Arkadaşlar pespaye Beyaz TV değil burası,Gsbasket.Org'un forumu.Spor programlarından bulaşan kalıpları,twitterın can sıkıntısı sonucunda türetilen konu uzatmaya yönelik klişelerini burada kullanmayın lütfen.Bilin ki kabul görmüyor.
Sinirden gülesim geliyor.
Pardon da siz kimsiniz, insanların karakter analizini yapıyorsunuz. Ya cidden inanamıyorum. Adam değilmiş, nankörmüş. Bir kendinize gelin ilk önce. Profesyonel oyuncu oynayacak tabi 50 dakika diyorsunuz, madem öyle versene adama parasını. Hem adama parasını vermeyip, üstüne bir de parasını isteyince karakterine laf etmek nasıl bir şey yahu. Hayır böyle bir yüzsüzlük nasıl oluyor? Onu geçtim, yöneticinin bu kılıf bulma çabalarına insanlar nasıl kanıp, benzer minvalde konuşuyor. Cidden aklım mantığım almıyor ya, sinirden ne diyeceğimi bulamıyorum. Yazık!
Yönetim yalan söyluyorsa yarın sabah uçak yerine İstanbulda olur.Uçakda olursa ne diceksın peki?
Tehdit ettiğini, "kimse para almasa da sadece bana para verin" dediğini nerden biliyorsunuz? Orda mıydınız o sırada? Tüm bunları geçtim adama parasını vereceksin. Siz işe girince maaşınızı vermezlerse istifa edip gidersen arkandan giydirseler ne güzel olur değil mi?