Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Re: #18 Cenk Akyol

Efes Pilsen deki kötü şut yüzdesinden ve düşük performansından sonra çok korkuyordum Cenk'ten açıkçası ama maç başına bir kaç gereksiz hareket dışında gayet iyi basketbol oynuyor bizde. Gazetede telekom maçından sonra yaptığı açıklamayı okuyunca çok mutlu oldum ve kendisine sempati duymaya başladım, basketbol hayatımın en güzel günlerini geçiriyorum burada demiş..

Re: Cenk Akyol Kira

Bu kadar çabuk katkı vermesini beklemiyordum.Efes maçı onun geleceği açısından çok çok önemli.Eğer iyi oynarsa yeniden ileriye bir adım atar özgüvenini geri kazanarak.

Gerçekten çok çabuk uyum sağladı.Sanki bunu bekliyormuş gibi.Benim umutlarım oldukça yüksek seviyede şu an.Birde mutlu görünyor bu da başka bir destekleyici unsur.Efes'te senelerce o keyifsiz suratından sonra.

Osman Duzel' Alıntı:
Cenk'e Efes'te çok şans verildi, Galatasaray'da o kadar şans verilmeyecektir. Bence bu sezon Cenk efsanesinin sonu olacak. Oyununda herhangi bir ilerleme göremiyorum. Ayakları çok yavaş bu yüzden savunmada ciddi sorunlar yaşıyor. Savunmada isteksiz. Takımın ritmini bozabilir. Son maçta sayı bile atamadı ve fazla süre alamadı zaten. Ona hiç ihtiyaç yokken alınmış bir oyuncu. Hosley alınabilirdi 3 numara için. Zaman zaman da 4 e kaydırılırdı. Gaines te Hüseyin'i dinlendirirdi. üç numara: hosley 25 dak., erdem 15 dak. (tufan asıl mevkii olan 2 numarada oynardı), dört numara: owens 25 dak, hosley 5 dak. gaines 10 dak. beş numara. hüseyin 25 dak, gaines 15 dak.

Hosley 25+5= 30 dk owens= 25 dk Gaines 15 + 10 = 25 dk toplam 80 dk ederki Dee ve Hite için 40 dk kalırdı Dee'nin en az 25 dk (ki bu bile az 30-35 dk oynuyor) oynayacağını düşünürsek Hite'e en fazla 15 dk kalır ki hem bu oyuncudan faydalanamış olurduk hemde her oyundan çıktığındaki memnunuiyetsiz ifadeyi düşünürsek takımda zor tutardık

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Osman Duzel":1ndenvjl]Cenk'e Efes'te çok şans verildi, Galatasaray'da o kadar şans verilmeyecektir. Bence bu sezon Cenk efsanesinin sonu olacak. Oyununda herhangi bir ilerleme göremiyorum. Ayakları çok yavaş bu yüzden savunmada ciddi sorunlar yaşıyor. Savunmada isteksiz. Takımın ritmini bozabilir. Son maçta sayı bile atamadı ve fazla süre alamadı zaten. Ona hiç ihtiyaç yokken alınmış bir oyuncu. Hosley alınabilirdi 3 numara için. Zaman zaman da 4 e kaydırılırdı. Gaines te Hüseyin'i dinlendirirdi. üç numara: hosley 25 dak., erdem 15 dak. (tufan asıl mevkii olan 2 numarada oynardı), dört numara: owens 25 dak, hosley 5 dak. gaines 10 dak. beş numara. hüseyin 25 dak, gaines 15 dak.

Hosley 25+5= 30 dk owens= 25 dk Gaines 15 + 10 = 25 dk toplam 80 dk ederki Dee ve Hite için 40 dk kalırdı Dee'nin en az 25 dk (ki bu bile az 30-35 dk oynuyor) oynayacağını düşünürsek Hite'e en fazla 15 dk kalır ki hem bu oyuncudan faydalanamış olurduk hemde her oyundan çıktığındaki memnunuiyetsiz ifadeyi düşünürsek takımda zor tutardık[/quote:1ndenvjl]

toplam 70 dakika oynasın hosley owens ve gaines...bu sorun tüm takımlarda var. o zaman pota altına da beş numara alınmasın. 15 dakika için

Ama 15 dakikalık bir uzun alırsak Hüseyin'in de daha yürekli oynayacağını unutmayalım..En azından yorulma gibi bir sorunu olmayacak.. ;)

Bu kadar çabuk karar vermemek gerek Cenk konusunda. Sonuçta takıma sezon başında katılmadı.

Cenk´in ligin ikinci yarısında oynayacağımız büyük maçlara kadar kendini hazırlayacağını ve gerçek patlamayı da play off serisinde yapacağına inanıyorum.

Sadece bu sezonun sonunda değil; önümüzdeki senelerde de bir pişmanlık konusu olacak Hosley'nin alınmaması..Tau Ceramica gibi bir takımın istediği basketbolcu boş adam değildir. Galatasaray böyle bir oyuncuyla 2,5 senelik bir anlaşma yapmak üzereydi olmadı. Cenk -başarılı olacağını hiç sanmıyorum- iyi oynadığı takdirde iki numarada da oynatılabilir, asıl mevkii de orasıdır. Tufan ve Murat Kaya ile birlikte. Hite ise Dee Brown'un yedeği olurdu, zaten basketbol hayatı boyunca daha çok 1 numara oynamış bir oyuncudur Hite. Artık üst düzey Avrupa takımlarında çok iyi iki tane oyun kurucu bulundurmak şart. Hatta bazı takımlarda 3 tane yıldız oyun kurucu oluyor. Hüseyin'i de Gaines dinlendirirdi. Gianes geçen sene Badalona'da hem 4 hem 5 oynuyordu. Hosley gerektiğinde 4 numaraya da kaydırılabilir. 2.01'lik boyu 4 numarada hiç sorun olmadı şimdiye kadar. Tbl ribaund istatistiklerine bakarsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.

Osman Duzel' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":2htslaiw][quote="Osman Duzel":2htslaiw]Cenk'e Efes'te çok şans verildi, Galatasaray'da o kadar şans verilmeyecektir. Bence bu sezon Cenk efsanesinin sonu olacak. Oyununda herhangi bir ilerleme göremiyorum. Ayakları çok yavaş bu yüzden savunmada ciddi sorunlar yaşıyor. Savunmada isteksiz. Takımın ritmini bozabilir. Son maçta sayı bile atamadı ve fazla süre alamadı zaten. Ona hiç ihtiyaç yokken alınmış bir oyuncu. Hosley alınabilirdi 3 numara için. Zaman zaman da 4 e kaydırılırdı. Gaines te Hüseyin'i dinlendirirdi. üç numara: hosley 25 dak., erdem 15 dak. (tufan asıl mevkii olan 2 numarada oynardı), dört numara: owens 25 dak, hosley 5 dak. gaines 10 dak. beş numara. hüseyin 25 dak, gaines 15 dak.

Hosley 25+5= 30 dk owens= 25 dk Gaines 15 + 10 = 25 dk toplam 80 dk ederki Dee ve Hite için 40 dk kalırdı Dee'nin en az 25 dk (ki bu bile az 30-35 dk oynuyor) oynayacağını düşünürsek Hite'e en fazla 15 dk kalır ki hem bu oyuncudan faydalanamış olurduk hemde her oyundan çıktığındaki memnunuiyetsiz ifadeyi düşünürsek takımda zor tutardık[/quote:2htslaiw]

toplam 70 dakika oynasın hosley owens ve gaines...bu sorun tüm takımlarda var. o zaman pota altına da beş numara alınmasın. 15 dakika için[/quote:2htslaiw]

Bende sürelerin daha dengeli dağtılması hususuna dikkat çekmiştim. Peki 70 dk. oynasınlar :)

Cenk eski Cenk değil demek tam doğru değil bence..tek sorunu şu anda hücum da takımdan çok kopuk , kendi başına birşeyler yapma peşinde zamanla bunu atıcaktır..attıktan sonra da olması gereken Cenk olacaktır sahada ama biraz daha süreye ihtiyacı var bence..hoca da gayet akıllı kullanıyor şu anda..

Benim kişisel fikrim Cenk alınmasa da Hosley alınmayacaktı.Murat hoca egoları yüksek oyuncuları çok fazla sevmez ki Hosley de top eline gelince düşünmeden potaya sallayan bi oyuncu.Geçen sene Fitch in gereksiz zorlamalarını hatırlayın bu sene böle bi Hosley takımı bozabilirdi alınsaydı.Murat hoca yabancıyı iyi bi beş numaradan yana düşünüo sanırım.

Psikolojik faktörleri de göz önüne alarak Cenk'ten Efes maçında sağlam bir performans bekliyorum. Bekleyip görelim.

Basketbol oynamış adamın yorumu başka :)
Cenk in üzerinde fiziksel baskıdan çok piskolojik baskı var şu anda.
Herkes Galatasarayda kendisini kanıtlaması gerektiğini söylüyor fısıldıyor kulağına.Leventinde dediği gibi o baskıdan kurtulunca çok daha iyi oynayacaktır.

Levent ÖKTENER' Alıntı:
Cenk eski Cenk değil demek tam doğru değil bence..tek sorunu şu anda hücum da takımdan çok kopuk , kendi başına birşeyler yapma peşinde zamanla bunu atıcaktır..attıktan sonra da olması gereken Cenk olacaktır sahada ama biraz daha süreye ihtiyacı var bence..hoca da gayet akıllı kullanıyor şu anda..

Bu adam Genç, ümit milli takımlarda takımın bir numaralı skor opsiyonuydu. ritim buldu durduramıyorlardı. Ama Efes'te kenarda kalmak nona yaramadı. Şutları kötüleşti ağoırlaştı. Ancak bizde daha iyi olacaktır. Çünkü potansiyel yüksek...

aslında şut sokuyor.telekom maçında haluk yıldırımın üstünden atmıştı.dün mustafa abinin üzerinden yolladı bir tane.capitals maçındada 2-3 tane atmıştı.yavaş yavaş ritim bulacak maç başına 3-4 tane soksa olağan üstü olur bizim için

Arda Öztürk' Alıntı:
yıldız,genç ve ümit milli kategorilerinde birçok final oynamış,ancak hem efes beklenileni cenke verememiş hemde cenk efese....bence efes bu kiralama işini geçen yıl yapsa cenk bu sene ya avrupada ya nba de olurdur.biz cenki şuan izliyelim ama performansını lütfen play-off ta değerlendirelim.benim beklentilerim çok yüksek cenkte bu beklentileri karşılayabilecek bir oyuncu hayırlı olsun.
daha çok genç olmasına rağmen iyi bir yerde . gs-hanzevast capitals maçında 13 sayı kaydetti ve robert hite ve charles gainesten sonra takımın 3. skorer ismi oldu lütfen haksızlık etmeyin ve ayrıca arda öztürk e katılıyrm