Bugün...

Bugün saat 18:00 Efes - Galatasaray C.C ve 02:30 Detroit - Boston var mı ötesi acaba ??? Üçüncü bir dileğim olsa başka ne isterimki :roll:

Hasta olduğum için dün okula gitmedim, bugün de gitmedim. 2 gündür sınavlara da girmiyorum. Fena olmadı aslında, biraz nefes almış oldum.

Acayip zor bir hafta bitti.6 sınav vardı.Uykusuzluktan ölüyorum şuan.Almanca'dan 67 aldım.İlk sınavda kağıdı geç verdiğimden 10 puan gitmişti 65 almıştım.İnsana koyuyor tabi böyle saçma sapan durumlar...

Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel... :)

Bir dersten baya bir dağıldım,geri kalanlar fevkaladenin fevkinde lise ölçülerine göre. :) Fazlasıyla hakettiğimi düşünüyorum tatili,tek derse kafayı takıp kendime işkence yapmayacağım tabi ki. :)

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel... :)
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu. :) .İngilizceyi 5 yapamadığım için takdir alamıyorum bu sene.Teşekkürle yetinicez.İnşallah ikinci dönem takdiri alıcam.

Turgut Sahin' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":3rb2jz5z]Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel... :)
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu. :) .İngilizceyi 5 yapamadığım için takdir alamıyorum bu sene.Teşekkürle yetinicez.İnşallah ikinci dönem takdiri alıcam.[/quote:3rb2jz5z]
Valla Turgut biz takdiri lisede unuttuk. Yine teşekkür alıcam. Bugün güzel bri gündü. Birkaç dersin ortalamalrını öğrendim. Bunun yanında okul basketbol turnuvasında yarı finale yükseldik. Yarın tekrar maç var...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Turgut Sahin":2hk0qbba][quote="Emre Özdoğan":2hk0qbba]Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel... :)
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu. :) .İngilizceyi 5 yapamadığım için takdir alamıyorum bu sene.Teşekkürle yetinicez.İnşallah ikinci dönem takdiri alıcam.[/quote:2hk0qbba]
Valla Turgut biz takdiri lisede unuttuk. Yine teşekkür alıcam. Bugün güzel bri gündü. Birkaç dersin ortalamalrını öğrendim. Bunun yanında okul basketbol turnuvasında yarı finale yükseldik. Yarın tekrar maç var...[/quote:2hk0qbba]
Evet sene başında abim bana demişti lisede havanı söndürürler diye.Ama olsun.Yarın için de iyi şanslar.Güzel bir haber bekliyoruz.Bu sene baskette tarih yazın. :)

Ofofofof :( İki ders 83'ten 4,bir ders 67'den 3,bir ders baya bir aktif olmama rağmen 51'den 2.Azsam gam yemem.Bir de zayıf gelince acayip cacık bir karne oluştu.Yarın stres atmak lazım.

Sonunda finalleri bitirebildik..2-3 dersten bütünlemeye kalmasam ne güzel tatilim olacaktı..Neyse 3marta kadar ders çilesi çekmeyecem en azından:D

Maçımız oynanmadı. Maçın galeyana gelmesini istememiş. Artık tatil dönüşü olucak...
Karne ise fena sayılmaz. Rutin bir şekilde yine teşekkür aldım. Ortalamamda fena sayılmaz. 4.08 gibi birşey. Geçen sene az çekmediğim Fizik dersimin(Lise 1 ilk dönemde hayatımın ilk karne birini görmüştüm) bu sene 4 gelmesi beni oldukça sevindirdi. Ayrıca Almanca Hocamızada kendimi ikinci dönem tanmıtacağım... 8)

Onur UNCU' Alıntı:
Ofofofof :( İki ders 83'ten 4,bir ders 67'den 3,bir ders baya bir aktif olmama rağmen 51'den 2.Azsam gam yemem.Bir de zayıf gelince acayip cacık bir karne oluştu.Yarın stres atmak lazım.
Senin hatalarının yanı sıra 83´ten 4 veren öğretmeni de sorgulamak gerek. Onur, yanlış anladım sanırım zayıfım mı geldi dedin?

Bugün tren beklerken bir öğrenci arkadaşının karnesinde oynama yaptıktan sonra; "1 4 oldu lan 1 4 oldu" demesi beni yaklaşık 15 sene öncesine götürdü. (Arkadaşın karnesini değiştirmiştik :))

Onur bir anda lisede psikoloji yazılısından 80 aldığım için hocanın yazılıyı iptal etmesi aklıma geldi :) .arda 80 alamaz deyip kesmişti tüm sınıfa faturayı.o gün ilk ve son disiplin cezamı almıştım :)