...boşuna...

iü de zaman 100 yıl öncesinden akmakta,dolayısıyla da oraya mahkum olan bizler diğer - uzay üslerinde benzeyen - ünilere bakıp bakıp iç geçirmekteyiz...

Öyle eski oyunculara bakıyordumda..Bir haber gördüm yeniden.ah ah.

Sezon öncesi hazırlık maçları yapan Galatasaray A Erkek Basketbol Takımımız, 2. Lig ekiplerinden Ankaragücü?yle oynadığı hazırlık maçını 100-84 kazandı. Karşılaşmada Jason Robert Koch sakatlandı. Ön çapraz bağları kopan basketbolcunun 5 ay boyunca salonlardan uzak kalacağı bildirildi.