Ceyhun Yıldızoğlu

Önder abi,
Tek sorum var size. Galatasaray'ın Ceyhun Yıldızoğlu döneminde oynattığı oyunu gerçekten beğeniyor musunuz? Gerçekten tarafsınız bu konuda. En azından ben öyle görüyorum.

Önder abi,
Tek sorum var size. Galatasaray'ın Ceyhun Yıldızoğlu döneminde oynattığı oyunu gerçekten beğeniyor musunuz? Gerçekten tarafsınız bu konuda. En azından ben öyle görüyorum.

Zaman zaman evet, zaman zaman hayır. Tabiki taraf olacağım. Benim yönetici olmam tarafsız olacağım anlamına gelmiyor herhalde. Sen nasıl Ceyhun hocanın karşı tarafındaysan bende onun tarafındayım. Belki birkaç ay sonra yada sezon sonunda düşüncelerim değişir ama şimdilik hocanın bu sezonu da hakettiğini düşünüyorum.

Önder abi,
Ben tarafım. Ama ben Ceyhun Hoca'ya karşı taraf değilim. Ben 2 senedir oynadığımız oyuna bozuluyorum. Ben Galatasaray'ın hem taraftarı hem de tarafıyım.

Görkem,

Bende Ceyhun hoca tarafıyım, Ceyhun hocanın takımda kalması Galatasarayın menfaatlerinden, takımın başarısından önde gelir benim için. Oldu mu şimdi?

Anlayana guzel laf ama ironi degilse anlamak icin 40 akil gerekiyor belliki. Ceyhun hoca en hafif tabirle takimi berbat yonetiyor. Es tutuldugu kisi yuksek butceli rakipleri ile mucadele etmek icin surekli kendini asip birsey uretmeye calisiyor salt bugunu degil gelecegini dusunuyor. Zati muhterem degil gelecegi dusunmek elindeki eniyi kadrolarla gunu batirmak Avrupa'da ve Turkiye'de her gecen gun daha da basarisizlastirmak icin caba sarfediyor.

Dee , Ceyhun Hocadan daha fazla taktik verdi takıma molalarda ve oyunun durakladığı anlarda..hepimiz gördük bugün..bunun dışında anormal derecede hücum ribaundu vermemize çare bulamaması çok ilginçti..bizim takımı Miami Heat e çok benzettim..sadece 1 e 1 lere endeksli hücumlar..Dee ve Alba nın dışardan şuta veya penetreye dayalı oyunları..arada içeri indirip Tina yı kullanmak falan..her maç bu 3 oyuncu toplamda 50+ yaparlar çok rahat..Miami de Spoelstra da en az Ceyhun Hoca kadar eleştiriliyor..bu tarz süperstarlar elinizde varsa hücumda zaten topu ellerine istiyorlar ve 1 e 1 oyunları tercih ediyorlar..bu da izleyenleri coach ne işe yarıyor sorusunu sormaya itiyor..bundan sonra da değişmez bugün hücumda izlediklerimiz..başka bir koç gelse de bunu değiştiremez bana kalırsa..Ceyhun Hoca nın takıma katabileceği şeyler savunma sertliği..ribaund konsantrasyonuna dikkat çekmek..bunları da yapsın artık..Fowles geldikten sonra bu takımın ölüsü final four oynar Euroleague de..

Ceyhun hoca yerlileri biraz fazla çalıştırmalı bu işin tekniği varmı bilemem ama akşam maçta

taurasi 31
torens 18
tina 12

sayıyla falan oynadı en çok güvendiğimiz bahar 2 sayı ile oynadı ya bizdeki yerliler yetersiz yada hoca bunları iyi çalıştırmıyor veya mental olarak hazırlayamıyor.

Pazar günü Ceyhun Hocayı zor bir seçim bekliyor...
Işıl olmadığına göre Prince'in yerine garanti gözüyle bakıyorum...
Pivot bölgesi için Ya Matic'i seçecek-Dee veya Alba'dan biri tribüne gidecek...
Ya da Matic'i seçmeyip, 2 gün önce gelen Tina, Melek, Bahar üçlüsüne (Alba destekli) güvenecek...
Ben olsam risk alıp, 2. seçeceği uygulardım. Melisa ve Işıl'ın aynı anda olmaması çok kötü gerçekten...
Maçtan farklı yenik ayrılsak da her ne kadar Ceyhun Hocaya güvenmeyip, gitmesini istesem de eleştirmiycem...
Bu maçta kredisi var...

Takimin yerli oyuncularinin tamami kendi evinde Euroleague in en kotu takimlarindan birine toplam 7 sayi atiyorsa bu sorgulanmalidir.83 sayinin 76 sini yabancilar 7 sini yerliler atmis.Takimin yerli guardi 2 sayiyla oynamis ve 3 asist yapmis.Bu rakamlar bile tek basina hocanin bu takima hicbir sey vermedigini gosteren rakamlar.Isil 2 sene once bu kadar kotu bir oyuncu degildi her gecen gun basketbolu geriye gidiyor.Takimla beraber antreman yapmis tek oyuncu Alba.Onun disinda oynayan Tina 1 gun,Diana bir hafta,Prince ve Maticte 2 hafta once katildi herhalde.60 sayiyi 2 haftalik oyuncular atmis takimda.Normalde bu oyuncularin isinma devresi olur ve takimin iskeletinin cok katki vermesi gerekirdi.
Birde not ekleyim Bahar 2 sayi atti diyen arkadasa Bahar sayi atmadi.Isil 2,Gulsah 2,Saziye 3 sayi atti.Bahar 0 sayi.

Takimin yerli oyuncularinin tamami kendi evinde Euroleague in en kotu takimlarindan birine toplam 7 sayi atiyorsa bu sorgulanmalidir.83 sayinin 76 sini yabancilar 7 sini yerliler atmis.Takimin yerli guardi 2 sayiyla oynamis ve 3 asist yapmis.Bu rakamlar bile tek basina hocanin bu takima hicbir sey vermedigini gosteren rakamlar.Isil 2 sene once bu kadar kotu bir oyuncu degildi her gecen gun basketbolu geriye gidiyor.Takimla beraber antreman yapmis tek oyuncu Alba.Onun disinda oynayan Tina 1 gun,Diana bir hafta,Prince ve Maticte 2 hafta once katildi herhalde.60 sayiyi 2 haftalik oyuncular atmis takimda.Normalde bu oyuncularin isinma devresi olur ve takimin iskeletinin cok katki vermesi gerekirdi.
Birde not ekleyim Bahar 2 sayi atti diyen arkadasa Bahar sayi atmadi.Isil 2,Gulsah 2,Saziye 3 sayi atti.Bahar 0 sayi.
Maçı izlemeden istatistik üzerinden Işıl'ın kötü oynadığını söylüyorsunuz ama maçı izleyen herkes görmüştür,Işıl dün Diana'dan sonra sahanın en iyisiydi.Gülşah da mecburiyetten 4 numara oynadı genelde,savunma anlamında gayretliydi ama ribaund konusunda doğal olarak ezildi.Bahar'ın Fb maçında faullerine çok dikkat etmesi gerekiyor.Nevriye'nin karşısında durabilecek tek oyuncu gibi gözüküyor.

Maci iki kere izledim.Bu milli takimda Tugba cok iyi savunma yapiyor diye Tugbayi iyi oyuncu diye bize anlatan yorumlara benzemis.Hicbir guardin 2 sayi atma luksu yoktur.Vede 2 sayi atan bir guardin 3 asist yapma luksu hicmi hic yoktur.Oyunu yavaslatmasi ve diger detaylara girmiyorum bile.Bana Isil cok iyi oyun kuruyor diyebiliyormusunuz cunku oyun kurmuyor.Vakti yiyor resmen.

Işıl iyi oynuyor diyen Oyun kurucunun ne işe yaradığı konusunda derin bir çelişki içine girmiş demektir.Top Diana'nın elinde iken takım daha iyi organize oluyor,ve daha güvenli oynuyor.Bu kızın geleli 4 gün oldu ve mevkisi sg veya sf.Gerisini siz hesap edin.Yapmayın artık birilerini seviyoruz diye herşeyi gözümüzü kapatacak değiliz.Işıl bu takımın guardı olarak daha fazla sorumluluk almak zorunda ve bazı konularda daha cesaretli davranmak zorunda,bunun başka yolu yok.Savaşırım iki top kaparım vs ile bu işler olmuyor.Haa burda sorun sadece Işıl'damı değil tabi vurdumduymaz Bahar ve geldiğinden beri hiçbir oyuncuya hiçbirşey katmayan Ceyhun hoca vs vs.

Kötü yoldayız,bunun nedenlerinin başlangıcı Ceyhun Yıldızoğlu ve operasyonda oraya yapılmalı.Çünkü diğer konularda değişiklik yapma şansımız çok sınırlı yada yok diyelim.Zaten Hoca değişince birşeyleri gerçekten kontrol edebilen birisi gelince herkes birşeyleri değiştirecektir.Ama bunu Ceyhun Yıldızoğlu ile yapmaları imkansız bunu her geçen gün daha net görüyoruz.

Ceyhun Hoca istifa,Işıl gitsin,Bahar gitsin Cimbom şampiyon !

Forumu takip ederkende okuduğunu anlamadığın dikkatimi çekmişti,sırf dikkat çekmek uğruna savunduğun uç görüşler filan.Kendini marjinal filanmı zannediyorsun.Aksine sana söyleyeyim klasik ergen duruşu gösteriyorsun,sıradan bir tablo yani.

Oku bakalım,Işıl ve Bahar gitsin diye bir yazı yazılmışmı,pardon ya da boşver devam et marjinal genç.:D

Ali bey yazdıklarına katılıyorum ben baharı istatiklere bakarken 2 sayı gibi gördüm maçıda ara ara seyredebildim baharın zaten sıfır sayı ve yerlilerin 7 sayı ile oynaması şahsi görüşümdür skandal bence işte bu yüzden fener ile başedemiyoruz hep yabancılar sırtlıyor takımı kaç yıldır yerlilerin pek katkısı olmuyor bu takıma ve ceyhun hoca bu işi bir türlü çözemiyor tıpkı ribaund sorununu çözemediği gibi.

Oktay mahmudi geçen yılki olanaklarla takımın kalitesine bakarak savunma yaparak takıma final oynattı bu senede savunma yapıyorum ama skor üretecek adamda lazım dedi transferler ona göre yapıldı ve meyvesinide aldı.

Ceyhun hoca geçen yıldan beri bunu çözemiyor.

En büyük sorunumuz olan iyi yerli oyuncu alternatiflerine mutlaka çare bulmamız gerekiyor ve bunu da yapabilecek en iyi isim Ceyhun Yıldızoğlu' dur. Sırf bu yüzden bile takımda kalmalıdır benim görüşüm. Ama bu sene başarısızlık kabul edilebilecek bir durum değildir. Bunu da dikkate alması lazım hocamızın.

Saygılar.

Açıkca söylenmese de ima ediliyor.

Ceyhun hocaya operasyon,Işıl iyi oynamıyor,Bahar vurdumduymaz ! Takımın kaptanına 2 top kapmayla bir şey olmaz diyen zihniyet basketbolu sadece sayı atmak olarak kavrayabilmiş sanırım.Türkiye'nin tartışmasız en iyi bayan basketbol otoritesi adamı Ceyhun Yıldızoğludur yerli olarak.Sonra Cem Akdağ gelir sanırım Ceyhun hocanın sonunu da Cem hocaya benzetmeye çalışan insanlar var yazık!

Kişisel menfaatler Galatasaray'ın önünde duruyor sanırım sizin tarafta. OLGUN BİREYLER;)

''Türkiye'nin tartışmasız en iyi bayan basketbol otoritesi adamı Ceyhun Yıldızoğludur yerli olarak.''

Bunu hangi uluslarası ölçüm aracıyla ölçtünki tartışmasız diyorsun?Deney filanda yapmışsındır sen şimdi.İlk önce şunu bırakacaksın bu kadar subjektif birşeyi tartışmasız bir konu olarak buraya taşıman bile birşeyleri açıkca ifade edecek cinsten.Biraz daha mütevazi olabilse birey,konuları değerlendirirken absürt şeyler ortaya çımazdı.

Tamam sizsiniz.Keşke imkan olsa o ''engin'' basketbol bilgilerinizi takıma yansıtsanız.Başarılarına göre diyorum çok merak ettiyseniz 3 senedir Milli takımın başında çok iyi turnuvalar çıkardı.Botaş'ın başındayken sınırlı bütçeyle sayısız başarı kazandı kupalar avrupa şampiyonaları ve bunları ben yerinden izledim.Mersinde takımı çok iyi yere getirdi en basiti Galatasaray'ı çok büyük farkla yendi.Yani başarı olarak ve bilgi olarak çok güvendiğim ve beğendigim bir ''ADAM'' Ceyhun Yıldızoğlu.

Ayrıca şuan takımın başında o.Başka bir alternatifte şuanlık görünmüyor onun için destek olup gittiğinde her zaman ki gibi arkadan konuşabilirsiniz.

(i)(üye olmadan önce takip etmişsiniz dediğinize göre ikili tartışma yasak daha fazla cevap yazmicam bu konuya sorununuz veya cevap istediğiniz bir konu olursa Özel mesaj atarsınız olgun birey )(/i)