Ceyhun Yıldızoğlu

Dolacak tabi, buraya kadar mağlubiyetsiz gelmişiz nolmuş? Hocanın kazandırdığı tek maç söyler misiniz? Alınan maçlar hep Tina, Diana ile oldu. Ben Taurasi olsam çeker giderim, oyun planının, organizasyonun olmadığı bir kulüpte niye durayım, giderim Rusya'ya.

Basketboldan çok anlamadığım için yazmak istemiyordum ama dayanamadım.Hoca git artık ya.Takım ne savunma yapabiliyor ne de hücum.Bireysel performanslarla maç kazanabiliriz ama nereye kadar.2 zor maç vardı ikisinide kaybettik.

Ceyhun hocayı kim seviyor bu kadar kulüpte,kim koruyup duruyor anlamıyorum ama şunun farkında değiller,onu destekleyenler de beraberinde gönderilecek sonunda..

Cem Akdağ'ın hem kadın hem erkek basketbolumuza oturttuğu sistem,takım olma ve basketbol anlayışının 10 da biri var mı Ceyhun hocada ?

Bugün değil sadece tepkilerim,istersek tüm kupaları açık ara alalım bu Ceyhun hocanın başarısı olmayacak.Belki iyi bir insandır,belki gerçekten iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyordur,elbet basketbol bilgisi de vardır,bunlara bir şey diyemem ama kesinlikle ve kesinlikle bulunduğu mevkiyi ve hele de böyle oyuncuların olduğu bir takımı taşıyabilecek niteliğe sahip değil..

Ferrari koltuğunda Trulli oturuyor 2 yıldır ama hala gerekli şeyleri yapmıyor yönetim saolsun..

Son dakikada Tina'ya faul yap 2 saniye kaldı,faul hakkımız da doldu.Farkı 2 sayı daha açma şansı verelim,eğer olası bir puan durumu eşitliğinde sayı farkı önemli olacağından avantaj onlarda olsun talimatı mı verdin hocam?Ros Casares maçında bir Allah'ın kulu ribaund almaya çalışmıyor,adamlar 4-5 er hücum yapıyor bir seferde,hala hücum seti çiziyor.Motivasyon aşılama,gerektiğinde oyuncuları azarlama gibi bir yanını göremiyorum maalesef koçun.

96 sayı yenilir yutulur cinsten değil gerçekten de,elini kolunu sallayan potaya gitti bugün.Şaziye'de nasıl bir olumlu yan vardı da en kritik anlarda kendisine Taurasi'liğe soyunma misyonu aşıladı?Işıl'ın patır patır döküldüğü şu maçta,Ayşe'ye Yasemen'e şans verse çok mu daha kötü oynarlardı.

Neyse olan oldu,bu maçın rövanşı da var ve umarım o zaman Alba ve Sylwia da sahada olacak ve çok daha farklı olacak.Fenerbahçe kadrosunun ve oyununun maksimumu bu.Umarım mantıklı bir Avrupalı oyuncuyu daha pota altı için en acilinden kadromuza katarız,yoksa işimiz yine zorlaşacak.Onun dışında her halukarda genel toplamda Fenerbahçe'nin bizim rakibimiz olamayacağını düşünüyorum.

Hocam artık sizi bir uğurlasak mı?

Yok işte olmuyor,şu takıma geleliniz 1,5 yıl oldu,bak bu bizim setimiz dediğim bir organizasyon dahi yok,Lütfen sizi seviyoruz ama birbirimizi üzmeyelim.Hadi sistemi bıraktım sizinle çıkışa geçen birtane Türk oyuncumuz yok,ne sistem bazında ne oyuncuların gelişimi bazında 1,5 yılda bir adım ileri dahi atamayacaksanız sizin burda durmanızın ne anlamı var?Bu sorunun cevabı zaten sizi vicdanen istifaya zorlayacaktır.Biliyorum iyi insansınız ama iyi bir hoca olamadınız,bizim için yani,Galatasaray için!

Ceyhun hoca bu takimi ve camiayi seviyorsa ekibiyle beraber hemen istifasini vermeli.Basketbol yonetimide Galatasarayi seviyorsa istifasini istemeli kocun. Saziye,Sariye ve Maticde hocayla beraber Botasa yollanmali.Bin kere yazdik artik Galatasaray basketbol subesi yonetimine inancimi yitirdim.

Diana ve Tina takımımızın özeti..Yani insan Şaziye'ye,Gülşah'a oyun çizer başka hücum silahları devreye sokmaya çalışır ama bizde yok sene başından beri öyle birşey.Alba'nın olmaması mağlubiyetin baş sebeplerinden ama yerlilerin katkısızlığı artık sıktı..Bahar 20 euroleague+fener maçından 2-3 ünde iyi oynar Işıl 4-5 inde diğerleri zaten akyıp..Hoca artık bence gitmeli Alba-Diana-Tina+Ayşe+Melek ile sahaya çık zaten ligte fener maçı hariç her maçı alırsın euroleague te de çoğu maçı alırsın..Cem hoca artık gelmeli vakit kaybedilmeden bu kadroya yazık olmasın..Ayrıca unutmadan alan savunamaması yapmayalım artık sahada çok komik görünüyoruz...

bu konuya en çok eleştiri yazanlardan bir tanesiyim geçtiğimiz yıldan dolayı ancak bu yıl aynısını düşünmüyorum...
takımda bir düzen ve iyiye gidiş vardı çok iyi basketbol oynadığımız maçlarda oldu...
ancak şu son iki maçlık dönem hem fizik açıdan düşüş yaşadığımız hemde Alba'dan faydalanamadığımız bir dönem oldu...
yinede çok büyük kayıp yok bu senede Ceyhun Hoca ile devam etmek en iyi seçenektir bana göre ama olmazsa dahada verilecek şans kalmaz tabi kendisine...

Bugüne kadar kimse için gitsin kalsın demedim şu forumda, eleştirdim, iyi ve kötü yanlarını yazdım, daha iyi olabilir dedim, olacak dedim, sabretmeliyiz dedim. Ama Ceyhun Hoca ben de katılıyorum harika bir kişiliksin, çok da iyi birisin muhtemelen. Ama artık bence gitmelisin, istifa etmelisin, istifada da diretmelisin, çünkü bizim şube şimdi kabul etmez istifayı. Yeni takımında sana başarılar dileriz, ama artık lütfen istifa!

Ceyhun hoca iyi bir insansın, bizden birisin ama bu takıma yetmiyorsun, eğer bu takım euroleague finaline uzanmak istiyorsa hocam maalesef senle olacağını düşünmüyorum.

Zor yani Ceyhun hoca'nın bu işi yürütmesi zor.Yabancı gelmesine karşıyım ama başka yapcak bişey kalmıyor maalesef.Minnesota Lynx'in koçu alınabilir hem bayan hemde iyi avrupalı oyuncular bulabilir.