Bugün...

Evet Onur abi ilk kez geldi.Lisedeyiz alışmak lazım. :) Kılık kıyafet,saç vb. konularda son bir ay taktılar özellikle.Notlar sınırda kaldı o yüzden.
Disiplin de zayıf gibi lise hayatının bir parçası. :)

Anadolu yakasını bilmem ama Avrupa yakasında aralıklarlada olsa yağan fakat yere düşünce tutmayan kar yağışı altında dolaşmak gibisi yok ;)

Bugün okula ilçe milli eğitim müdürü geldi, tatilden öncede il milli eğitim müdürü gelmişti. Bu yüzden okulda olağanüstü hal vardı. Kravat ve gömlek kontrolu sıkılaştı. Bende kravattan yakalandım... :?

Bugün değil ama 35 dakika önce olsaydı bugün olacaktı. :) Teknik Direktör Ziya Doğan'ı gördüm.Gazete alırken önümden yanımdan geçti.Telefonla konuşuyordu.

bugün...
hayatımda bugünü yaşamamak için kendi hayatımı vermek için 1 dakika bile düşünmezdim sanırım.

Bugün ve dün İzmir'e çok çok az da olsa kar yağdı.Bizim gibi kar görmemiş insanlar için yine de güzeldi.Ama okul müdürünün konuşmasının yarım saati aşması bir o kadar kötüydü. :)

Offff...Bugün berbat bir gün.Dün gece uyuyamamam sebebiyle iyice dalgındım bugün.Saat 09:00 'da olan dersi 11:00 da zannediyordum derse giremedim.Okula giderken,mp3 bozuldu.Harc yatırmanın da son günüydü,onu da unuttum... :roll:

Bugün okula evi en yakın ben olmama rağmen yine ilk derse geç kaldım.
Müdür yardımcısına yine yakalandım. :)
Hele ondan sonrası felaket. :)

YILMAZ: Hocam Günaydın.Bidaha olmayacak. :)
Müdür yar: Evlat 10 oldu mu?
YILMAZ: 10 olmadı galina hocam 7-8 olabilir mi?
Müdür Yar: 10 oldu evlat 10
YILMAZ: Evet hocam kusura bakmayın olmuş olabilir.
Müdür Yar: Bidaha geç kalırsan Yılmaz seni disipline verir, uyarı almaı sağlarım.
YILMAZ:Hocam istisnalar hariç değil mi?
Müdür yar: (önce bişey diyemedi :) ) sonra evet. iyi dersler.

Güne böyle başladım. :? :)

Not: Uyarı tam olarak ne oluyor?

Uyarı disiplin kurulu tarafından veriliyor. Bu da siciline işleniyor yazılı bir belge. Uzaklaştırma gibi birşey değil ancak kötü birşey. İkinci kez olursa bu kez uzaklaştırma alıyorsun...Yani almaya düşünme iyi değil... :)

Bugün ODTÜ' de bir hazırlık maçımız vardı. Sağolsun Onur YAVUZ geldi ziyaret etti, bu vesileyle de tanışmış olduk .
Bugünden sonra yeni sloganımız "No Cold No Pain !"

Tanışmak Ankara´ya kısmetmiş Murat, soğuk bir havada olsa da seninle tanışmak güzeldi.

Can, maç sırasında "şimdi n´oldu" sorusuna Murat cevap vermekten bıkmıştır sanırım :)