Ceyhun Yıldızoğlu

Ceyhun koç çıldırdı ; çabuk oynayın hızlı oynayın fast mi ne oynuyosanız oynayın oynayınnnnn kardeşim :D kızlara beni dinleyin filan diyo...
BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE .........

Bu güne kadar hep destek verdim ama şu an milli takımı izlerken ne kadar büyük bir hata yaptığımı farkedip dehşete düştüm.Milli takımın hücumda tek bir seti bile yok.Oyuncular kişisel becerileriyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.Milli Takımda oynattığı basketbol resmen lise takımından farksız

Takimdaki en zayif halka Ceyhun Yildizoglu..Ben bundan korkuyorum.. Hani genc oyuncu Balim'dan bile daha caylak Ceyhun hoca.Milli takimi izlerken resmen uzuluyorum.Nevriyeyi,Birseli kullanmayi bilmiyor resmen..Nevriyeyi kullanamayan Taurasi yi nasil kullanacak Allah muhafaza! Yabanci italyan hoca sart..Tek eksigimiz bu kaldi. Milli takim olsun vs.. Zafer kalaycioglu bile ceyhun hocadan genel anlamda cok ama cok daha basarili.

Biz Bilfen kolejine 79-12 yenilmiştik ama 4 sayıyı setten bulmuştuk milli takımda oda yok

Devlet okuluyuz napalım :D

Benim tuttuğum adam 2 metreydi smac vurmuştu bu orta okul turnuvasıydı :)
Adama sözüm sen 1994 doğumluysan ben ADAM değilim :D

Play-off sırasında Eyüp Yıldız açmıştı sanırım başlığı. Sonra forum yönetiminden bir sürü tantana geldi. Demekki bir biz görmüyoruz Ceyhun Hoca'nın sistemini. Al Galatasaray'ı vur Milli Takıma. Ne bir hücum varyasyonu var ne de başka birşey.
Çok önemli bir sezona başlayacağız. Lütfen diyorum. Yalvarıyorum. Bu şansı daha fazla hakeden insanlar var.

ceyhun yıldızoğlunun koçluğu tartışılır ki bana göre galatasaray ve a milli takım calıştırabilecek bi koç değil ve taraftarın koça olan güveni (sarsılmak az kalır)yok(şahsen benim yok).. ve buna rağmen gelecek sezon planlamsında yer alması ilginç hakan üstünberke güvenim tam ama gelecek sezon cıtalar yükseltmişken,gerek wnbaden gerek avrupadan kaliteli isimler kadromuzda varken daha kariyerli şampiyonluklar görmüş yabancı bi koçun takımın başında olması gerekir bence

Basketbolu Ceyhun hocadan daha iyi bilen ne çok insan varmış maşallah.

Ceyhun Yıldızoğlunun koçluğunu yetersiz bulmak, onddan daha iyi biliyoruz demek değildir. Şuan Ceyhun Hoca kalsın yararlı olacak demek şu kadronun sonunun hüsran olması demektir.

Koçluğunun tartışılacak bir yanı yoktur bence büyük takımın koçu olamaz. Bu da onun suçu değildir, kapasitesi budur. Onu takımda tutmak çok yanlış bir karar olacak.

Oyuncuların Ceyhun Hocaya bakış açısını çok merak ediyorum. Acaba oyun anında benche baktıkları zaman neler hissediyorlar ?

Profesyonel oyuncu bunları düşünmez, çıkar oynar topunu. En azından olması gereken bu.

Düşünmediklerine inanıyor musunuz ? Yada soruyu değiştirsek siz düşünmez misiniz ? Ben mesela elime topu alacağım arada çok büyük bir sayı farkı bile olsa Oktay Mahmuti'yi görsem kenarda bu benim acayip hırslı olmamı sağlar. Benim görüşüm profesyonel oyuncu çıkar oynar mantığı yanlış, Kenara baktığında güven çok önemli, kenara baktığında maçın döneceğini hissetmeli oyuncu.

Sanırım konuyu biraz açmak gerekecek:
Hepimiz etten kemikten yapıldığımıza göre dış etkenlerin varlığı tabi ki yadsınamaz.
Olanlar ve olması gerekenler bazen birbiriyle örtüşmez. Bizim oyuncularımızın diğer yabancı oyunculardan en büyük farkı da burada ortaya çıkıyor. Biz daha duygusalız. Bu nedenle yukarıdaki konularda daha hassaz oluyoruz.
Uzağa gitmeye gerek yok kendim de buna benzer duyguları çokça yaşadım. Eğer kenarda inandığınız, güvendiğiniz güçlü bir kişilik varsa, sahada, takım içinde, oyuncular arasında tecrübeli bir abiniz, ablanız varsa, onun o dik, yılmayan, savaşan duruşu o kadar önemliki. Bu anında size de yansır ve birlikte savaşmaya başlarsınız.
Zaten özellikle 1 numaranın karakteri burada belirleyici unsur oluyor. Eğer takımın önünde savaşan,yılmayan bir cengaver varsa gerisi de geliyor.
Gelelim kenardaki antrenör konusuna; burada kenardaki antrenörün hoplayıp zıplamasından ziyade onun karakteri önemli. Eğer ben Oktay hocanın nasıl bir insan olduğunu biliyorsam, ona inanıyorsam onun eline koluna, hareketlerine değil gözlerinin içine bakarım. Dikkat edin büyük hocalar ve oyuncular da birbirleriyle böyle temas kurarlar. Birbirlerini anlarlar hiç konuşmadan.
Profesyonel oyuncu bunları düşünmez derken kastettiğim farklı bir durum. Örneğin Taurasi, Naumoski, Jordan ve benzeri büyük oyuncular antrenör kenarda sakin sakin oturuyor diye onlar da sahada rölanti mi olurlar sizce?
Eğer iyi bir profesyonelseniz antrenörü de gaza getirirsiniz, o kenarda teslim bayrağını çekse bile siz sahada son düdük çalana kadar savaşır ve yenilgiyi asla kabul etmezsiniz.
Yani antrenör bir faktördür ama belirleyici unsur değildir, olmamalıdır.
Basketbol bir takım oyunuysa antrenörden oyuncuya herkesin işini iyi yapması gerekir ki makina teklemeden çalışsın.

Ceyhun Yıldızoğlu hakkında ben dahil birçoğumuzun ciddi şüpheleri olduğu halde bu turnuvada görüyoruz ki fiziksel olarak da mental olarak da müthiş bir savunma takımı yaratmış.Bu yüzden de önyargılarımızı bir kenara bırakıp sezon boyunca sonuna kadar destek olmalıyız diye düşünüyorum.Geçen sezon yetersiz olduğunu düşündüğümüz noktaları da bir kenara bırakarak.Bu sezon tam destekle çalışmayı hakediyor.

Açıkçası ben de çok memnun değildim Ceyhun hocadan ama turnuvayı baştan sona takip edenler bana katılacaktır diye düşünüyoruilk başlarda çok büyük hatalar yapan Ceyhun hoca maçlar ilerledikçe oyuncularımız gibi onun da performansı arttı..Bence olumlu şekilde gelişti Ceyhun hoca da..Umarım bu doğru gelişme devam eder ve hem Milli takıma hem Galatasaray'a çok daha iyi hizmet eder..

Gerçekten önceki yorumlara bakarsanız ben Ceyhun hoca için neler neler dedim.Tek kelime şoktayım.İnşallah bu başarısını bizdede gösterir ve Euroleague'de final four oynayan 4 takımdan biri oluruz.