Bugün...

1 haftalık Marmaris tatilini bitirdim bu sabah İstanbula geri döndüm sonunda :) Aslında içim buruk biraz çünkü rüya gibi 1 haftaydı..

p.s : Bu arada tatil dediğime bakmayın okul takımıyla bir turnuvaya katılmak için gittik Marmarise :) Ama benim için tatil oldu :)

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":1zj4qh8q]Adana Spor maçına gitmektir.. :)
Başlıkları karıştırmaktır.. :) :)[/quote:1zj4qh8q]

Yoo karıştırmadım.. :) Baktım ki bazı arkadaşlar bu başlığa üşümektir yollara düşmektir filan yazmış bende buraya yazdım hatamı ettik yaa.. :p

20 nisan peygamber efendimizin miladi takvime göre doğum günü.bugün kutlu doğum haftasının da son günü, hepinizin kutlu doğum haftasını kutluyorum. :)

Allah kimseye dis agrısı vermesin cumartesi aksam bir basladı. Gece iyice siddetlendi agrı kac cesit agrı kesici kullandım bırakın agrı kesmeyi azaltmadı bile. Pazar hastaneye gittik agrı aglatıyordu artık o derece beterdi. Hekim iltihap var diste bu halde zaten bisi yapılmaz dedi. Antibiotik ile agrı kesici verdi. Antibiotik almaya basladık dun bir uyandım yuzumun sag tarafı komple sis ve su an hala sis. Sis inip iltihap gecince mudahele yapılcak dise. Allah kimseye boyle agrı vermesin dogdum dogalı boyle acı, boyle agrı, boyle ızdırap cekmedim. :s

acayip sinirliyim kıpçak türkçesinden 35 almışım ya :oops: yada hoca dediğimiz insan 35 vermiş. bu notu haketmediğimden o kadar eminim ki ,finale çalışıp düzeltirim gibi birşey de diyemiyorum çünkü çalışmak bu hocadan iyi not almak için yeterli olmuyor.yazıklar olsun.nefret ediyorum böyle hocalardan.hoca lafını kullanmak doğru olmasa gerek çünkü hiçbirşey öğrettiği de yok .üfffffffffff :oops:

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
bir de agrıdan uyuyamıyorsun hic 2 gun uyuyamadım bayılcak duruma geldim yorgunluktan. =(
Geçmiş olsun.

Öyle bir anda girer ki o ağrı, tam da yastığa başını koyduğun zaman ziyaret eder. Bir başladı mı, sabahlatır insanı. İyi bilirim bu ağrıyı. Kolaylıklar diliyorum.

emel dizili' Alıntı:
... kıpçak türkçesinden...
Bölüm ne? O ve o tür dilleri iyi bilirim de. : )

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Allah kimseye dis agrısı vermesin cumartesi aksam bir basladı...
Geçmiş olsun Nilay, hem de çok. O meretin ağrısını bilmeyen pek yoktur zaten...

Umarım kısa sürede doktora gidip, kesin çözüme yönelik tedaviyi başlarsın.

Geçmiş Olsun Nilay Abla.

Diş ağrısını gelin bir de bana sorun :? Uykusuz geceler...
Yüzümün balon gibi şiştiği günleri hatırlıyorum.Hiç unutmam

Düşünün daha 92 doğumluyum sırf bir diş yüzünden öndeki 4 dişimi porselen kaplama yaptım.Daha bu yaşta!