Ceyhun Yıldızoğlu

İlk maç kısmını silersen büyük bir zevkle okurum.Çünkü yazının başlangıcı yanlış ise sonucunun doğru olması birşey ifade etmez!
Giriş cümlesinin ne demek olduğunu Türkçe derslerinde öğrendik,öğrenmişsinizdir.

Cem hocayı çok severim, Cem hoca zamanı yazılıp çizilenler de arşiv bölümünde duruyor girip bakabilirsiniz zor değil. Ona da edilmedik laf kalmamıştı.

Bu arada Cem hoca'ya ne laflar edildiği umrumda değil,çünkü asolan gerçeklerdir,kendisi çok kısıtlı bir bütçe ile Fenerbahçe karşısında final serisinde gösterdiğimiz en dik duruşu göstermiştir.Sonrada birilerinin bizans oyunlarına feda edilmiştir.Bu hocamız ise yarım ayaklı Fener'İ çok büyük bütçeye sahip olan bir takım ile devirememiştir.Geçen yıl ve bu yılda takıma tek artısı yoktur,ne oyun bazında ne sistem bazında.Onun içinde şöyle denilmişti,bunun içinde böyle denilmişti konuyu başka bir alana çekmekten başka birşey ifade etmez.Kendisi başarılıydı,Şu andaki hocamız başarısız.Bunu her rasyonel insan görür,görecektir.Neden olaya böyle bir giriş yaptığınızı anlamadım açıkcası.Sanırım savunulacak bir tarafı yok bari olayı başka bir yöne çekelim girişidir bu giriş.

Size göre başarısızdır, bana göre başarılıdır Ceyhun hoca. Ben Cem hoca diyenler için yazmıştım onu niye üstünüze alındınız?

İlk maç kısmını silersen büyük bir zevkle okurum.Çünkü yazının başlangıcı yanlış ise sonucunun doğru olması birşey ifade etmez!
Giriş cümlesinin ne demek olduğunu Türkçe derslerinde öğrendik,öğrenmişsinizdir.

yok bir edebiyat mezunu olarak o dersi kaçırmışım demekki ama bizde daha çok okumayı ve okuduğunuda anlama üzerinde duruyorlardı..Ceyhun hoca gecen sene eksik kaldığı yerler olmuştur..ha benim kişisel isteğim de sene sonunda yolların ayrılması ve bir yabancı antrenörün gelmesi idi..Keza ben Türkiyede şuan için bayan basketbolunda vizyon sahibi ve önemli bir proje yapacak organizasyonu üstlenecek kimseyi göremiyorum..Ha ceyhun hocayla devam mı edildi..ozaman geçeceksiniz herşeyi burda sadece esip gürlediğiyle kalır bende dahil herkes..bu adam devam edecek ve etmelide..öyle basketbolda ergen genç bakışıyla olmuyor bu işler..zaten Galatasaray olsun fenerbahçe olsun bu tip büyük bütçeli ve hedefli takımlara sezon ortasında hadi abartalım sizin düşünceye göre ilk hafta gönderelim.yerine büyük hedeflere olan kulübe ilk haftada yada sezon ortasında gelmeyi tercih eden antrenörede iyi gözle bakmam ben

Size göre nasıl başarılıymış,buyrun anlatın bizde görmediğimiz yönleri görmüş oluruz.Bu konuda ciddi olduğunuzu düşünmüyorum bu arada.Bu artık göreceli bir kavram değil ve sizin gibi bu işi yıllardır takip ede biri bunu görüyordur.Kişisel ilişkileriniz buna engel oluyorsa bilemem ancak ben Galatasaray'a zarar veriliyorsa ilişkilerimi bir tarafa bırakma taraftarıyım.

Üstüme alınmadım konunun yönünü değiştirmek istediğinizi düşündüm,demekki yanlış düşünmüşüm.

Kişisel ilişkilerim sizi ilgilendirmez, düşüncelerimi etkileyecek kadar da basit bir insan değilim.

Erkek bölümündeki mesajlarınıza baktım, Oktay hoca ne yaparsa doğrudur tarzı bir havanız var. Oktay hoca geçen sene ne kadar başarılıysa Ceyhun hoca da o kadar başarılıdır. Hatta daha fazlası diyebiliriz, malum alınan bir Türkiye kupası var. Hani sizin başarı kıstasınız kupa almak ya onun için söyledim.

keşke okusaydın ondan sonra yazsaydın ozaman...ceyhun hocanın gecen seneki yönetiminden memnun olmadığım zaten yazılı..Neyse önemli değil heyecanlı olmanız bu tip konularda normal..hemen asıp kesmek gürlemek..

güzel kardeşim hala "hemen asıp...." cümlesinde belirttiğin gibi "erken" eleştirildiğini söylüyorsun...
bende diyorum ki 6-7 aydır söylüyoruz bunları ne "hemen" i geçen yıldan bu yıla iki tane fark var takımda Torrens ve Dee...
onlar olmasa aynı ta aynı hamam...
1.5 senedir takımda tek bir ilerleme yok geçtim ilerlemeyi takım müthiş geri gitti...
"hemen" yada bir maç değil durum...
veya öyle zannediyorsan zaten tartışmaya bile gerek yok...
1.5 senedir aynı tas aynı hamam...
sabır sabır tamamda geleceğe dair tek bir umut ışığı yok...
misal 6 ay daha sabrettik diyelim koskoca 1.5 senenin üzerine 6 ay sonra takım şu seviyeye gelecek, çok iyi savunma yapan bir takım olma yolunda ilerliyoruz yada tempolu basketbolumuzu geliştirelim göreceksiniz veya atıyorum herhangi bir yönde şunları çok iyi yapan takım olucaz,
diyebileceğimiz tek bir konu var mı?
1.5 sene evvel bugünkünden çok daha iyi takımdık...

Doğru Ceyhun Hoca'nın karşısındaki rakiplerle kendi takımını tartıya koyduğumuzda,erkek takımızla denk bir görüntü ortaya çıkıyordu.:D

Erkek takımı kendinde 3-4 kat fazla bütçeli takımlara karşı dik durmayı becerdi,haaa bunu bile göremiyorsanız zaten,diğer hiçbirşey beni ilgilendirmez.Oktay Mahmudi'den Ceyhun Yıldızoğlu daha başarılıdır diyebilecek kadar gerçeklerden uzaklaşmış birisinin ne yaptığı önemsiz gerçekten.Bunu ironi olarak yapsa dahi,komik.Neyse neden başarılıdır diye sordum ve verilen cevap ortada.Okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaktır,onun için uzatmanın manası yok.

Bu ikili yazışma haklılığımı pekiştirmek konusunda yararlı olmuştur,bunun için Teşekkür ederim ayrıca.

SON olarak İSTİFA ET CEYHUN HOCA!

umut gökgöz bugün 40 dk izlediğin (ha izledin yada izlemedin bilmiyorum) ve birarada ilk defa maça çıkan hatta tina nın arkadaşlarıyla antremana bile çıkmadığı bir takım hakkında 1.5 sene öncesiyle kıyaslama yapıp aynı tas aynı hamam diyip hemen hüküm verebiliyorsan bir kere en baştan konuşma bitmiştir..hayırlı geceler herkese

Önder bey...
Geçen sene Oktay Hoca ne kadar başarılıysa Ceyhun Hoca'da o kadar başarılıdır sözü çok büyük talihsizliktir. Üzüldüm doğrusu.

Arkadaşlar hepiniz tanırsınız Eyüp Yıldız'ı. Geçen sene bir başlık açtı. Ceyhun Yıldız İstifa diye. Ve nedenlerini de çok net açıkladı. Hala zaman var, yanlıştan dönün dedi. Sonrasında Eyüp abiye karşı sergilenen tutum malumunuzdur zaten. Geçen seneden bu seneye hiç bir değişim yok. Dee'nin olduğu bir kadroya hele ki bu sene ki kadroya çıkın oynayın deyin bunu oynarlar zaten. Kazanırlar. Ama hem milli takım hem Galatasary'ın oynadığı basketbolu ve bazı oyuncu seçimlerini görünce Eyüp Yıldız'ı anlarsınız. Ve burada isyan eden bizi. Biz kişi sevdalısı değiliz. Takım sevdalısıyız.

Hala vakit varken ; Ceyhun Yıldızoğlu İSTİFA!... Lütfen...

Erdem Akkaş küstahlığının sebebini bilemiyorum ancak öyle ona buna ergen genç, yada izledin mi belli değil falan tarzı yazılar hoş değil, seviyeyi düşürme muhattap aldığımıza pişman olmayalım...

geçen yıl elimizde Tamika, Fowles ve Agustus vardı sonuç ne oldu?
Hacettepe sayesinde gelen bir Türkiye kupası...
şampiyonluğu bile alamadık...
bu sene bakıyorum takıma ne hücumda düzgün çizilmiş, çalışılmış bir set var ne savunmada ne yaptığı belli bir takım...
5. dakikada sanki 45 dakika oynamış gibi sahada yürüyen oyuncular (Tina hepsinden iyi durumdaydı hiç çalışmamasına rağmen, Allah'tan çalışmamış)
hiç bir umut ışığı yok geleceğe dair...
Alba - Dee - Tina her maç 70 sayı atarsa biz kazanmaya devam ederiz...
ligdede şekerspor, ceyhan, botaş, üniversite falan yeneriz...

Görkem bey Oktay hoca ne kadar başarılıysa Ceyhun hoca ondan daha başarılıdır sözü bence gayet güzel bir laftır anlayana.

Kazanılan bir maçtan sonra bunların konuşulmasıda ayrıca düşündürücü ve aynı zamanda sevindirici.Demekki insanlar sadece skorlarla uğraşmıyor,demekki burda basketbol'u bilen bir kitle yakalanmış,hergün umudum artıyor açıkcası.Erkek takımında girdiğimiz doğru yola bu şubeyide sokacağız inş.

Skorlarla işimiz olmaz,biz oynanan oyuna bakarız,sanırım burdaki kitlenin basketbol bilgisini fazlasıyla gösteren bir argüman bu cümle.Çok sevindim açıkcası.Kazanılan bir maçtan sonra bu söylediklerimden dolayı çok tepki alacağımı düşünmüştüm.Demekki yanlış düşünmüşüm.

Alim bey;
Eğer skorla uğraşacak olsak susup otururuz. Bu takım zaten sezon içi maçlarının yüzde 90'ı nı kazanacak. Ama bizim sıkıntımız başka. 2 senedir oynanan oyuna göre hak veriyorsunuzdur kanımca benim gibi düşünen arkadaşlara.

Önder abi;
Ben ısrar ediyorum gerçekten çok talihsiz bir cümle oldu.

Anlayana güzel bir laftırda nedir yahu.:D

Yeni sayılırım ancak forumu bir süredirde takip ediyordum,forum tarhinin en büyük gafları sıralamasında ilk 3'e rahatlıkla girebilecek bir cümle hala savunuluyor sahibi tarafından.Şoklar içerisindeyim.

Oktay hocanın erkek takımına takım oyunu anlamında kattıkları,felsefe anlamında kattıkları,tek tek oyuncuları düşündüğümüzde oyunculara performans olarak kattıkları!

Diğer tarafta ne takım oyunu olarak bayan takımına birşey katabilmiş,ne felesefe olarak birşey katabilmiş,nede herhangi bir oyuncunun oyununa zerre katkıda bulunabilmiş bir hoca.

Aşk olsun valla,şu anda bu başlık altında savunduğunuz tez ile tarih yazıyorsunuz.İlginç.:D

Edit:Katılırsınız sanırım diye sormuşsunuz katılıyorum Görkem bey.

Eğer bu takım Işıl'ın savunma gayreti Dee'nin müthiş oyunu Prince, Alba ve Tina'nın bireysel gayretleriyle bir yere gelecekse her maçtan sonra Ceyhun Yıldızoğlu istifa derim. Ama ne zaman bu takım gerçekten takım oyunu oynamaya başlar, o zaman Ceyhun hoca en iyidir benim için. İnsanların belli istisnalar dışında yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Gerek milli takım gerek Galatasaray'ın oynadığı basketbol Ceyhun hocanın yetersizliğinin belgesidir.

Alim bey,

Aman dikkat edin şoktan kalbinize falan inmesin. Daha lazımsınız bize engin basketbol bilginizle, aydınlatın bizi bilgilendirin.

Evet anlayana çok güzel bir laftır ama tabi sizin anlamak istediğiniz farklı olduğu için yapacak çok fazla birşey yok malesef bu konuda.

Tarihi beraber yazıyoruz Alim bey aşkolsun, sizsiz hayatta olmaz..

hayatımda takıma bukadar uzak koç görmedim...son 3 dakika resmen kızlar kafalarına göre oynayıp maçı koparttılar.bu takım hocaya buyuk geliyor.

....hadi iyi koç diyelim...aldırdığı oyuncuların hepsi berbat cıktı..gecen sene resmen faciaydı...bu seneki transferlerin hepsi hakan üstünberk sayesinde yapılmış transferlerdir

Eğer bu takım Işıl'ın savunma gayreti Dee'nin müthiş oyunu Prince, Alba ve Tina'nın bireysel gayretleriyle bir yere gelecekse her maçtan sonra Ceyhun Yıldızoğlu istifa derim. Ama ne zaman bu takım gerçekten takım oyunu oynamaya başlar, o zaman Ceyhun hoca en iyidir benim için. İnsanların belli istisnalar dışında yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Gerek milli takım gerek Galatasaray'ın oynadığı basketbol Ceyhun hocanın yetersizliğinin belgesidir.

Pardonda o bahsettiğin insanlar bu takımın oyuncları ve onlarda en iyi yaptıkları özellikleri değilmi zaten? He diyorsanki bunları bir araya getirip helvayı yapmada Ceyhun hocanın hiç emeği yok, aynı Avrupa ikincisi takımda olduğu gibi, o zaman birşey diyemem.