• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Onur BALCI' Alıntı:
"Bugün doğum günün, yanında değilim. Bu yüzden hiç iyi değilim."
Gün gülümseyerek filan doğmadı, resmen somurta somurta doğdu. Sabah sabah germe beni. : )

Yunuscum benimde yuzum sisti zaten komple dayak yemis gibi. :s
Sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin. Onur ancak sis ve iltihap
gecince dis hekimime gidebilecegim.

Onur Yavuz' Alıntı:
Gün gülümseyerek filan doğmadı, resmen somurta somurta doğdu. Sabah sabah germe beni. : )
Tamam tamam, sustum. Anlık bir şeydi zaten. :)

emel dizili' Alıntı:
Kolay gelsin o zaman. :) Ben de buna benzer dillerle çok uğraştım zamanında da, bir sorayım dedim. : )

bugün 23 Nisan 2009

Gitti sakallar moral oldu sıfır :)

Ankara'ya gelince düzelir o moral. :)

Bugün gittim İzmir biletimi aldım haftasonu için :) Özlemişim babamları :) :)

Bugün Fifa09'da Lazio ile Barcelona'yı 9-1 mağlup etmeyi başardım. Hayatım boyunca World Class'da böylesine büyük bir başarı yakalayamamıştım. Sanırım Fifa'nın bir üst zorluk seviyesini icat etmesi gerekiyor... :P

Edit:Büyük lokma ye,büyük konuşma. Dakika 65:
Lazio 0-5 Barça
Alperen sinirinden oyunu kapatır.. :)

Vizeler açıklandı.
Durum berbat.
Finalde ve bütünlemede birşey yapamassam yol gözüküyor :)

Bugün geçenlerde(13 Nisan'da) 100. yılına girmiş bulunduğumuz, tarihimizde dönüm noktalarından biri olan 31 Mart Ayaklanması'nın bastırılması için kurulmuş olan Hareket Ordusu'nun İstanbul'a girdiği gün.
Ayrıca Ermenilerin sözde soykırım günü olarak kabul ettiği, 24 Nisan 1915'te Ermeni komitacılarının tutuklandığı gündür. Vatana ihanet eden ve cephe gerisinde halkın güvenliğini tehdit eden Ermeni komitacılar tutuklanmıştır...

00.01den sonra başlıyorsa bugün sadece "güzel" :)

Hareket ordusundaki insanlar yaptıklarının olumlu bir iş olduğunu düşünüyorlardı ama bence öyle değildi,tahmin edebiliyorsun sanırım Uğur. :) Burayı fazla kirletmek istemiyorum, bu mesele ile ilgili genişçe bir değerlendirme yaparsın diye düşünüyorum Tarihin Arka Odasında... :)

Güzel bir gün ölmek için.. :)

Bugün el bombası sesiyle uyandım...

İşe geç kaldım. Güne başlamanın uyanmaya çalışmaktan daha kolay bir yolu olmalı.

bugün 1 mayıs nedeniyle haftanın son iş günü..

bugün vizeler bitti hepsi 90 üstü uzaktan eğitimi herkese tavsiye ederim... :P

buğün haftanın son iş günü çok mutluyum ama içimdeki burukluk buğün caferağada maçımızın olamaması:(((((

Geri