Ceyhun Yıldızoğlu

Eğer Ceyhun Hoca takımdan gidecekse ki bence 1 sene daha şans verilmeli,yerine yabancı bir koç değil Cem Akdağ'ın gelmesi gerekiyor bence..

Sezon sonu "bu kadar para harcamamıza rağmen nerde hata yaptık?" sorusunu sormamak için sezon başlamadan Ceyhun Hoca'nın yerine ondan daha iyi bir koç bulmamız gerekiyor.
not: bir önceki sayfada bu saatte koç değiştirilmez yazdım. ama "dereyi geçerken at değiştirilmez" se, daha dereye girmeden değiştirmemiz şart.

Sezon sonu "bu kadar para harcamamıza rağmen nerde hata yaptık?" sorusunu sormamak için sezon başlamadan Ceyhun Hoca'nın yerine ondan daha iyi bir koç bulmamız gerekiyor.
not: bir önceki sayfada bu saatte koç değiştirilmez yazdım. ama "dereyi geçerken at değiştirilmez" se, daha dereye girmeden değiştirmemiz şart.

üzülerek de olsa katiliyorum.

Milli takımın da rezil performansını gördükten sonra, daha polonya'dan bile dönmeden telefonla arayıp teşekkür edip yolları ayırmamız gerekir. Nevlin, Yasemin, Tuğba'ya milli formayı giydiren ve adam gibi her takım karşısında 30 sayı geride maça başlatan bir coach, değil bayan basketin, tüm branşların tarihteki en iddialı kadrosunu kuran Galatasaray'ımıza büyük hayal kırıklığı yaratır. Aynı geçen yıl olduğu gibi...

Bu kadroyu Ceyhun Hoca ile harcamamalıyız. İnşallah H.Üstünberk durumun farkındadır.

Valla maliyetli , cidden kaliteli takım kurduk. Şu kadroyla başarısızlık kabl edilemez yani. Maşallah kadro olarak yediği önünde , yemediği arkasında. Türk basketbol tarihinde dünya çapında kadro olarak en şanslı koç Ceyhun Hoca şu an. Takımdaki yıldızları yazıyorum ve anca 3. cümlede Alba'ya yer geliyor. Düşünün gerisini :)

Ben Ceyhun hocanin milli takimida birakmasini istiyorum.Sadece Galatasarayi biraksin diyecek kadar bencil degilim.Milli takimimizda goz gore gore en iyi jenerasyon Ceyhun hocanin elinde harcaniyor.Bir Nevriye bir daha zor gelir.Bir Birseli zor bulur.Birsel ve Nevriye koca saygi bile duymuyorlar zaten.Dinlemiyorlar bile.Ayni Seimonein ve Tamikanin bu koc ne anlatiyor diye garip garip bakmalari gibi.Bu milli takim iyi bir kocla dun Rusyayi yenerdi.Rus koc 2 basket ustuste yediklerinde hemde fark 18 sayi iken onlem almaya calisiyordu.Bizim koc ilk periyodun sorumlusudur.Daha fazla Turk basketboluna zarar vermemeli.Genc,yildiz kategorileri yada Botas gibi takimlarin koclugunda kendini gelistirmeli Galatasaray ve Milli takim deneme yapilacak takimlar degil.

Evet.Aslında kulübümüzün şu anda en önemli sorunu Ceyhun Yıldızoğlu.Ferrari aldık ve yeni ehliyet almış şoföre verdik.Bu konunun sezon başlamadan en kısa zamanda çözülmesi gerekir.Bu kadar yıldız oyuncuyu yönetebilecek biri değil.Kariyeri en az oyuncular kadar iyi olan yabancı bir koçla sezona başlamalıyız.Yoksa acayip duvara toslarız.

Ceyhun hocanın kariyeri boyunca çıkabilecek en büyük fırsat bu kadro.Sporda tabi ki de başarısızlık da var fakat kendisinin olası bir olumsuz sonuçta hiç bir bahane şansı yok(çok büyük sakatlıklar dışında).Ben yinede bu takımın başında kalmasından yanayım.Cem Akdağ'ya hala birilerinin özür ve teşekkür borcu olduğunu düşünüyorum.Z.K. için harcanan,takımda zor durumda kalınca göreve asla hayır demeyen,git denildiğinde zorluk çıkarmayan,kazanılan Euro Cup ta o kadar emeği olmasına rağmen dönemin şube sorumlusundan bile bir küçük teşekkür almayan,6 kişiyle mucizeler yaratan Cem hoca yine zora düşersek görevden kaçmaz şüphesiz.Orlando haberleri de çıkmıştı eğer yeni koç niyetimiz varsa Hejkova yı kapsak Casares'ten,Hakan Üstünberk tüm engelleri bir şekilde çözer.

Endişelerim artıyor açıkçası.. Yeterli görmüyorum kendisini ve birçok kişi gibi önemli yatırımlar yapılarak kurulan bu kadrodan beklenenin elde edilememesinden korkuyorum. İnşallah korkulan olmaz da önümüzdeki sene güzel başarılar görürüz

Ceyhun Hoca ile ilgili tespiti bence Doğuş yapmış. Brooks'a cidden çok benziyor. Kötü koç diyemezsin, iyi koç ama neye göre, hangi seviyeye göre. Bir yerden sonra patlıyor. Elinde müthiş bir şans var, bunu kullanamazsa bir daha da bulamaz bu şansı.

Ben koc isinin Taurasiye birakilmasi taraftariyim.Taurasiden daha iyi kim bilecek en iyi kocu.En iyi kocu alsin getirsin.Zaten bizim gelecegimizi Taurasinin performansi belirleyecegine gore onun en iyi anlastigi koc takimin basinda olmali.

Önyargı bir kere oluşmaya görsün. Sonrasında ağzınızla kuş tutsanız kimseye yaranamazsınız. Ben ligin başlamasını ve geçen haftalarda durumun ne olacağının beklenip görülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu güne kadar hep destek verdim ama şu an milli takımı izlerken ne kadar büyük bir hata yaptığımı farkedip dehşete düştüm.Milli takımın hücumda tek bir seti bile yok.Oyuncular kişisel becerileriyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.Milli Takımda oynattığı basketbol resmen lise takımından farksız

Ben de görünen köy klavuz istemez diye düşünüyorum...
Keşke şu erkek basketbolda konuşulan yapılanmanın benzerini kadınlarda yapsalar...
Ceyhun Yıldızoğlu koçluğa bıraksın, klup başkanı bile olmasına razı olucağım neredeyse :)

Ne olursa olsun bir oyuncu veya antrenör kolay kolay yetişmiyor. Her birinin arkasında yılların emeği ve alınteri var. Hiç kimse kaybetmek için sahaya çıkmaz. Hiç kimse başarısız olmak istemez. Ve herkes bir şansı hakeder.

Herkes elbet bir şansı hak eder de neden hazır başarılısı varken başarılı olma adayı ile zaman kaybediyoruz.Yarın çıkıp deseler ki ceyhun yıldızoğlu ile yollarımızı ayırdık yeni koçumuz Cem akdağdır, eminim çoğu kişi bu habere sevinecektir.Yinede hayırlısı.