Bugün...

Onur Yavuz' Alıntı:
Tanışmak Ankara´ya kısmetmiş Murat, soğuk bir havada olsa da seninle tanışmak güzeldi.

Can, maç sırasında "şimdi n´oldu" sorusuna Murat cevap vermekten bıkmıştır sanırım :)

onur abi benle tanışmak içinde şu bayanlar türkiye kupası iyi bir tarih değilmidir? :)

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":hii1twud] onur abi benle tanışmak içinde şu bayanlar türkiye kupası iyi bir tarih değilmidir? :)
Arda alternatif ekleyelim, bayanlar Türkiye Kupası da olabilir erkekler Telekom maçı da ;)[/quote:hii1twud]
abi adanadaki durumları biliosun.ev hastane arası mekik dokuyorum :) .gülsemmi ağlasımmı bilmiyorum ama şu durumlar başıma gelmese asvel maçına kesin gidiyordum ortak noktada buluşurduk :).hem ben bi telekom maçı için geleceğime sen bi kupa finali şampiyonluk kutlamaları için gel deha iyi :)

Aslında hiç fena bir teklif değil Arda. Belki Serdar Abi beni kandırır, belki de ben onu kandırırım :)

Konu başlığına uygun bir şeyler yazmak gerek ara sıra :) Bugün bayan basket takımının mücadelesi beni öylesine mutlu etti ki ...

Bugün yıllar sonra Avrupa´da final heyecanını iliklerime kadar yaşadığım gün. Alkışlarm bayan basketbolcularımıza...

Bugun cok ama cok mutluyum..

Cunku AKP'nin kapatilmasi icin gerekli kurumlarin harekete gecmesinden dolayi..

Laikligimizi kimse bolemez..Hic bir ic,dis kuvvet.

Murat Gonyeli' Alıntı:
Bugun cok ama cok mutluyum..

Siyasete girmek istemiyorum.Ancak şunu söyleyebilirim.Türkiye'de % 47 oy almış bir parti yani Türkiye'nin yarısının oyunu almış bir parti saçma sapan sebeplerden dolayı kapatılmak isteniyor.Bu da neyi gösteriyor Cumhuriyet olarak hitap etmekten gurur duyduğumuz ülkemizde demokrasinin yavaş yavaş kaybolduğunu göstermekte..

ÜLKEMDE CUMHURİYETİN ALTI ÇİZİLİRKEN,DEMOKRASİNİN ÜSTÜ ÇİZİLMEKTE..

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Murat Gonyeli":ng881rgw]Bugun cok ama cok mutluyum..

Siyasete girmek istemiyorum.Ancak şunu söyleyebilirim.Türkiye'de % 47 oy almış bir parti yani Türkiye'nin yarısının oyunu almış bir parti saçma sapan sebeplerden dolayı kapatılmak isteniyor.Bu da neyi gösteriyor Cumhuriyet olarak hitap etmekten gurur duyduğumuz ülkemizde demokrasinin yavaş yavaş kaybolduğunu göstermekte..

ÜLKEMDE CUMHURİYETİN ALTI ÇİZİLİRKEN,DEMOKRASİNİN ÜSTÜ ÇİZİLMEKTE..[/quote:ng881rgw]

% 47+% 10(DTP)=Iste Aziz Nesinin dedigi olay..Durmak yok,Cumhuriyeti dunyanin sonuna dek korumaya devam..

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Murat Gonyeli":dv5x9t2d]Bugun cok ama cok mutluyum..

ÜLKEMDE CUMHURİYETİN ALTI ÇİZİLİRKEN,DEMOKRASİNİN ÜSTÜ ÇİZİLMEKTE..[/quote:dv5x9t2d]
Tugay kardeşim saçma sapan sebepler değil işte... Saçma sapan sebeplerden dolayı kapatılamaz zaten kimsenin öyle bir lüksü yok fakat herşeyin özelleşmesi ? Milletin o kadar sorunları varken bunların hiçbiri ile uğraşmayıp sadece Türkiye'de dini bir emperyalizm gündemi oluşturan hükümet onu da geçtim sendikalı memurların maaşını tabanlara çekmeye çalışan hükümeti kapatmak istemesi çok doğru bir seçim oldu geç bile kaldılar.Neyse siyasete girdik mi çıkamayız :)

Zor ve yorucu bir gün olacak... Okumak istemiyorum artık istifa mı versem mi ne :p