Ceyhun Yıldızoğlu

Ceyhun hoca bircok olumlu sinyal verdi.Yalniz hala Tugba israri ve Isil ve Birselin birarada oynamasi gerektigi gercegini tam olarak algilayamamasi bir soru isareti.Isil,Birsel,Saziye,Nevriye,Nevlin bu takimin besidir ve sadece Bahar oynayabilir altinci oyuncu olarak.Diger oyunculara cok yorulma yada faul siniri problemi olursa basvurulmali.

Şimdi şöyle yorumlar gelsin o zaman.

Geçen yılki hataların aynısını yapıyor,yetersiz demek haddim değil ama böyle giderse yine başarısız olacak.Hücumda bir setimiz yok,savunmada isteksiz bir oyun oynuyoruz.Uzun diye getirdiği ve nasıl beğendiğini anlayamadığım bir oyuncuyu boş yere kadroda tutmalar vs vs.Geçen yılla aynı hikayeler.Kendisi ile ileriye bir adım atmış bir yerli oyuncumuz yok maalesef.Hadi yarışmacı değil,yetiştirici desek o kısımdada yok birşey.Her oyuncuyu ya adım atamıyor ileriye yada geriye gidiyor.

Bİr konuya değinmek istiyorum,Ceyhun hoca bazı konularda etkisiz sanırım,bunun için bir isim önerisinde bulunacağım.

Bazı hataları olmuşsada günahıyla,sevabıyla iyi bir Galatasaraylı olduğunu adımız gibi bildiğimiz MİHRİBAN OĞUZ'U bu takımda görmek istiyorum.Hatasız kul olmaz,o da yapmıştır ve ders çıkarmıştır kuşkusuz.Şu anda buna ihtiyacımız var tabi eğer hocayla devam etmekte ısrarlı isek!

Evet Alim Bey, sadece Ceyhun Yıldızoğlu´nun değil, -camiaya yakışır davranış sergilemeyenler hariç- kulüpte görev yapan her ismin koruyucu kalkanı var burada.

Herkesin Galatasaray´da görev yapan kişileri eleştirme hakkı var ama hakaret etme, küçük düşürme hakkı yok kimsenin.

Hoca hakkinda her yorum yaptigimda 2 hafta ceza aldigim icin bu konuyu pas geciyorum.

Bu konu çok fazla uzamaya başladı. Önceki sayfaları karıştırın biraz, birçok eleştiri mesajını görebilirsiniz hoca hakkında. Demek ki bu teziniz çürümüş oluyor böylece. Burada olmazsa olmaz ilkelerimiz üslup ve saygıdır. Ya bu ilkelere uyarsınız yada buraya yazamazsınız bu kadar basit. Seçim sizin, kimseyi silah zoruyla burada tutmuyoruz.

Sinirlenmenize gerek yok Onur bey ve Önder bey.:D

Ben aksini işaret etmek için onu yazmıştım çünkü bakarsanız hocaya eleştiri getirdiğimi görürsünüz,ceza filanda almadığıma göre,tez çürümüştür.O açıdan şey etmiştim ama demekki hassas bir konuya değinmişim.:)

Yani susayım susayım diyorum olmuyor. Yemin ederim önyargısız izliyorum maçları ve şu an ki maçı. Arkadaş öyle bir kadromuz var ki zaten, sen bu kızları antrenörsüz çıkart o sahaya yine bunu oynayıp kazanır kızlar. Suçlamakta istemiyorum fakat ya gerçekten ben basketbol cahiliyim ya da takımın oynadığı değişik savunma ve hücum varyasyonları var, Ceyhun hocanın ekstra katkısı var bu oyuna. Ben anlamadım gitti bu işi. Oktay Hoca'ya ne kadar güveniyorsam Ceyhun hoca o kadar yetersiz geliyor bana.

Acilen hoca değişikliği yapmalıyız,zaman geçirmeye gerek yok.Geçen hergün aleyhimize işliyor.Yok olmayacak işte,açıkca görünüyor.

Bu ikinci yılı,ne herhangi bir oyuncuya,nede takıma en ufak bir pozitif katkısından bahsedemiyorsak kusura bakmasın ama biran önce toparlasın eşyalarını.

Düşünükü bir Hoca'nın ikinci yılı ve hala bir hücum seti oynayamıyoruz,defans yapamıyoruz.Sahada kaos,oyuncularda tedirginlik,güven sıfır.Taurasi ile bir yere kadar her maç kız 3 küsür sayı atacak değil ya.Sistemimiz bu olamaz.Verin eline topu atarsa atar.

BEN AÇIKCA İSTİFA ET CEYHUN HOCA DİYORUM BURDA!

Bu işi kaldıramadı,kaldıramayacak.En azından ben buna inanmıyorum ve herşeyden önce gelen Galatasaray menfaatleriu için b çağrıyı yapıyorum.İş işten geçmeden İSTİFA diyorum.

hadi oyun setlerini, saha içi disiplini, savunmayı, savunmada yapılan akıl almaz skandal düzeydeki paylaşım hatalarını geçtim...
5 dakikalık oyundan sonra bütün takım sanki 45 dakika oynamış gibi oldu...
hadi yabancılar yeni geldi...
yerlilerle 1 aydır çalışıyorsun hocam ne yaptınız bu süre boyunca Allah aşkına bi söyle...
el kalkmıyor yorgunluktan, rebounda çıkmayı bırak oldukları yerde zıplamaya takati yok kızların...
zaten diğer geçtim diye bahsettiğim konulardan umudu çoktan kestikte şu takımı bari fiziken düzgün hazırla gerisini onlar halledecekler artık...

şu takımın EL'yi kazanması için aşması gereken en büyük engel kenar yönetimi...

bu senede inanılmaz bir yönetim hatası ile devam kararı aldık İnşallah seneye kenar yönetimini güçlendiririz ilk önce...

Bu sene başlamadı bile,neden bunun hata olduğunu bilerek devam edelimki?

Derhal değiştirilmeli.Zararın neresinden dönersek kardır.

daha lig başlamamış anlamsız anlamsız konuşmanın lüzumu yok...Dünya üzerinde sadece bizim türk doktorlarının geliştirdiği bir yöntem vardır..başka hiçbir yerde bulamazsınız..gözle tedavi..doktorun yanına gidersin şöle bir süzer seni hemen teşhisi koyar reçeteni yazar yollar seni..Taraftarlıkta bu türkiyede hemen ilk maça bakarız reçeteyi yazarız ha ilk maç dediysek lig başlamadı bile..hatta takım bu haliyle ilk defa birarada oynadı.

Çünkü çocuk oyuncağı gelir böyle dışardakilere daha lig maçı başlamamış hoca gönderip hoca almak...Birde bu höca gönderme işlerini su böreği açmak gibi bişey mi sanıyoruz yerine gelen fırının altını yakacak devam edecek daha lezzetli daha güzel mi olacak kendi açmadığı hamur..boş boş laflar işte..

Ha ceyhun yıldızoğlundan memnunmuyum değilim..ama madem onunla başladı onunlada devam edilmeli..insanlara zaman verilmeli..zaten ceyhun hoca bişey veremediyse bu takıma yerine kimi alırsan al farketmez çok çok takıma kimlik verebilir ama sistem asla..zaten bu ligi en kötü ama en kötü ikinci bitiririz..zaten antrenörsüz oyna yine ikinci olursun..ama en azından sene sonunda bazı şeyler görülür bu takımı ya cem hocaya yada kariyerli bir yabancı antrenöre emanet edilmesi gerektiğini..Ceyhun hocada yılmaz vural gibi acıtasyon yapmaz fırsat verilmedi diye..

ilk maç mı?
geçen sene koçumuz kimdi?
ben 6-7 aydır bu konulardan bahsediyorum bu sene göz göre göre devam etmemeliydik...
geçen sene ne verdiki koç bize bu yıl devam ediyoruz...
Hacettepe Üniversitesinin yaptığı yanlış olmasa bugün çok farklı şeyler konuşurduk...

Bir takımın yerli oyuncularının attığı toplam sayı çift haneleri bulmuyorsa bir oturup düşünmek lazım. Teknik-taktik çok eleştirmek istemiyorum,
haddime de değil ama koça baktığım zaman Mahmuti'deki , Terim'deki hırsın onda birini göremiyorum. Takım maç oynadıkça daha iyi olacaktır ama
ben geçen sezon olduğu gibi yabancıların bireysel performansına endeksli tablonun değişmeyeceğini düşünüyorum.

Daha ilk maç deniyor,geçen yıl bu takımı kahtalı mıçı'mı yönetti?
Yazının geri kalanını okumadım çünkü şu ilk maç varsayımını bir kenara bırakmalısın ilk önce.Sonra heryönden konuşuruz bu konuyu ki tablo çok açık aslında buna gerek yok ama herkes görecek diye bir kaidede yok tabiki.

Daha ilk maç deniyor,geçen yıl bu takımı kahtalı mıçı'mı yönetti?
Yazının geri kalanını okumadım çünkü şu ilk maç varsayımını bir kenara bırakmalısın ilk önce.Sonra heryönden konuşuruz bu konuyu ki tablo çok açık aslında buna gerek yok ama herkes görecek diye bir kaidede yok tabiki.

keşke okusaydın ondan sonra yazsaydın ozaman...ceyhun hocanın gecen seneki yönetiminden memnun olmadığım zaten yazılı..Neyse önemli değil heyecanlı olmanız bu tip konularda normal..hemen asıp kesmek gürlemek..

Cem hocayı çok severim, Cem hoca zamanı yazılıp çizilenler de arşiv bölümünde duruyor girip bakabilirsiniz zor değil. Ona da edilmedik laf kalmamıştı.