Bu gece süper bir gece olacak...
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu. .İngilizceyi 5 yapamadığım için takdir alamıyorum bu sene.Teşekkürle yetinicez.İnşallah ikinci dönem takdiri alıcam.Emre Özdoğan' Alıntı:Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel...
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu. .İngilizceyi 5 yapamadığım için takdir alamıyorum bu sene.Teşekkürle yetinicez.İnşallah ikinci dönem takdiri alıcam.[/quote:3rb2jz5z]Turgut Sahin' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":3rb2jz5z]Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel...
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu. .İngilizceyi 5 yapamadığım için takdir alamıyorum bu sene.Teşekkürle yetinicez.İnşallah ikinci dönem takdiri alıcam.[/quote:2hk0qbba]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Turgut Sahin":2hk0qbba][quote="Emre Özdoğan":2hk0qbba]Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel...
Senin hatalarının yanı sıra 83´ten 4 veren öğretmeni de sorgulamak gerek. Onur, yanlış anladım sanırım zayıfım mı geldi dedin?Onur UNCU' Alıntı:Ofofofof İki ders 83'ten 4,bir ders 67'den 3,bir ders baya bir aktif olmama rağmen 51'den 2.Azsam gam yemem.Bir de zayıf gelince acayip cacık bir karne oluştu.Yarın stres atmak lazım.