N
Necati Başaran
Misafir
Natalia Hejkova.
Onur bey,Beşiktaş bugün Antakya´ya yenilirken ayakta kalmayı başaran isim bizlere yabancı değildi. Esra Şencebe 22 sayı ile oynadı karşılaşmada. Yerli oyuncuların attığı sayılardan yakındığımız bu dönemde ilaç gibi gelirdi bize Esra ama Ceyhun Hoca beğenmeyerek yollamıştı takımdan O´nu. Bu bile ne kadar yetersiz bir hoca olduğunun göstergesi!
Zaten varlığı ile yokluğu fark etmiyor Ceyhun Hoca´nın.. Ceyhun Hoca gitsin Esra Şencebe gelsin, yenemeyeceğimiz takım kalmaz!
Hoca arandığına dair söylentiler var.....
Göker Bey, forum ahalisi her kötü sonuçtan sonra birilerini göndermekten, birilerinin yetersizliğinden bahsederse (bu salt kadın basketbol takımı için değil, tüm branşlar için geçerli) ben ironi yapmaya devam ederim.
Hoca gönderilir ya da gönderilmez bunu bilemem ama bildiğim bir şey var ki o da; takımın başındaki hoca geçen sezon sonunda -o dönem bizde çok tartışılmasına rağmen- mili takımla Avrupa Şampiyonası´nda büyük bir başarıya imza attı. Benim kabullenemediğim hocanın eleştirilmesi değil, Ceyhun Yıldızoğlu´nun basketbol cahili olarak görülmeye başlanması. Yoksa tabii ki Ceyhan mağlubiyetinden sonra takım da eleştirilecek, takımı çalıştıran kişi de, şube yetkilileri de...
Evet, Esra Şencebe bizde oynadığı ilk dönemde çok iyi bir başarım sergiledi, yüreğini koydu ortaya, maskeyle çıktığı derbileri unutmam mümkün değil ama unutmadığım diğer bir nokta da son döneminde vasattı. Bazı oyunculara hava değişimi iyi gelir, dolayısıyla Esra bir gün tekrar formamızı giyerse bundan memnuniyet duyarım ama gönderiliş sürecinden dolayı Ceyhun Hoca´yı eleştiremem.
Daha iyisinin geleceğini düşünmüyorum, yeni gelecek koç ile daha iyi olacağımızı da düşünmüyorum, bize ancak Fatih Terim veya Oktay Mahmuti gibi yerli ve tecrübeli bir isim kurtarır ama öyle birisi yok maalesef, umarım yanılırım tabi gerçekten koçla yolları ayırırsak.