Bugün...

herkesim mübarek gecesini kutlar hayırlı kandiller dilerim..

ayrıca bugün;

foruma aktif olarak geri dönüş yaptım :)
arada yazıodum aslında yazmama kararı almıştım ama dönmenin vakti geldi diye düşünüyorum :)

Ben de herkesin dün geceki mübarek Kadir Gecesi'ni kutluyorum... Dün ettiğim dualardan bir tanesi de bugünkü kurada iyi bir çekim yapmaktı ve de oldu. :) Dualarımın geri kalanları da kabul olur inşallah...

Bugün hayatımın en acı günlerinden birisini geçirdim. Diyarbakır'da şehit düşen Manisalı polis memurunun cenaze namazı kılındı burada. Tıklım tıklım doluydu her yer. Cenaze namazından sonra cadde boyunca yürüyüş yaptık, sloganlar attık, bu vatanın bölünemeyeceğini ifade etmeye çalıştık. Ama başımızdakiler bu vatanın bölünmezliğine el uzatanlara karşı çıkmadıkça bizim de yaptıklarımız sınırlı kalıyor ne yazıkki. Şehit polis memurunun cenazesi sırasında herkes inanılmaz bir acı içerisindeydi. O polis memurunun ailesinin yaşadığı acıyı düşünemiyorum. Kahrolsun PKK!!! Cenaze sonrasında camii imamının söylediği umarım gerçek olur. "İnşallah bu son şehit cenazesi namazı kılışımız olur" dedi imam. Malesef hiç zannetmiyorum böyle olacağını ama inşallah böyle olur. Umarım başımızdakiler yapılması gerekenleri yapar, babaları Amerika'nın 1 kez olsun sözünden çıkarlar... Şehidimize Allah rahmet eylesin, yakınlarının ve vatanımızın başı sağolsun...

lanet olsun böyle güne hayatımda ilk kez kendi paramla aldığım telefonu çaldırdım biraz acı koydu bir haftadır türk emniyet güçlerini kendime yakın görmüştüm ancak bugün karakolda gördüğüm tavır bunu doğu dışında haketmediklerini düşünmeme neden oldu adamın tepkisi aynen böyle oldu.DİLEKÇE YAZ BULURSAK HABER VERİRİZ.

Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
lanet olsun böyle güne hayatımda ilk kez kendi paramla aldığım telefonu çaldırdım biraz acı koydu bir haftadır türk emniyet güçlerini kendime yakın görmüştüm ancak bugün karakolda gördüğüm tavır bunu doğu dışında haketmediklerini düşünmeme neden oldu adamın tepkisi aynen böyle oldu.DİLEKÇE YAZ BULURSAK HABER VERİRİZ.

Emin ol o telefonu herhangi bir bakan çaldırsaydı,karakola daha gelmeden o telefon bulunurdu.Emniyet hangi bölgede hangi horozların olduğunu çok iyi biliyor da bulmak pek işine gelmiyor.

Bu arada Geçmiş olsun Arda.

Arda geçmiş olsun.Polisler böyle ne yazik ki.Ama istediklerinde nasıl buluyorlar o da ayrı mesele.Üzüldüm.Geçmiş olsun.

telefon saat 10:00 da çalındı ve hala açık ve hala bulamamışlar :)

sağlık olsun kendimi şanlı hissediyorum ortam kötü 5 ytl için birbirlerini kesen insanların olması tesselim

teşekkürler arkadaşlar

Arda geçmiş olsun her şeyden önce
Haklısın çaktırmadan almaları belkide iyi olmuş yolunu kesseler belkide vermicek ve tartışmaya girişecektin(ben hala öyle yapıyorum ordan biliyorum).İşallah bulunur telefonun Arda.