Bugün...

Murat İnal' Alıntı:
Öyle eski oyunculara bakıyordumda..Bir haber gördüm yeniden.ah ah.

Sezon öncesi hazırlık maçları yapan Galatasaray A Erkek Basketbol Takımımız, 2. Lig ekiplerinden Ankaragücü?yle oynadığı hazırlık maçını 100-84 kazandı. Karşılaşmada Jason Robert Koch sakatlandı. Ön çapraz bağları kopan basketbolcunun 5 ay boyunca salonlardan uzak kalacağı bildirildi.

j.r koch...hoş anılar :oops:

Bugün..

A Takımımızın Kalecilerinden Orkun Uşak'ın Doğum Günü..

Galatasaray taraftarı olarak kalecimize mutlu,huzurlu ve başarılı bir yaşam diliyoruz..

Seviyoruz Seni ORKUN UŞAK !!

Her hareketinle süpersin :)

Bugün Matematik sınavımız vardı. Sağdan soldan defterden geçirdiklerim ve birazda kendi yaptıklarımla beraber 60-70 arası bir not bekliyorum. Umarım geçirdiğim soruların cevapları doğru çıkar. :)

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bugün Matematik sınavımız vardı. Sağdan soldan defterden geçirdiklerim ve birazda kendi yaptıklarımla beraber 60-70 arası bir not bekliyorum. Umarım geçirdiğim soruların cevapları doğru çıkar. :)

Sabah sabah güldürdün beni Emre inşallah iyi bir not alırsın.Benim matematik sınavıda açıklanmış 73 almışım. :)

Re: Re:

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":94dfb]Bugün Matematik sınavımız vardı. Sağdan soldan defterden geçirdiklerim ve birazda kendi yaptıklarımla beraber 60-70 arası bir not bekliyorum. Umarım geçirdiğim soruların cevapları doğru çıkar. :)

Sabah sabah güldürdün beni Emre inşallah iyi bir not alırsın.Benim matematik sınavıda açıklanmış 73 almışım. :)[/quote:94dfb]
Ohaaa 73 de ne öyle :) Lisedeki en iyi matematik notum 9.sınıfta aldığım 72 :)

Bugün iyi bir gün... Pazar günü kazandığımız maç hakkında muhabbet ettik. Geometri sınavından 70 üzeri, Coğrafya sınvaından ise 75 üzeri bir not bekliyorum...

Aşırı daralmış durumdayım.Sınav serisinin son halkası olan Almancayı bugün olduk.Hoca süre bitti dedikten sonra son soruyu yaptığım için kağıdımı imzaladı.Tüm sınav boyunca kopyaya tölerans göstermesine rağmen piyango bana vurdu.Ayrıca bir özneyi yanlış düşündüm ve 20 puanlık bölüm gitti.
3 gündür 5 saat uyuyorum.Dağıtırım bu haftasonu. :)

Onur UNCU' Alıntı:
Aşırı daralmış durumdayım.Sınav serisinin son halkası olan Almancayı bugün olduk.Hoca süre bitti dedikten sonra son soruyu yaptığım için kağıdımı imzaladı.Tüm sınav boyunca kopyaya tölerans göstermesine rağmen piyango bana vurdu.Ayrıca bir özneyi yanlış düşündüm ve 20 puanlık bölüm gitti.
Onur sende mi Almanca görüyosun. Ana dil mi yoksa ikinci dil olarak mı? 1 aydan beri Almanca dersi görmüyoruz. Ayrıca bugün ki Fizik ve Biyoloji sınavlarına liseler arası bilgi yarışmasına katılmam dolayısı ile girmedim Arkadaşlardan soruları aldım. Umarım aynılarını sorarlar. zaten biyolojiden korkum yok...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":0587f]Aşırı daralmış durumdayım.Sınav serisinin son halkası olan Almancayı bugün olduk.Hoca süre bitti dedikten sonra son soruyu yaptığım için kağıdımı imzaladı.Tüm sınav boyunca kopyaya tölerans göstermesine rağmen piyango bana vurdu.Ayrıca bir özneyi yanlış düşündüm ve 20 puanlık bölüm gitti.
Onur sende mi Almanca görüyosun. Ana dil mi yoksa ikinci dil olarak mı? 1 aydan beri Almanca dersi görmüyoruz. Ayrıca bugün ki Fizik ve Biyoloji sınavlarına liseler arası bilgi yarışmasına katılmam dolayısı ile girmedim Arkadaşlardan soruları aldım. Umarım aynılarını sorarlar. zaten biyolojiden korkum yok...[/quote:0587f]
İkinci dil olarak görüyorum.Ana dil İngilizce bizim.

Onur UNCU' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":b29ea][quote="Onur UNCU":b29ea]Aşırı daralmış durumdayım.Sınav serisinin son halkası olan Almancayı bugün olduk.Hoca süre bitti dedikten sonra son soruyu yaptığım için kağıdımı imzaladı.Tüm sınav boyunca kopyaya tölerans göstermesine rağmen piyango bana vurdu.Ayrıca bir özneyi yanlış düşündüm ve 20 puanlık bölüm gitti.
Onur sende mi Almanca görüyosun. Ana dil mi yoksa ikinci dil olarak mı? 1 aydan beri Almanca dersi görmüyoruz. Ayrıca bugün ki Fizik ve Biyoloji sınavlarına liseler arası bilgi yarışmasına katılmam dolayısı ile girmedim Arkadaşlardan soruları aldım. Umarım aynılarını sorarlar. zaten biyolojiden korkum yok...[/quote:b29ea]
İkinci dil olarak görüyorum.Ana dil İngilizce bizim.[/quote:b29ea]
Anladım bizde de tam tersi bir durum var...

03.00 'da San Antonio -Houston Rockets maçını izledim... Keşke izlemeseydim T-Mac'siz Houston bir hiç...

05.00-09.00 uyku :D

13.00 - 17.30 ' a kadar dershane...

Tabi gelir gelmez efes-bjk maçınık izledim büyük bir zevkle :D . Geçmiş olsun Özlem Abla öbür maçı alırsınız.. :D

19.00 - 22.00 Antreman da idim...

Bugün çok mutluyum çünkü sitenin açıldığını gördüm.Süper oldu özlemiştim forumu ya matematikten 5 almış kadar sevindim yani :p