He ya, hücum seti olmadan avrupa ikincisi olduk.
Avrupa ikincisi olmamızda Ceyhun Hocanın katkısı minimumdur. Zar zor gruplardan çıkıp Birsel, Nevriye ve Şaziyenin artan performanslarıyla (Özellikle Birsel) şampiyonada derece yaptık.
Hiçbir maçımızda bir sistem yoktu ortada. Başı buyruk bir şekilde oynuyorduk hücumda ve elimizden gelen mücadeleyi yapıyorduk.
Ayrıca Gülşah Gümüşay ve Bahar Çağlar gibi potansiyelli iki oyuncumuzdan verim alamazsan, milli takımda Işıl'ın nasıl verimli olduğunu görmene rağmen hala tek guard olarak takımda onu tutarsan yani avrupalı iyi bir guard almazsan, her ne kadar beğenmesem de milli takım oyuncusu olan Tuğba'yı gönderip yerine Sariye'yi alırsan bu hocayı herkes eleştirebilir.
Beğeniyorum diyenlerden de mantıklı nedenler bekliyoruz. Çünkü hocayı seviyorum, başarılı olacak inanıyorum gibi değil geçen sene şurada umut verdi, sezon öncesi bunu iyi yaptı vs gibi. Gençlerle iyi anlaşır onlara şans tanır yalanlarını da geçmek lazım. Geçen sene kime şans tanıdı? Gülşah gibi potansiyeli gerçekten yüksek bir oyuncuya biraz fazla süre tanısa belki şuan güveneceğimiz bir Türk oyuncumuz olurdu. Keza Ceyda Kozluca'yı da alıp benchte oturturup 6-7 hafta sonra yollamak da ne oluyordu hele Nihan Anaz gibi bir oyuncu bu takımda dururken? Madem türk oyuncuları en iyi o bilir, gençleri de en iyi o kullanır, kimi kullanmış söyleyin lütfen. Şimdiki kurban da Ayşe Cora olacak, kız Sariye'nin ardında bekleyip kaybolacak, izleyeceğiz.
Şuan erkek basketbol takımı Efes Pilsen'i andırıyoruz. İyi kadro ama çok kötü bir teknik adam. Ufuk Sarıca ile Efes'in başarılı olma ihtimali olmadığı gibi bizim de Ceyhun Hoca ile başarılı olma ihtimalimiz yok.
Yazın Birsel, Nevriye, Esmeral'in Galatasaraya gelme durumunda etik olmaz diyen insanların da kadromuz kötü, türklerimiz yetersiz, Birsel ve Nevriyeyi nasıl alalım yahu deme hakları da yok hele aynı kişiler Taurasi transferini etik bulurken.